Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

We Connect Start
Összekapcsolja és támogatja Önt,
így nyugodtabban ér céljához

Töltőállomások keresése, szinte valós idejű közlekedési információk használata, valamint funkciók vezérlése okostelefonnal: A We Connect Start mindennel összekapcsolja a Volkswagen ID. járművét, ami fontos.

Töltőállomások keresése, szinte valós idejű közlekedési információk használata, valamint funkciók vezérlése okostelefonnal: A We Connect Start mindennel összekapcsolja a Volkswagen ID. járművét, ami fontos.

We Connect Start
Összekapcsolja és támogatja Önt,
így nyugodtabban ér céljához

Töltőállomások keresése, szinte valós idejű közlekedési információk használata, valamint funkciók vezérlése okostelefonnal: A We Connect Start mindennel összekapcsolja a Volkswagen ID. járművét, ami fontos.

Intelligens kapcsolódás az Ön Volkswagen ID. járművéhez.

Az ID. család valamely modelljét vezeti? Akkor Ön a jövőben nem csak teljesen elektromosan közlekedik, hanem a We Connect Start szolgáltatással teljesen hálózatba is van kapcsolva. A We Connect Start online szolgáltatásaival digitális asszisztensek is elérhetők a fedélzeten, amelyek teljesen aktuális információkat nyújtanak a töltéskezelésről vagy a forgalomról, és amelyekkel a kiválasztott funkciók távolból is kezelhetők az okostelefonon keresztül a We Connect ID. alkalmazással.

Az előnyök áttekintése:

  • teljesen hálózatba kötött és online
  • hozzáférés számos járműfunkcióhoz okostelefonon és a We Connect ID. alkalmazáson keresztül
  • az első két évben díjmentesen használható
Töltés

Menetkész, amikor Ön is az.

Szeretné ellenőrizni az ID. modelljével megtehető távolságot? A We Connect ID. alkalmazással az okostelefonján aktív online-kapcsolat esetén mindig megtekinthető az akkumulátor töltöttségi szintje és a megtehető útszakasz, valamint ellenőrizheti, hogy csatlakoztatva van-e a töltőkábel. Ha igen, akkor a jármű töltését a kanapéról is elindíthatja vagy leállíthatja. Egyszerűen írja be a munkába indulási időt  az alkalmazásba, és a ID. járműve minden reggel feltöltve várja Önt.  

Klimatizálás

Teljesen Önre szabva.

Kint nagyon meleg vagy nagyon hideg van? Az alkalmazással kényelmesen gondoskodhat az ID. járművének komforthőmérsékletéről. Mivel az ID. jármű aktív online-kapcsolata esetén a klímaberendezés az okostelefonjával indítható vagy leállítható, ill. a kívánt indulási időpontra beállítható a jármű kívánt hőmérséklete. Különösen kényelmes: Az ülésfűtést is beállíthatja indítás előtt. Annak érdekében, hogy kezdetektől fogva jól érezze magát az ID. járművében.

Navigáció

Érkezzen meg kipihentebben

Tájékozódjon szinte valós időben a forgalmi helyzetről, és hagyatkozzon a legjobb útvonalra. Igy kipihentebben érkezik célhoz.

További tudnivaló a navigációról

Online beszédvezérlés

Mindent vezérelhet a hangjával

Néha már a nap első útján is tele van a keze. Jó, ha a navigációs rendszer vagy az internetes rádió hallgat az Ön szavára. Az online beszédvezérlésnek köszönhetően szinte ugyanolyan intuitív módon kiválaszthatja ki úti célját és kedvenc dalát, mintha az utasával beszélgetne. A "Hallo ID." megszólítással különféle információs és szórakoztató funkciókat, például telefont, rádiót, navigációt és automatikus légkondicionálást vezérelhet hanggal. 

Szórakoztatás

Jó szórakozást kívánunk Önnek

Hallgassa a rádióműsort vagy a podcastot webrádión keresztül és élvezze a WLAN-hotspotok nyújtotta teljes szabadságot akár 8 mobil végkészüléken. Az ehhez szükséges adatcsomagokat az okostelefon internetmegosztásával vagy a Cubic Telecom külső mobilszolgáltatási partnerünkön keresztül, díjkötelesen szerezheti be. Így garantált, hogy csak az Ön kedvenc programja fut.

Összekapcsolhatóság

Hálózatba kapcsolva a We Connect ID. alkalmazással

Töltse le az ID. termékcsalád komfort- frissítését: a We Connect ID. alkalmazás jelenti a kapcsolatot az Ön ID. Volkswagen járművével és mindennel, ami Önnek fontos. Az alkalmazás távvezérlővé alakítja át az okostelefonját, amellyel számos hasznos járműfunkciót vezérelhet. Így mindig szemmel tarthatja ID. járművét - akkor is, ha nem ül benne.

Tovább az App Store-hoz 

Tovább Play Store-hoz 

Egyszerű regisztráció és indulás

A következőkben ismertetjük, hogyan aktiválhatja néhány lépésben a We Connect Start szolgáltatást, és hogyan használhatja az autóban az okostelefonjával a digitális szolgáltatásainkat.

1. Töltse le az ingyenes We Connect ID. alkalmazást

Töltse le az ingyenes We Connect ID. alkalmazást az okostelefonjára. Az operációs rendszerének megfelelően a We Connect ID. alkalmazás Androidos készülékekre, ill. iOS-készülékekre az App Store vagy a Google Play Store webáruházból tölthető le.

We Connect ID. az App Store webáruházban

We Connect ID. a Play Store webáruházban

2. Hozza létre a felhasználói fiókját

A Volkswagen ID használatával jelentkezzen be az alkalmazásba. Ha még nem hozott létre Volkswagen ID azonosítót, akkor az alkalmazás lépésről lépésre végigvezeti a regisztrációs folyamaton.

3. Adja hozzá a Volkswagen járművét

A járműazonosító számmal (alvázszám) adja hozzá Volkswagen járművét a felhasználói fiókjához a We Connect ID. alkalmazásban. Az alvázszám megtalálható a forgalomba helyezési engedélyben és a szélvédő mögött.

4. Aktiválja a We Connect Start szolgáltatást

Az aktiválási folyamat befejezéséhez kövesse az alkalmazásban a We Connect Start szolgáltatás szerződés megkötésére vonatkozó utasításokat. Az intelligens szolgáltatásokkal emelje magasabb szintre a digitális élményeket.

Ötletek és trükkök

Hogyan módosítható a We Connect ID. alkalmazásban a hatótávolság mértékegysége (például mérföldről kilométerre)?

A mértékegység módosításához változtassa meg okostelefonja területi beállítását (ország kiválasztása). Android: Beállítások -> Rendszer -> Dátum és idő -> "Hálózat által rendelkezésre bocsájtott idő" inaktiválása -> Időzóna -> Régió -> Válassza ki a kívánt országot iOS: Beállítások -> Általános -> Nyelv & régió -> Régió -> Válassza ki a kívánt országot Mindkét operációs rendszer esetében javasolt a beállítások módosítása után elindítani a We Connect ID. alkalmazást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a módosítások hatással lehetnek az okostelefonja alkalmazásaira.

A We Connect ID. alkalmazás más megtehető útszakaszt jelezi ki, mint a jármű. Mi ennek az oka?

A We Connect ID. alkalmazásban és a járműben eltérő adatok jelenhetnek meg a megtehető útszakasz kapcsán, mivel az alkalmazás és a jármű közötti adatcsere nem folyamatos. Az adatok általában nem szinkronizálódnak menet közben. Ha kikapcsolja a gyújtást, akkor az adatoknak frissülniük kell.

Szeretném hozzáadni az ID.3 / ID.4 járművemet a We Connect ID. alkalmazáshoz, azonban az alkalmazásan egy régebbi jármű található. Ennek ellenére hozzáadhatom az ID.3 / ID.4 járművemet?

A We Connect ID. alkalmazásban több járművet is elmenthet. Az ID.3 / ID.4 hozzáadásához vagy a kezdőképernyőn jelenik meg egy hivatkozás, amely közvetlenül átvezeti Önt a járműazonosító szám beviteli felületre vagy beléphet a Jármű menübe (balról a második ikon), majd onnan a járműállományba (jobb felső járműikon) A "+" ikonra kattintást követően beírhatja vagy az okostelefonjával beszkennelheti az ID.3 / ID.4 járműve járműazonosító számát, és elvégezheti a szükséges regisztrációt. Ehhez kövesse az alkalmazásban megjelenő utasításokat.

A We Connect ID. alkalmazásban megjelenő járműikon nem felel meg a járművemnek. Mi ennek az oka?

A We Connect ID. App az Ön ID.3 és ID.4 járműve digitális kísérője. Az alkalmazás funkciói ezért elsődlegesen az ID.3 / ID.4 járművekre vannak beállítva. Az alkalmazással más Volkswagen modellek is társíthatók, azonban ezek funkcionalitása jelenleg korlátozott. Ezért nem jelenik meg az összes a jármű menüben. Fejlesztőink dolgoznak a további járműikonok implementálásán és a We Connect ID. alkalmazás funkcióinak további Volkswagen járműmodellekkel történő bővítésén.

Csökkenthetem a We Connect ID. alkalmazásban a töltési sebességet?

A We Connect ID. alkalmazásban a töltési sebességet beállíthatja a 8 kW csökkentett értékre. Ez a funkció az alkalmazás járműmenüjében, a Beállítások alatt található. A csökkentett töltési sebességgel töltés azonban csak a váltóárammal végzett szabályos töltéshez (AC-töltés) áll rendelkezésre. Az egyenárammal végzett gyorstöltéshez (DC-töltés) ez a beállítás nem használható.

Hozzáadhatom az ID.3 / ID.4 járművemet a We Connect ID. alkalmazáshoz a jármű átvétele előtt is?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a járművet csak annak átvételét követően adhatja hozzá az alkalmazáshoz. Ügyeljen arra, hogy a járműazonosító számot, azaz az alvázszámot számot írja be. A járműazonosító szám a jármű forgalmi engedélyében és a szélvédőn található meg. Ügyeljen a helyes adatbevitelre, ill. a járműazonosító szám helyes beolvasására. A következő karakterek könnyen összetéveszthetők: V és W, 2 és Z, I (nagy i) és l (kis L), valamint 0 (nulla) és O (mint Ottó).

A járművemet nem tudom törölni a We Connect ID. alkalmazás járműállományából. Mi ennek az oka?

A járműve még nem törölhető a We Connect ID. alkalmazás használatával. A jármű kezelése a myVolkswagen-en keresztül történik. Ehhez jelentkezzen be a Volkswagen weboldalán és távolítsa el ott a járművet. Eltávolítás után a jármű nem jelenik meg többé a We Connect ID. alkalmazásban.

A We Connect ID. alkalmazás más töltési folyamatot jelez ki, mint a jármű. Mi ennek az oka?

Töltés közben nem minden százalék szinkronizálódik a jármű és a We Connect ID. alkalmazás között. Váltóárammal történő töltés során (AC-töltés) a töltési folyamat 10%-os lépésekben, míg egyenárammal végzett gyorstöltés során (DC-töltés) 5%-os lépésekben továbbítódik a We Connect ID. alkalmazáshoz.

Miután hozzáadtam a járművemet a We Connect ID. alkalmazáshoz, nem érhetők el olyan szolgáltatások, mint a klimatizálás vagy a töltés. Mit a teendő?

Ehhez első lépésben vissza kell állítani az ID.3 és ID.4 infotainment beállításait a gyári beállításokra. Ehhez a következő módon járjon el:

• Állítsa le a járművet egy biztonságos helyen, ahol kedvező a mobiltelefon térereje.

• Ezt követően kapcsolja ki a gyújtást és ellenőrizze az infotainment kijelzőjén, hogy a következő indításhoz bekapcsolták-e az online-módot.

• Ezt követően hagyja el és zárja le a járművet, majd várjon legalább 10 percig.

• Ezt követően visszaállíthatja az ID.3 / ID.4 járműve infotainment rendszerét a gyári beállításokra. Ehhez az infotainment rendszerben válassza ki a "Beállítás" -> "Visszaállítás gyári beállításokra" menüpontot, majd nyugtázza a műveletet az "OK" gombbal.

Miután elvégezte ezeket a lépéseket adja hozzá ismét az ID.3 / ID.4 járművét a felhasználói fiókjához. Ehhez olvassa be az infotainment rendszerben megjelenő kódot, és igazolja magát főfelhasználóként.

Ezt követően a We Connect szolgáltatások korlátozás nélkül, teljes terjedelmükben elérhetők a járművében.

Hogyan módosítható a We Connect ID. alkalmazás nyelvi beállítása?

Az alkalmazás nyelve az okostelefonja nyelvi beállításaitól függ. Ha például a nyelvet angolra állítja be, akkor az alkalmazás angolul fog megjelenni. Android: Beállítások -> Általános kezelés -> Nyelv és bevitel -> Nyelv -> Nyelv módosítása vagy hozzáadása iOS: Beállítások -> Általános -> Nyelv & régió -> iPhone nyelvének módosítása vagy hozzáadása. Mindkét operációs rendszer esetében javasolt a beállítások módosítása után elindítani a We Connect ID. alkalmazást bezárni, majd újraindítani. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a módosítások hatással lehetnek az okostelefonja alkalmazásaira. Ha az okostelefonon beállított nyelvet a We Connect ID. alkalmazás nem támogatja, akkor az alkalmazás angolul jelenik meg.

Miért rendelkezik a We Connect ID. App a jármű típusától függően különböző funkcionalitással?

Az alkalmazás funkciói a mobil online szolgáltatások terjedelméhez igazodnak, amelyek rendelkezésre állnak az Ön járművében. A We Connect ID. alkalmazás az ID. járműcsalád digitális kísérője, ezért az alkalmazás funkciói elsődlegesen erre a járműmodellre vannak optimalizálva. Fejlesztőink folyamatosan dolgoznak a Volkswagen járműmodellek további funkcióinak bővítésén.

Miért nem adhatom hozzá a járművemet a We Connect ID. alkalmazáshoz?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a járművet csak annak átvételét követően adhatja hozzá az alkalmazáshoz. Ügyeljen arra, hogy a járműazonosító számot és nem a jármű megrendelésekor kapott megbízási számot írja be. A járműazonosító szám a jármű forgalmi engedélyében és a szélvédőn található meg. Ügyeljen a helyes adatbevitelre, ill. a járműazonosító szám helyes beolvasására. A következő karakterek könnyen összetéveszthetők: V és W, 2 és Z, I (nagy i) és l (kis L), valamint 0 (nulla) és O (mint Ottó).

Nem indíthatom és nem állíthatom le a We Connect ID. alkalmazásban a töltést. Mit a teendő?

Kérjük ellenőrizze, hogy aktiválta-e ID.3 /ID.4 járművében a töltési profilt. Ha aktiválta, akkor a töltési profiltól függően indítható el vagy nem indítható el a töltés az alkalmazásból. Ha a járműben kikapcsolja a töltési profilt akkor korlátozás nélkül, teljes terjedelmében használhatja az alkalmazás töltés funkcióját. A töltési profil az infotainment rendszerben a "Car" és a töltési helyek menüben található.

Miért nem módosítható a We Connect ID. alkalmazásban a profilképem.

A profilkép módosítása funkció jelenleg nem elérhető. Kérjük, várjon türelemmel, míg a funkció elérhetővé válik.

Hogyan törölhetők a kezdőképernyő felső részén az üzenetek?

Jelenleg ezek a szituációhoz kötött utasítások és üzenetek nem törölhetők. Kérjük, várjon türelemmel, míg a funkció elérhetővé válik.

A We Connect ID. alkalmazásom kezdőképernyőjén csak két szolgáltatás érhető el gyors hozzáférésként. Hogyan adhatok hozzá további szolgáltatásokat?

Jelenleg csak a töltési szint kijelzése és a klimatizálás beállítása widget adható hozzá a kezdőképernyőhöz. Dolgozunk az alkalmazások körének további bővítésén, és újabb widgetek rendelkezésre bocsájtásán.

A We Connect ID. alkalmazásban kiválasztottam az első ülések és a kormánykerék előklimatizálása funkciókat, de azok nem működnek. Mit a teendő?

Az alkalmazás előklimatizálás funkciója a jármű funkcióinak választékától függ. A jármű hőmérséklettől és azt energiamenedzsmenttől függően saját maga határozza meg, hogy megvezérli-e ezeket a funkciókat vagy sem.

Megtekinthetem a térképen a saját járművem pozícióját?

Jelenleg egyelőre nem tekintheti meg a járműve pozícióját a We Connect ID. alkalmazásban. Ezeket a funkciókat egy következő frissítésbe építjük be.

Miért jelenik meg a jármű menüjében a töltési folyamat indítása, ill. leállítása csúszka?

A csúszka megjelenik akkor is, ha a töltőkábelt nem csatlakoztatták. Ha a csúszkát csatlakoztatott töltőkábel nélkül működtetik, akkor megjelenik egy hibaüzenet. Ezt a jelenséget ismerjük, és a fejlesztőink dolgoznak rajta, hogy hamarosan megoldást találjunk a problémára.

Egymás után több úti célt küldtem a járművemre, de a jármű bekapcsolás után csak egy célt látok. Mi ennek az oka?

Ha több úti célt küld el a járműhöz, akkor az utoljára küldött úti cél mindig felülírja az előzőt. Tehát, ha egy úti célt küld el a járműnek, és közben ne kapcsolja be a járművet az úti cél betöltéséhez, akkor a többi elküldött úti cél mindig felülírja az előzőeket addig, amíg a járművet be van kapcsolja az utoljára küldött úti cél fogadására.

We Connect ID. Gyakori kérdések

Mi az a We Connect ID. alkalmazás?

A We Connect ID. alkalmazás az Ön ID.3 és ID.4 járműve digitális kísérője. Ezzel az ingyenes alkalmazással például megtekintheti a Volkswagen ID. járművével még megtehető útszakaszt, vagy előre beállíthatja az Ön egyedi komforthőmérsékletét. A We Connect ID. alkalmazás az ID.3 modell piaci bevezetésétől letöltésre elérhető a nyilvános App Store (Google Play Store és Apple App Store) webáruházakban. Fontos! A jármű töltésével kapcsolatos We Charge szolgáltatás a We Connect ID. alkalmazás része.

Mi a különbség a We Connect alkalmazás és a We Connect ID. alkalmazás között?

A We Connect ID. alkalmazás az ID.3 és ID.4 járműveink vezetőinek szól, míg a We Connect alkalmazással a Volkswagen minden más We Connect-képes modelljéhez csatlakozhat. Ha Ön egy Volkswagen ID. járművet vezet, akkor a We Connect ID. alkalmazás a helyes választás, mivel annak minden funkciója az Ön ID. modelljére van szabva.

Mire van szükségem a We Connect ID. alkalmazás használatához?

Az ingyenes We Connect ID. alkalmazás használatához megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerre, valamint adatopcióval rendelkező SIM-kártyára és az Ön, ill. a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződésre van szükség. A We Connect ID. alkalmazás minden izgalmas funkciójának használatához ezen kívül szüksége van egy ID. termékcsaládba tartozó járműre, egy Volkswagen ID azonosítóra és egy We Connect Start szerződésre. A Volkswagen ID azonosítót ingyenesen beállíthatja a vwid.vwgroup.io/ weboldalon, vagy egyszerűen létrehozhatja azt az alkalmazásban, a regisztráció során. A We Connect Start szolgáltatással a jármű olyan funkcióit használhatja, mint a klimatizálás vezérlése vagy a töltési folyamat indítása és befejezése. A szolgáltatások a szolgáltatási szerződésben megállapított időtartamig állnak rendelkezésre, és a szerződés időtartama alatt tartalmilag változhatnak. A We Connect ID. alkalmazásban rendelkezésre álló, és a jármű töltésével kapcsolatos We Charge szolgáltatást a Volkswagen elektromos és hibrid járműveivel együtt is használhatja. Ha szeretné használni az elektromos feltöltéssel kapcsolatos We Charge szolgáltatást, akkor szüksége van egy We Charge töltőkártyára* és egy We Charge töltési szerződésre*. Mindkettőt kényelmesen beszerezheti az alkalmazáson keresztül. (Magyarországon hamarosan elérhető funkció)

* A Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) ajánlata

Milyen funkciókat használhatok a We Connect ID. alkalmazással együtt?

Amint végighaladt a fenti lépéseken, már használhatja is a szolgáltatásokat. A We Connect ID. alkalmazás sok hasznos funkciót kínál, amelyek gazdagítják az Ön vezetési élményét és megkönnyítik a mindennapjait. Például előre beállíthatja az egyedi komforthőmérsékletét, vagy megtekintheti a járművel megtehető útszakaszt és a jármű aktuális töltöttségi állapotát. A We Connect ID. alkalmazás és a jármű elektromos feltöltésével kapcsolatos beépített We Charge szolgáltatás természetesen az Ön Volkswagen ID. járműve feltöltése során is segíti Önt. Ha kötött We Charge töltési szerződést* és használja a We Charge töltőkártyát*, akkor az alkalmazáson keresztül több mint 150.000 töltési ponthoz férhet hozzá egész Európában. Kereshet töltőállomásokat a közelben, valamint valós időben ellenőrizheti azok rendelkezésre állását. A töltőállomásokkal kapcsolatban további információkat jeleníthet meg, mint például annak üzemeltetőjét, a töltési teljesítményt és a töltődugasz típusát. Amellett, hogy a kedvenc szervizpartnerével is kapcsolatba léphet az alkalmazáson keresztül, természetesen szívesen vesszük, ha elküldi nekünk az ügyféltámogatáson vagy a visszajelzési felületen keresztül a megjegyzéseit, problémáit és kívánságait.

* A Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) ajánlata

Milyen járműveket csatlakoztathatok a We Connect ID. alkalmazással?

Amint Ön rendelkezik egy Volkswagen ID azonosítóval val és megkötötte a We Connect Start szerződést, akkor elsősorban az ID.3 vagy ID.4, valamint az ID. termékcsalád következő modelljeit kapcsolhatja össze a We Connect ID. alkalmazással. Az alkalmazás összes funkciója elsődlegesen az ID. termékcsalád járműveihez került kifejlesztésre. Azonban a Volkswagen márka egyéb elektromos és hibridjárműveit is létrehozhatja az alkalmazásban, és használhatja az elektromos feltöltéssel kapcsolatos We Charge szolgáltatást. A szolgáltatással több mint 150.000 töltési ponthoz férhet hozzá egész Európában, és az támogatja Önt a jármű töltése során.

Testreszabhatom a We Connect ID. kezdőképernyőjét?

Igen, a We Connect ID. alkalmazás kezdőképernyőjét lehetősége van egyedileg kialakítani. A testreszabás közvetlenül a kezdőképernyőn végezhető el (Kezdőképernyő szerkesztése). A kezdőképernyő közepén találhatók az ún. "widgetek", vagyis meghatározott funkciók egyszerű és áttekinthető összefoglalásai, amelyek a gyors hozzáférést is lehetővé teszik. Például kiválaszthatja, hogy először mindig a jármű aktuális töltési állapotát szeretné látni, vagy a klimatizálást szeretné gyors hozzáféréssel szabályozni. Jelenleg a klimatizáláshoz és a töltési folyamatok vezérléséhez állnak rendelkezésre widgetek - a továbbiakat rendszeresen integráljuk az alkalmazásba.

Hogyan adhatom hozzá a járművemet?

A jármű hozzáadását a kezdőképernyő felső részén vagy a "Jármű" menüpont (balról a második ikon) mögött adhatja hozzá. Amennyiben még nem jelentkezett be a Volkswagen ID azonosítójával, akkor először végezze el a bejelentkezést. Ezt követően kézzel beírhatja a járműazonosító számot (alvázszám) vagy beolvashatja azt az okostelefonja kamerájával a szélvédőről vagy a forgalmi engedélyből. Ezt követően meg kell adni néhány kiegészítő adatot a Volkswagen ID profilja komplett létrehozásához. Valamint alá kell írni a We Connect Start szerződést. Miután végighaladt ezen a folyamaton, még el kell végeznie egy lépést: regisztrálnia kell a járműben. Ehhez a járműben kell tartózkodnia. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a jármű alkalmazáshoz történő hozzáadása és a járműben történő regisztrálás között csak maximum két hét telhet el, ellenkező esetben újra végig kell haladnia a folyamat első részén. Ha egy ID.3 vagy ID.4 járművet ad hozzá, akkor a kódot a jármű infotainment rendszeréből kell beolvasni. Az alkalmazás leírása megadja, hogy ez hol található. Ha végigment ezeken a lépéseken, akkor sikeresen regisztrálta a járművet. Ha nehézségei adódnak, forduljon hozzánk, szívesen segítünk. A kapcsolattartási adatok a "Profil" terület (balról a negyedik ikon) "Hilfe" menüpontja alatt találja. Sok örömet kívánunk a We Connect ID. alkalmazás használatához

Mely járműadatokat tekinthetem meg?

Ha az alkalmazáshoz egy ID.3 vagy egy ID.4 járművet adott hozzá, akkor jelenleg olyan járműinformációkat tekinthet meg, mint a járművel megtehető útszakasz, a töltöttségi állapot, fennmaradó töltési idő és a töltöttségi sebesség. A későbbiekben további tudnivalókat láthat a We Connect ID. alkalmazásban.

Használhatom a We Connect ID. alkalmazással a We Charge szolgáltatást is?

Az elektromos feltöltéssel kapcsolatos "We Charge" szolgáltatás része a We Connect ID. alkalmazásnak, és a töltési élmény minden helyzetében támogatja Önt. Például kereshet töltőállomásokat a közelben, valamint ellenőrizheti azok rendelkezésre állását. A töltőállomásokkal kapcsolatban további információkat jeleníthet meg, mint például annak üzemeltetőjét, a töltési teljesítményt és a töltőcsatlakozó típusát. Ezen kívül a We Charge nagyszerű funkciókat kínál mind az otthoni, mind az útközbeni töltési élményhez.

Vezérelhetem a járművemet a We Connect ID. alkalmazással?

Például beállíthatja az egyedi komforthőmérsékletet, felügyelheti a töltési folyamatokat vagy meghatározhatja a töltési és klímabeállításokat. Ide tartozik a töltési sebesség szabályozása, vagy a töltőcsatlakozó reteszelése.

 

            Továbbá letöltheti PDF-fájlként az aktiválási útmutatót.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata