Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Car-Net aktiválása

Itt mutatjuk be, hogyan aktiválhatja az online szolgáltatásokat a We Connect alkalmazással. További lehetőségek: aktiválás a Volkswagen járműve infotainment rendszerén vagy a portálon keresztül.

Így aktiválhatja a Car-Net szolgáltatást.

A Car-Net révén kipihentebben juthat célba. Itt találja a Car-Net online szolgáltatások Volkswagen járműben történő aktiválást ismertető útmutatót, valamint a Car-Net e-Remote szolgáltatásnak az Ön e-up! járművében történő aktiválásának útmutatóját! 

Szeretné megtudni, hogy az Ön járműmodellje fel van-e szerelve Car-Net vagy We Connect szolgáltatásokkal? Tovább a kompatibilitás-ellenőrzéshez

 

Aktiválás a We Connect alkalmazással.

Aktiválja teljesen kényelmesen a Volkswagen mobil online szolgáltatásait az okostelefonjával: A We Connect alkalmazással gyorsan és könnyen létrehozhat felhasználói fiókot, és átviheti a mobili online szolgáltatásokat a járművébe.

Ez a nyomtatott útmutató ismerteti Önnel az ehhez szükséges lépéseket.

Nyomtatott útmutató letöltése (EN)

Aktiválás infotainment rendszeren keresztül

Rendelkezik az Ön Volkswagen járműve a "Guide & Inform" CAr-Net szolgáltatáscsomaggal? Akkor az online szolgáltatásainkat gyorsan és kényelmesen aktiválhatja a parkoló járműve infotainment rendszerén keresztül is. Ez a nyomtatott útmutató végigvezeti Önt az aktiválási folyamaton.

Nyomtatott útmutató letöltése

Az e-Remote aktiválása az e-up! járművében

A Car Net e-Remote szolgáltatása kényelmes hozzáférést biztosít az e-up! járműve legfontosabb funkcióihoz. Ha szeretné az e-Remote online szolgáltatásokat az e-up! Járművében aktiválni, akkor kövesse a részletes útmutatónkat.

Nyomtatott útmutató letöltése

Hozza létra az internetkapcsolatot.

A mobil online szolgáltatások valamennyi előnyének használatához az aktív Car-Net licencen kívül internetkapcsolatra is szüksége van a járműben. Ehhez felszereltségtől függően különböző lehetőségek állnak rendelkezésre. Ebben a videóban bemutatjuk ezeket a lehetőségeket és az egyes lépéseket.

Ha újra el szeretné olvasni ezeket a lépéseket, töltse le az alábbiakban elérhető nyomtatott útmutatót.

Nyomtatott útmutató letöltése (EN)

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata