Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Mire van szükség a Car-Net¹ használatához?

Ezekre van szüksége.

 

A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások használatához navigációs rendszerre van szüksége a Volkswagen járművében. Ilyen rendszerek a "Discover Media" és a "Discover Pro", valamint a Touaregbe szerelt "Innovision Cockpit".

A "Security & Service" Car-Net szolgáltatáscsomag használatához ugyanakkor csak a segélyhívás-szolgáltatásra van szüksége, és az "App-Connect" szolgáltatáshoz hasonlóan a "Composition Media" rádióval is korlátozás nélkül használható.

A "Discover Pro" navigációs rendszerrel kapcsolatban ajánljuk Önnek a kiegészítő "business" telefoninterfészt, amellyel beállíthat egy WLAN-hotspotot a Volkswagen járművében. Így Ön és utasai különösen jól kihasználhatják a Car-Net sokoldalú kínálatát.

Az okostelefonjára telepített We Connect alkalmazással számos különböző szolgáltatást irányíthat. Az infotainment rendszerrel összekapcsolva a Car-Net használatához szükséges internet-hozzáférést is biztosíthatja. Ezen kívül az egyes funkciókhoz a jármű műszaki alkatrészei is szükségesek, pl. lopásgátló riasztórendszer az "Online riasztóberendezés" szolgáltatáshoz.

A gépjármű modelljétől függően különböző szervizcsomagok állnak rendelkezésre, melyeket a We Connect alkalmazáson és az Ön személyes myVolkswagen ügyfélszolgálat weboldalon keresztül igényelhet (ha még nem tette volna meg a Volkswagen megvásárlásakor). Ha a technikai követelmények teljesülnek, olyan Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, amelyet mindössze néhány lépésben be tud állítani.

  •  A "Discover Media", a "Discover Pro" vagy a "Discover Premium" navigációs rendszer
  • A "Composition Media" rádiós rendszer (korlátozott)
  • Android™-képes okostelefon vagy internetkapcsolattal rendelkező iPhone
  • Car-Net szolgáltatáscsomag
  • Volkswagen felhasználói fiók

Ahhoz, hogy a mobil online szolgáltatásokat bárhonnan kényelmesen használhassa, előbb jelentkezzen be Volkswagen ID azonosítójával a myVolkswagen felhasználói területre vagy a We Connect alkalmazás, majd regisztráljon a járművével. Ha még nem hozott létre Volkswagen ID azonosítót, akkor az alkalmazás lépésről lépésre végigvezeti a regisztrációs folyamaton.

A myVolkswagen weboldal elérhetősége

Használat a We Connect alkalmazással és a myVolkswagen weboldallal

Regisztráció után a Car-Net szolgáltatások kiválasztott funkcióit gyorsan és könnyen megkeresheti és használhatja a  myVolkswagen ügyfélszolgálaton keresztül vagy a mobilkészülékére telepített We Connect alkalmazásban. Itt töltheti le az alkalmazást:

App Store

Google Play

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata