Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az Ön digitális szolgáltatásai a mindennapokban.

Az Ön digitális szolgáltatásai a mindennapokban.

Car-Net felfedezése

A Car-Net mobil online szolgáltatásaival Ön mindig kiválóan tájékozott - mivel a 2021 modellév előtti régebbi Volkswagen modellekben a Car-Net alapkivitelben elő van készítve az Ön számára. Fedezze fel a Car-Net csatlakoztathatósági ajánlatait.¹

 

Guide & Inform

Szem előtt az úti cél szinte valós időben

A Car-Net "Guide & Inform" szolgáltatásával részletesebb tájékoztatást kap útközben. Érdekes úti célokat kereshet a környezetében, közvetlenül az internetről megkaphatja a legfrissebb közlekedési információkat, és számos további funkció várja Önt.

Tovább

Security & Service

Mobil biztonság.

A Car-Net "Security & Service" szolgáltatáscsomagja mobil hozzáférést nyújt a legfontosabb járműfunkciókhoz. Zárja be és nyissa ki járművét a We Connect alkalmazással, illetve ellenőrizze a jármű állapotát. Ez magában foglalja a műszaki segélyhívást és az online riasztóberendezést is.

Az e-Manager további szolgáltatásokat kínál az e-modellekhez és a hibrid járművekhez, mint például vezérelt töltést vagy klimatizálást.

Tovább

 

 

e-Remote

Ez az e-Remote.

A Car-Net "e-Remote" kényelmes hozzáférést kínál Önnek az elektromos vagy hibrid Volkswagen járműve legfontosabb funkcióihoz. Egy praktikus megoldással bármelyik asztali számítógépről vagy - a We Connect alkalmazásnak köszönhetően - az okostelefonjáról is könnyedén kezelhető. Az alábbiakban bemutatjuk az "e-Remote" által kínált számos lehetőséget.

Tovább

Car-Net a Touaregben

Teljesen hálózatba kapcsolt. A Touareg.

Az internet és a digitális hálózatok mindennapi életünk részévé váltak. Miért kellene nélkülöznünk azokat az autóban? A Touaregben a Car-Net² mobil internetes szolgáltatásai az aktiválás után folyamatosan rendelkezésre állnak, és egy egészen új szintet értek el: a maximális csatlakoztathatóságot.

Tovább

Így aktiválhatja a Car-Net szolgáltatást.

Itt megismerheti, hogyan aktiválhatja a We Connect applikáció segítségével a mobil online szolgáltatásokat, és mire van ehhez szükség.

Előfeltételek ellenőrzése

Aktiválás

Praktikus szolgáltatások és segítségnyújtó alkalmazások.

Biztonság

Jó kezekben van!

Jó, ha mindig van ott valaki: Az opcionális segélyhívás-szolgáltatással a nap huszonnégy órájában elérheti a Volkswagen segélyhívó központját, ha megnyomja a piros SOS gombot. A rendszer automatikusan segélyhívást kezdeményez, ha a légzsák kinyílásával járó baleset történik.

Irányítás

Megnyugtató, amikor az autó ellenőrzi magát.

Legyen szó a tartályban maradt üzemanyagról, a kilométeróra állásáról vagy a következő ellenőrző szervizzel kapcsolatos tudnivalókról, a "Security & Service" szolgáltatással bármikor azonnal megtekintheti a fontos információkat.

Tájékozódás

Többé nem kell internet nélkül utazni.

Tartsa szemmel a forgalmat naprakész adatokkal, vagy keressen a Car-Net segítségével egy megfelelő pihenőhelyet. Legyen szó egy szállodáról, a legközelebbi töltőállomásról vagy egy újonnan megnyitott moziról, minden csak egy karnyújtásnyira van.

Kényelem

Minden a keze ügyében.

Győződjön meg arról már indulás előtt, hogy kellemes hőmérséklet várja az utastérben, vagy hogy Volkswagenjének ajtói zárva legyenek, és az állóhelyzeti világítás ki legyen kapcsolva. A Car-Net "e-Remote" szolgáltatásával elektromos, illetve hibrid Volkswagen járművének számos funkcióját vezérelni tudja.

Csomagok, lejáratok, árak és követelmények.

A következőkben ismertetett szolgáltatáscsomagok és licencek kényelmesen meghosszabbíthatók a We Connect webshopban. Alternatívaként a helyi Volkswagen szervizpartnertől is kaphat tanácsot, ahol egy olyan kupont is vásárolhat, amellyel licenckiterjesztést is vásárolhat a webáruházban. 

Guide & Inform Basic, 1 év ²⁾ ³⁾ Guide & Inform Plus, 1 év ²⁾ ³⁾ Security & Service Basic Security & Service Plus, 1 év ²⁾ ³⁾ plusz e-Manager alkalmazással¹⁾ e-Remote, 1 év ²⁾ ³⁾ App-Connect
Meghosszabbítás 1 évvel (Ár ÁFA-val) 33 900 Ft 33 900 Ft 22 900 Ft 37 900 Ft (22 900 Ft)⁴⁾
Meghosszabbítás 2 évvel (Ár ÁFA-val) 57 500 Ft 57 500 Ft 36 500 Ft 65 500 Ft (36 500 Ft)⁴⁾
Mobiltelefonos költségek/ SIM ⁵⁾ Ügyfél Ügyfél Volkswagen Volkswagen Volkswagen Ügyfél
Műszaki követelmények Discover Media Discover Pro Segélyhívás-szolgáltatás Segélyhívás-szolgáltatás - Composition Media, Ready 2 Discover, Discover Media vagy Discover Pro
Aktív regisztráció után regisztráció után regisztráció után regisztráció után regisztráció után gyárból

Az ábra a jelenlegi értékesítési programot mutatja.
1) Az e-Manager kizárólag elektromos és plug-in hibrid gépjárművekben áll rendelkezésre
2) Csak új gépjárművekre érvényes: Ha a vásárló nem végzi el a megrendelést a gépjármű átvételét követően 90 napon belül ("első megrendelési határidő"), akkor a szolgáltatás költségmentes időtartama lerövidül annyi nappal, amennyi az első megrendelési határidő vége és a tényleges megrendelés között eltelt.
3) Kivétel: 3 éves futamidő a "Business Premium" csomaggal
4) A zárójelben lévő érték a plug-in hibrid járművekre vonatkozik.
5) A gépjármű és a Volkswagen AG adatszerver közötti adatkapcsolatra érvényes. A mobil online szolgáltatások a myVolkswagen felhasználói területen vagy We Connect alkalmazáson keresztül történő használatakor a vásárló végfelhasználói készüléke és az adatszerver közötti adatkapcsolat nem képezi a Volkswagen AG által nyújtott szolgáltatások részét.

Töltse le a We Connect alkalmazást

Kapcsolódjon a Volkswagen járművére: Élje át a Car-Net és a We Connect előnyeit egyetlen alkalmazásban.

Ugrás az App Store oldalára

Ugrás a Play Áruház oldalára

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata