Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Felkészült, mint Ön

Hosszú tengelytáv, opcionális 7 ülés és akár 2,5 tonna vontatási kapacitás. A Tiguan Allspace méreteinek köszönhetően még több élményt nyújt. Mindenkinek, akinek sok terve van a mindennapokra.

A Tiguan Allspace számos különlegességgel rendelkezik. Máris bemutatunk közülük hármat:

Helykínálat

Minden megtalálható a fedélzeten

Még több kényelmi funkció

IQ.DRIVE Travel Assist

Az új vezető!

Bővebben az IQ.DRIVE-ról

IQ.LIGHT – LED-Mátrix fényszórók

Dinamikus megjelenéshez – vakítás nélkül

További dizájn elemek

Dizájn

Külső megjelenés

A részletekig kidolgozott öntudatos megjelenés

A Tiguan Allspace modellben megmutatkozik az igazi stílus: már a jármű elejének jellegzetes hűtőrácsa és elegáns fényrajzolata is egyértelművé teszi, hogy prémium kategóriába tartozik. A könnyűfém kerékválaszték a sportos hajtóerőt hangsúlyozza, míg az Elegance felszereltségi szinttől a sötétvörös LED-es hátsó lámpák és az átívelő fényvisszaverő sáv az erőteljes hátsó részt emelik ki. A Tiguan Allspace-ről kialakított összbenyomás kifejezetten hangsúlyozza az SUV-jelleget, így a jármű igazán kiérdemelte a hátulján feltüntetett "Tiguan" modellfeliratot és az "Allspace" feliratot.

IQ.LIGHT – LED-Mátrix fényszórók

A dinamikus megjelenéshez – vakítás nélkül

A Tiguan Allspace teljes fényben pompázik. Az opcionális IQ.LIGHT - LED Mátrix fényszórók gondoskodnak erről, amelyek kanyarfénnyel és "Dynamic Light Assist" dinamikus távfény-szabályzással is fel vannak szerelve. Ennek segítségével a menetviszonyoknak megfelelően célzottan ki- és bekapcsolható minden egyes LED-es egység. Ez nemcsak Önnek biztosít kellemes vezetést, hanem az Ön előtt és az Önnel szemben közlekedőknek is. A csomag a következőket is tartalmazza: LED-es hátsó lámpák és integrált, dinamikus irányjelző fény, amely folytonos fénymozgással mutatja az irányt.

Kerekek

Tetszeni fog Önnek: a kerékválaszték

Tisztán ízlés dolga, hogy az Ön Tiguan Allspace modellje melyik felni-gumiabroncs kombinációval néz majd ki a legjobban. Hogy tetszene Önnek például az opcionális 20 colos "Misano"1) könnyűfém kerék?  Mi biztosak vagyunk abban, hogy meg fogja találni a megfelelőt.

Bővebben

Belső tér

Digitális és kényelmes

Világos formavezetés, minőségi dekorelemek, nagyvonalú terek - a Tiguan Allspace belterében nemcsak látható, hanem érezhető is a tágas tér. Például akkor, ha a járművezető helyet foglal a kényelmes komfort ülésben és megfogja a bőr multifunkciós kormánykereket. A műszerfalra pillantva egyértelművé válik, hogy beköszöntött a digitális korszak. Például az "Air Care Climatronic" klímaberendezésnél is a nagy felbontású kijelzők és az érintésérzékeny felületek dominálnak.

Hangulatvilágítás

Hangulatfokozó játék a fénnyel

A több színű hangulatvilágításnak2) köszönhetően új fényben ragyog a Tiguan Allspace modell. Ha finoman meg szeretné világítani a belteret kedvenc színével, melegebb vagy hidegebb hangulatot szeretne varázsolni, ehhez 30 különböző szín áll rendelkezésére. Akár kettesben utazik a párjával, akár a családjával, akár egy kivilágított metropoliszon halad keresztül vagy egy sötét országúton: a hangulattól vagy az alkalomtól függően mindig megteremtheti az Önnek és útitársának megfelelő légkört. 

Kényelem

Helykínálat

Minden megtalálható a fedélzeten

Be kell vásárolnia a városban, majd el kell hoznia a gyerekeket az iskolából, délután pedig barátokkal szeretne a vízpartra kirándulni? Egyik sem jelent problémát! A bőséges helykínálat az első és a hátsó ülések tágas fej- és lábterében mutatkozik meg, elegendő helyet kínálva Önnek és az Ön számára fontos dolgoknak is. Az első ülések mögötti belső tér mindig az adott helyzethez igazítható a lehajtható ülések és az opcionális harmadik üléssor segítségével: kihasználhatja például a teljes hét személyes üléskapacitást, lehajthatja az összes ülést a raktér teljes kapacitásának kihasználásához, vagy az ülések csak egy részét helyezze be a járműbe. Öné a választás! A Tiguan Allspace helykoncepciója éppúgy alkalmazkodik a körülményekhez, mint Ön.

Raktérkapacitás és „Easy Open & Close”

Új lehetőségek nyílnak

 Ha az ötüléses Tiguan Allspace-ben lehajtja mindegyik üléssort, akkor akár 1920 liter rakodótér-kapacitás áll rendelkezésére, az opcionális hét üléses változatban ez akár 1775 liter. Az ülés- és rakodótér-kapacitás tetszés szerint variálható attól függően, hogy melyik üléseket hajtja le. Praktikus, hogy a külső ülések egy kézmozdulattal lehajthatók, így hely nyerhető a hosszú tárgyak számára. És ez még nem minden: egy kis láblendítés hátul a jármű alatt, és az opcionális "Easy Open & Close" funkció lehetővé teszi az elektromos csomagtérajtó automatikus nyitását és záródását.

Első ülések

Szuper helyek az 1. üléssorban

Foglaljon helyet és lazítson. Az elöl opcionálisan elhelyezhető ergoActive ülések3) nemcsak minőségi megjelenésűek, hanem kényelmesen, elektromosan állíthatók, és deréktámaszuknak köszönhetően különösen kímélik a hátat. A járművezetőt még egy beépített masszázsfunkció is kényezteti. Igény esetén az első ülések is kialakíthatók aktív ülésszellőztetéssel4). Ez azt jelenti, hogy az ülések nemcsak fűthetők, hanem hűthetők is. Különösen forró nyári napokon fogja nagyra értékelni ezt az igazán kiemelkedő kényelmi funkciót.

Nyitható panoráma-/tolótető

Határtalan kilátás: a panorámatető.

Feltűnő méretek a hatalmas élményekért: Az opcionális, nyitható panoráma-/tolótető szinte a tető teljes felületére kiterjed, és a hátul ülők számára is láthatóvá válik az égbolt. Jöhet egy adag friss levegő is hozzá? A tető első fele gombnyomásra felnyílik vagy teljesen hátrahúzódik.

Air Care Climatronic klímaberendezés

Az utazás során mindenkinek megfelelő klíma

Útitársa hűvösebbet szeretne, Ön azonban fázik? A 3 zónás szabályozással a hőmérséklet egymástól függetlenül beállítható a vezetőoldalon, az utasoldalon és a hátsó üléseken. Az intuitív érintésvezérlésnek köszönhetően a járművezető látóterében kényelmesen szabályozható az alapfelszereltség részét képező "Air Care Climatronic" klímaberendezés. És a klímaberendezés még ennél is többre képes. A ventilátor fordulatszáma a haladási sebességtől és egyéb kritériumoktól függően automatikusan csökken, így a klímaberendezés hangereje mérsékelhető. Egy aktívszénszűrő kint tartja a nem kívánt potyautasokat, azaz a pollent, a gombaspórákat, a finomport és egyéb allergéneket. És a szélvédőmosó folyadék használatakor vagy hátramenetbe kapcsoláskor automatikusan bekapcsol a levegő keringetése. Ezzel biztosítja utazás során a megfelelő klímát.

Ismerje meg Ön is a Tiguan Allspace modellt

Vezetési élmény

Vontatható teher és vonóhorog

Nehéz vontatmányokhoz kialakítva

A Tiguan Allspace akár 2,5 tonnát5) is képes maga után húzni, például egy lakókocsit vagy egy lószállító utánfutót. Az opcionális vonóhorog a jármű hátulja alá van rejtve, és szükség esetén gombnyomással félautomata módon hátrahajtható. Mivel utánfutóval nem egyszerű a tolatás, segítségül hívhatja az opcionális "Trailer Assist" segédrendszert.

„Trailer Assist"

Érje el kényelmesen a célját

Az egyik legnehezebb dolog az utánfutóval tolatás. De nem akkor, ha a Tiguan Allspace-t vezeti: egyszerűen válassza ki a hátrameneti fokozatot, nyomja meg a parkológombot, adja meg az utánfutó kívánt menetirányát és nyugodtan vegye le a kezét a kormányról. Ezután nincs más dolga, mint gázt adni, fékezni és a környezetre figyelni - a többit elintézi az opcionális "Trailer Assist".6) Így akár 2500 kg vontatható tömeggel7) is igazán könnyen megy a tolatás.

4MOTION összkerékhajtás

Vonóerő bevetésen

Nedves környezeti viszonyok, jég vagy egyenetlen talaj esetén az opcionális 4MOTION összkerékhajtás osztja el a motorerőt szükség szerint a négy kerék között. Így minimalizálható a kipörgés, és a Tiguan Allspace szinte bármilyen talajon jobb vonóerővel rendelkezik. A speciálisan az állandó összkerékhajtással rendelkező járművekhez fejlesztett 4MOTION Active Control vezetési profilprogram optimálisan a talajhoz igazítja a hajtásjellemzőket. Ez azt jelenti, hogy Ön kiemelkedő biztonsághoz és még több vezetési élményhez jut. 

Vezetési profil kiválasztása

Az Ön vezetési igényeihez igazodva

Az opcionális vezetési profilválaszték segítségével a Tiguan Allspace alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához és az útviszonyokhoz. Csak rá kell bökni a kívánt vezetési profilra, és a jármű máris automatikusan módosítja a hajtást, kormányzást és (kettős tengelykapcsolós váltó esetén) még a váltó kapcsolási pontjait is.

  • Eco: a gazdaságos vezetésért

  • Comfort: kényelmes vezetés rossz útszakaszokon

  • Normal: mindennapi utazás A-ból B-be
  • Sport: sportos menetteljesítmények megfelelő fordulatszámokkal
  • Individual: egyedileg beállítható, saját kombinációs lehetőségek
  • Offroad: kalandos vezetés egyenetlen talajon

Bővebben a Tiguan Allspace-ről:

Tudjon meg többet a Tiguan Allspace további funkcióiról és felszereltségi szintjeiről.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.