Zárja be a menüt

We Connect Start
Összekapcsolja és támogatja Önt,
így nyugodtabban ér céljához

 

Intelligens kapcsolódás az Ön ID. Volkswagen járművével

Az ID. család valamely modelljét vezeti? Akkor Ön a jövőben nem csak teljesen elektromosan közlekedik, hanem a We Connect Start szolgáltatással teljesen hálózatba is van kapcsolva. Az eCall automatikus segélyhívó rendszer a kezdetektől fogva Önért van. A We Connect Start online szolgáltatásaival digitális asszisztensek is elérhetők a fedélzeten, amelyek teljesen aktuális információkat nyújtanak a töltéskezelésről vagy a forgalomról, és amelyekkel a kiválasztott funkciók távolból is kezelhetők az okostelefonnal.

Online közlekedési információk

Előzze meg a forgalmat.

Mostantól a forgalom nem zökkenti ki a ritmusból, mivel az Ön ID. Volkswagen járműve Önnel együtt gondolkozik. A navigációs rendszere szinte valós időben használja az online közlekedési információkat, felismeri a baleseteket, az útépítéseket, vagy a forgalmat befolyásoló egyéb tényezőket, és mindig az optimális útvonalat javasolja Önnek. Ezzel időt és idegeskedést takarít meg.

Töltés

Menetkész, amikor Ön is az.

Szeretné ellenőrizni az ID. modelljével megtehető távolságot? A We Connect ID. alkalmazással az okostelefonján mindig megtekinthető az akkumulátor töltöttségi szintje és a megtehető útszakasz, valamint ellenőrizheti, hogy csatlakoztatva van-e a töltőkábel. Ha igen, akkor a jármű töltését a kanapéról is elindíthatja vagy leállíthatja.

Klimatizálás

Teljesen Önre szabva.

Kint nagyon meleg vagy nagyon hideg van? Az alkalmazással kényelmesen gondoskodhat az ID. járművének komforthőmérsékletéről. Mivel a klímaberendezése az okostelefonjával indítható vagy leállítható, ill. beállítható a jármű kívánt hőmérséklete. Különösen kényelmes: az ülésfűtést is beállíthatja indítás előtt. Annak érdekében, hogy kezdetektől fogva jól érezze magát az ID. járművében.

Töltőállomások

Hálózatba kötve a töltőállomásokkal.

A We Connect Start használatával csatlakozhat. Ha elérte az ID. modellje akkumulátorának tartalékkapacitását, akkor az alkalmazás automatikusan megkeresi a közelben lévő töltőállomásokat, és megjeleníti az árakat, nyitvatartási időket, a foglaltságot és a töltődugasz típusát. A kiválasztott állomás felvehető az útvonalvezetésbe. Egyszerűbb nem is lehet.

Online térképfrissítés

Legyenek mindig képben.

Az ID. termékcsalád modelljeiben a navigációs térképek automatikusan a legfrissebb állapotúak. Ugyanis az infotainment rendszer fennálló online kapcsolat esetén rendszeresen frissíti és telepíti a térképeket közvetlenül a járműben.

Hálózatba kapcsolva a We Connect ID. alkalmazással

Töltse le az ID. termékcsalád komfort- frissítését: a We Connect ID. alkalmazás jelenti a kapcsolatot az Ön ID. Volkswagen járművével és mindennel, ami Önnek fontos. Az alkalmazás távvezérlővé alakítja át az okostelefonját, amellyel számos hasznos járműfunkciót vezérelhet. Így mindig szemmel tarthatja ID. járművét - akkor is, ha nem ül benne.

Tovább az App Store-hoz 

Tovább Play Store-hoz 

Egyszerű regisztráció és indulás

A következőkben ismertetjük, hogyan aktiválhatja néhány lépésben a We Connect Start szolgáltatást, és hogyan használhatja az autóban az okostelefonjával a digitális szolgáltatásainkat.

1. Töltse le az ingyenes We Connect ID. alkalmazást

Töltse le az ingyenes We Connect ID. alkalmazást az okostelefonjára. Az operációs rendszerének megfelelően a We Connect ID. alkalmazás Androidos készülékekre, ill. iOS-készülékekre az App Store vagy a Google Play Store webáruházból tölthető le.

We Connect ID. az App Store webáruházban

We Connect ID. a Play Store webáruházban

2. Hozza létre a felhasználói fiókját

A Volkswagen ID használatával jelentkezzen be az alkalmazásba. Ha még nem hozott létre Volkswagen ID azonosítót, akkor az alkalmazás lépésről lépésre végigvezeti a regisztrációs folyamaton.

3. Adja hozzá a Volkswagen járművét

A járműazonosító számmal (alvázszám) adja hozzá Volkswagen járművét a felhasználói fiókjához a We Connect ID. alkalmazásban. Az alvázszám megtalálható a forgalomba helyezési engedélyben és a szélvédő mögött.

4. Aktiválja a We Connect Start szolgáltatást

Az aktiválási folyamat befejezéséhez kövesse az alkalmazásban a We Connect Start szolgáltatás szerződés megkötésére vonatkozó utasításokat. Az intelligens szolgáltatásokkal emelje magasabb szintre a digitális élményeket.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata