Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Üdvözöljük a Volkswagen konnektivitási szolgáltatásainak világában!

Mi a konnektivitás?

A Volkswagen konnektivitási kínálatával az Ön járművébe is megérkezik a digitalizáció, mely még nagyobb kényelmet, biztonságot és szórakozást tesz lehetővé. Az autóban létrehozott internetes kapcsolat segítségével többek között olyan funkciók érhetők el, mint a valósidejű közlekedési információk, emlékeztető a következő szerviz esedékességére, streaming és webrádió, valamint a műszaki segélyhívás.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a funkciók elérhetősége és előfeltételei a választott szolgáltatástól függenek.

We Connect

A mobil online szolgáltatások következő generációja. Minden, a We Connect3) szolgáltatáshoz előkészített járműben, mint például a Golf, Passat, T-Roc Cabrio modellekben és számos további új Volkswagen járműben a 2021-es modellévtől kezdődően Ön saját kérésére csatlakozhat az internetre. A fixen telepített eSIM-kártyának köszönhetően az Ön Volkswagen járműve az első pillanattól kezdve onlineképes.

Még többet a We Connect-ről

Regisztráció és bejelentkezés 

 

We Connect az Ön ID. modelljéhez. 

We Connect az Ön ID. modelljéhez, amely összekapcsolja Önt járművével. Mert a fixen beépített eSIM-kártyának köszönhetően az Ön ID. modellje már a kezdetektől fogva online-képes, és szórakozást, online közlekedési információkat, távoli funkciókat és még sok mást kínál Önnek. 

Regisztráció és bejelentkezés 

 

Car‑Net

A Car-Net mobil online szolgáltatások segítségével könnyebben ér céljához és a legjobban tájékoztatást kapja. Valós idejű információk, szabad parkolóhelyek és üzemanyagárak, mindez a Car-Net "Guide & Inform" szolgáltatásokkal rendelkező navigációs rendszerbe integrálva.

Okostelefonját távirányítóként használhatja a Car-Net "Security & Service" funkció segítségével, a We Connect applikáción keresztül nyithatja és zárhatja a jármű ajtóit és csomagtartóját.5)

Tudjon meg többet

Regisztráció és bejelentkezés 

App-Connect 

Bővítse ki műszerfalát - az App-Connect jóvoltából a kiválasztott okostelefon alkalmazások az infotainment rendszer érintőképernyőjén keresztül vezérelhetők: az Apple CarPlay, a Google Android Auto és a MirrorLink - három innovatív technológia, melyek számos hasznos és szórakoztató funkciót kínálnak.7)

Tudjon meg többet

 

Mely szolgáltatások állnak rendelkezésre?

Az Ön Volkswagen Modell járműve fel van szerelve a We Connect vagy a Car-Net szolgáltatással? Vagy a We Connect Go utólagosan is felszerelhető? Itt tekintheti meg kötelezettségek vállalása nélkül, hogy az Ön által kiválasztott járműmodellben mely mobil online szolgáltatások érhetők el.  

Ellenőrizze most

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata