Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

A Car-Net teljes világa a Touaregben

A Car-Net teljes világa a Touaregben

Teljesen hálózatba kapcsolt. A Touareg.

Az internet és a digitális hálózatok mindennapi életünk részévé váltak. Miért kellene nélkülöznünk azokat az autóban? A Touaregben a Car-Net1 mobil internetes szolgáltatásai az aktiválás után folyamatosan rendelkezésre állnak, és egy egészen új szintet értek el: a maximális csatlakoztathatóságot.

Mindig online

Tapasztalja meg a csatlakoztathatóság előnyeit!

Úton a zászlóshajóval. Elegánsan, majdnem hangtalanul és helyi károsanyagkibocsátástól mentesen a városban, erőteljesen és dinamikusan a városon kívül. Elegendő akkumulátor töltöttség esetén teljesen elektromos módban (e-Mode) indíthat és akár 135 km/h sebességgel is haladhat. Hibrid üzemmódban és aktív úti célravezetés esetén a belsőégésű és az elektromos motor összjátéka optimalizálódik.

Kényelem

Segít kényelemben tölteni a mindennapokat.

A Car-Net segítségével könnyebben és gyorsabban szerezheti meg a szükséges információkat. Az aktuális forgalomhoz igazított útvonalat követve kényelmesen és gond nélkül éri el úti célját. Olvastassa fel a beérkező üzeneteket utazás közben, hallgassa a kedvenc csatornáját a műsorszóró területen kívül is a Webrádió segítségével, és takarítson meg időt azáltal, hogy egyenesen egy parkolóházban vagy hivatalos parkolóban található szabad parkolóhelyhez érkezik a célállomáson.

Valós idő

Mindig egy lépéssel előrébb.

Használja ki az intelligens és prediktív útvonaltervezést, és tegye még hatékonyabbá a navigációt. A rendszer már az utazás megkezdése előtt valós időben frissíti az Ön útvonalát a forgalmi szerveren keresztül, és folyamatosan kiigazítja az aktuális forgalomnak megfelelően. Ennek köszönhetően mindig az optimális utat választhatja a célállomáshoz.

Biztonság

Vészhelyzetben jó biztosan tudni, hogy úton a segítség.

A légzsák vagy az övfeszítő aktiválódásakor a Volkswagen segélyhívó központnak automatikusan elküldött sürgősségi hívás biztosítja, hogy vészhelyzetben is üzemel az intelligens hálózati kapcsolat. A "Security & Service" csomag részét képező műszaki segélyhívás, automatikus balesetbejelentés és online riasztóberendezés szünet nélkül gondoskodik az Ön biztonságáról.

Szórakoztatás

Az alkalmazásokat beviszi a járművébe.

A Touareg modellbe telepített App Connect segítségével összekapcsolhatja az okostelefonját az infotainment rendszerrel, és vezetés közben is számos alkalmazást használhat. A Volkswagen Media Control lehetővé teszi az útitársainak is, hogy mobilkészülékeik segítségével használják a rendszert.

Guide & Inform Premium

Érdekes úti célokat kereshet a környezetében, közvetlenül az internetről megkaphatja a legfrissebb közlekedési információkat és még sok mást. A Touareg modellhez kiadott, exkluzív "Guide & Inform Premium" csomagban kínált, újonnan fejlesztett Webrádió és Hibrid rádió korlátlan szórakoztatást biztosítanak a járműben. A kiválasztott városokról készült, az Online útvonal-meghatározás részeként elérhető 3D várostérképek és műholdas térképek, valamint a térképanyag rendszeres online frissítése révén a navigáció még intelligensebbé és átláthatóbbá válik. A legfrissebb híreket újabban nemcsak megtekintheti, hanem kényelmesen fel is olvastathatja. (A szolgáltatás magyar nyelven nem elérhető.)

Webrádió és Hibrid rádió

Korlátlan szórakoztatás.

A Webrádiónak köszönhetően bárhonnan hallgathatja a kedvenc rádióadóit és podcastjait. Ha a hagyományos rádióadás vétele során elhagyja a műsorszórási területet, a Hibrid rádió funkció automatikusan átvált a földi vételről az internetes adatfolyamra. Így zökkenőmentesen hallgathatja tovább a kedvenc csatornáját!

A Webrádió és a Hibrid rádió használatához saját adatkapcsolattal rendelkező SIM kártyát kell használnia.

Intelligens navigáció

Érkezzen meg gond nélkül.

A Touareg még intelligensebbé és áttekinthetőbbé teszi a navigációját. Az online útvonal-meghatározás az indulás pillanatától folyamatosan frissített előrejelzéseket használ az optimális útvonal meghatározására, és segít gond nélkül eljutni az úti célhoz. A nagy felbontású 3D várostérkép megjelenítési lehetőségei és a fotorealisztikus műholdas térképek új navigációs élményt és a lehető legjobb tájékozódást biztosítják.

WLAN-Hotspot

Kényelmesen csatlakoztatva.

A hosszú utak során különösen fontossá válik, hogy ne szakadjon meg az internetkapcsolat. A Touareg integrált WLAN-hotspotot kínál, és lehetővé teszi Önnek és utasainak az internetkapcsolat használatát, legyen szó egy e-mail elküldéséről, filmek megtekintéséről vagy a kedvenc csapata által játszott mérkőzés állásáról. Internetezzen problémamentesen akár 8 végfelhasználói készülékkel. A WLAN-hotspot használatához saját adatkapcsolatot kell használnia.

Security & Service

A "Security & Service" szolgáltatással kényelmesebben utazhat. A Car-Net szolgáltatáscsomag hozzáférést kínál Önnek a fontos járműfunkciókhoz, és a fokozott kényelem érdekében egyesíti a rugalmasságot és az átláthatóságot. A Szervizidőpont-tervezéstől az automatikus balesetbejelentésen és a műszaki segélyhíváson át az online állóhelyzeti fűtésig és az online riasztóberendezésig: Személyes szolgáltatások segítik Önt szinte minden helyzetben, és minden fontos információról gondoskodnak a mobilitás érdekében.

Segélyhívás-szolgáltatás

Ön mellett marad.

A "Segélyhívás-szolgáltatással" gondoskodik Önről vészhelyzet esetén. A rendszer automatikusan segélyhívást kezdeményez, ha komoly baleset éri, például amelynek során kinyílik a légzsák. Ha Volkswagen járműve balesetet érzékel, a szolgáltatás felveszi a kapcsolatot a Volkswagen segélyhívó központtal, és továbbítja a fontos információkat a mentőszolgálatnak. Ezenkívül arra is lehetősége van, hogy manuálisan, egyetlen gombnyomással segítséget kérjen.

Szervizidőpont-tervezés

Szervizünk: pontosan Önre szabtuk!

A lehető legjobb vezetési élmény biztosítására a Volkswagen segít összehangolni a szervizidőpontokat. Amint esedékessé válik a karbantartás, a Volkswagen járműve minden fontos adatot továbbít az Ön által megjelölt szervizpartnernek. Ezután a szerviz felveszi Önnel a kapcsolatot, és megbeszélhetnek egy Önnek tetsző időpontot.

Online riasztóberendezés

Riaszt, ha valami történik.

Dőljön hátra kényelmesen, mivel Volkswagen járműve tud vigyázni saját magára. Betörési kísérlet esetén a Volkswagen We Connect alkalmazás az okostelefonján keresztül vagy e-mailben értesíti Önt, és tájékoztatja az esemény pontos körülményeiről.

Online állóhelyzeti fűtés

Fűtse be a járművet, mielőtt megkezdi az utazást!

Az "Online állóhelyzeti fűtés" szolgáltatással kényelmesen, vagy a We Connect alkalmazással előfűtheti gépjárműve utasterét. Állítson be könnyen és gyorsan indulási időpontokat a következő utazásához, vagy hozzon létre praktikus tervet az egész hétre - és a fűtés megbízhatóan Önre hangolódik.

Megjegyzés: Kizárólag az opcionális állóhelyzeti fűtéssel együtt használható. 

A Touareg minden szemszögből.

A We Connect alkalmazás.

Kapcsolódjon a Volkswagen járművére: Élje át a Car-Net és a We Connect előnyeit egyetlen alkalmazásban.

App Store 

Play Store 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata