Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

A Car-Net teljes világa a Touaregben

A Car-Net teljes világa a Touaregben

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Teljesen hálózatba kapcsolt. A Touareg.

Az internet és a digitális hálózatok mindennapi életünk részévé váltak. Miért kellene nélkülöznünk azokat az autóban? A Touaregben a Car-Net1 mobil internetes szolgáltatásai az aktiválás után folyamatosan rendelkezésre állnak, és egy egészen új szintet értek el: a maximális csatlakoztathatóságot.

Kényelem

Segít kényelemben tölteni a mindennapokat.

A Car-Net segítségével könnyebben és gyorsabban szerezheti meg a szükséges információkat. Az aktuális forgalomhoz igazított útvonalat követve kényelmesen és gond nélkül éri el úti célját. Olvastassa fel a beérkező üzeneteket utazás közben, hallgassa a kedvenc csatornáját a műsorszóró területen kívül is a Webrádió segítségével, és takarítson meg időt azáltal, hogy egyenesen egy parkolóházban vagy hivatalos parkolóban található szabad parkolóhelyhez érkezik a célállomáson.

Valós idő

Mindig egy lépéssel előrébb.

Használja ki az intelligens és prediktív útvonaltervezést, és tegye még hatékonyabbá a navigációt. A rendszer már az utazás megkezdése előtt valós időben frissíti az Ön útvonalát a forgalmi szerveren keresztül, és folyamatosan kiigazítja az aktuális forgalomnak megfelelően. Ennek köszönhetően mindig az optimális utat választhatja a célállomáshoz.

Biztonság

Vészhelyzetben jó biztosan tudni, hogy úton a segítség.

A légzsák vagy az övfeszítő aktiválódásakor a Volkswagen segélyhívó központnak automatikusan elküldött sürgősségi hívás biztosítja, hogy vészhelyzetben is üzemel az intelligens hálózati kapcsolat. A "Security & Service" csomag részét képező műszaki segélyhívás, automatikus balesetbejelentés és online riasztóberendezés szünet nélkül gondoskodik az Ön biztonságáról.

Szórakoztatás

Az alkalmazásokat beviszi a járművébe.

A Touareg modellbe telepített App Connect segítségével összekapcsolhatja az okostelefonját az infotainment rendszerrel, és vezetés közben is számos alkalmazást használhat. A Volkswagen Media Control lehetővé teszi az útitársainak is, hogy mobilkészülékeik segítségével használják a rendszert.

Guide & Inform Premium

Érdekes úti célokat kereshet a környezetében, közvetlenül az internetről megkaphatja a legfrissebb közlekedési információkat és még sok mást. A Touareg modellhez kiadott, exkluzív "Guide & Inform Premium" csomagban kínált, újonnan fejlesztett Webrádió és Hibrid rádió korlátlan szórakoztatást biztosítanak a járműben. A kiválasztott városokról készült, az Online útvonal-meghatározás részeként elérhető 3D várostérképek és műholdas térképek, valamint a térképanyag rendszeres online frissítése révén a navigáció még intelligensebbé és átláthatóbbá válik. A legfrissebb híreket újabban nemcsak megtekintheti, hanem kényelmesen fel is olvastathatja. (A szolgáltatás magyar nyelven nem elérhető.)

Webrádió és Hibrid rádió

Korlátlan szórakoztatás.

A Webrádiónak köszönhetően bárhonnan hallgathatja a kedvenc rádióadóit és podcastjait. Ha a hagyományos rádióadás vétele során elhagyja a műsorszórási területet, a Hibrid rádió funkció automatikusan átvált a földi vételről az internetes adatfolyamra. Így zökkenőmentesen hallgathatja tovább a kedvenc csatornáját!

A Webrádió és a Hibrid rádió használatához saját adatkapcsolattal rendelkező SIM kártyát kell használnia.

Intelligens navigáció

Érkezzen meg gond nélkül.

A Touareg még intelligensebbé és áttekinthetőbbé teszi a navigációját. Az online útvonal-meghatározás az indulás pillanatától folyamatosan frissített előrejelzéseket használ az optimális útvonal meghatározására, és segít gond nélkül eljutni az úti célhoz. A nagy felbontású 3D várostérkép megjelenítési lehetőségei és a fotorealisztikus műholdas térképek új navigációs élményt és a lehető legjobb tájékozódást biztosítják.

WLAN-Hotspot

Kényelmesen csatlakoztatva.

A hosszú utak során különösen fontossá válik, hogy ne szakadjon meg az internetkapcsolat. A Touareg integrált WLAN-hotspotot kínál, és lehetővé teszi Önnek és utasainak az internetkapcsolat használatát, legyen szó egy e-mail elküldéséről, filmek megtekintéséről vagy a kedvenc csapata által játszott mérkőzés állásáról. Internetezzen problémamentesen akár 8 végfelhasználói készülékkel. A WLAN-hotspot használatához saját adatkapcsolatot kell használnia.

Security & Service

A "Security & Service" szolgáltatással kényelmesebben utazhat. A Car-Net szolgáltatáscsomag hozzáférést kínál Önnek a fontos járműfunkciókhoz, és a fokozott kényelem érdekében egyesíti a rugalmasságot és az átláthatóságot. A Szervizidőpont-tervezéstől az automatikus balesetbejelentésen és a műszaki segélyhíváson át az online állóhelyzeti fűtésig és az online riasztóberendezésig: Személyes szolgáltatások segítik Önt szinte minden helyzetben, és minden fontos információról gondoskodnak a mobilitás érdekében.

Segélyhívás-szolgáltatás

Ön mellett marad.

A "Segélyhívás-szolgáltatással" gondoskodik Önről vészhelyzet esetén. A rendszer automatikusan segélyhívást kezdeményez, ha komoly baleset éri, például amelynek során kinyílik a légzsák. Ha Volkswagen járműve balesetet érzékel, a szolgáltatás felveszi a kapcsolatot a Volkswagen segélyhívó központtal, és továbbítja a fontos információkat a mentőszolgálatnak. Ezenkívül arra is lehetősége van, hogy manuálisan, egyetlen gombnyomással segítséget kérjen.

Szervizidőpont-tervezés

Szervizünk: pontosan Önre szabtuk!

A Volkswagen segít összehangolni a szervizidőpontokat, hogy biztonságosan megtapasztalhassa a maximális vezetési élményt. Amint esedékessé válik a karbantartás, a Volkswagen járműve minden fontos adatot továbbít az Ön által megjelölt szervizpartnernek.* Ezután a műhely felveszi Önnel a kapcsolatot, és kényelmesen egyeztethet velük időpontot.


* Az adatkezeléssel kapcsolatos részletesebb információkat az alábbi linken található adatvédelmi nyilatkozatban találhat:  www.myvolkswagen.net/weconnect-legal-mod123

Online riasztóberendezés

Riaszt, ha valami történik.

Dőljön hátra kényelmesen, mivel Volkswagen járműve tud vigyázni saját magára. Betörési kísérlet esetén a Volkswagen We Connect alkalmazás az okostelefonján keresztül vagy e-mailben értesíti Önt, és tájékoztatja az esemény pontos körülményeiről.

Online állóhelyzeti fűtés

Fűtse be a járművet, mielőtt megkezdi az utazást!

Az "Online állóhelyzeti fűtés" szolgáltatással kényelmesen, vagy a We Connect alkalmazással előfűtheti gépjárműve utasterét. Állítson be könnyen és gyorsan indulási időpontokat a következő utazásához, vagy hozzon létre praktikus tervet az egész hétre - és a fűtés megbízhatóan Önre hangolódik.

Megjegyzés: Kizárólag az opcionális állóhelyzeti fűtéssel együtt használható. 

A Touareg minden szemszögből.

A We Connect alkalmazás.

Kapcsolódjon a Volkswagen járművére: Élje át a Car-Net és a We Connect előnyeit egyetlen alkalmazásban.

App Store 

Play Store 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata