Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

App-Connect. Így férhet hozzá az alkalmazásokhoz az autójában.

App-Connect. Így férhet hozzá az alkalmazásokhoz az autójában.

Így működik.

Szeretné biztonságosan és kényelmesen használni okostelefon alkalmazásait a járműben? Az App-Connect révén ez olyan könnyű, mint még soha. Ez lehetővé teszi, hogy a kiválasztott alkalmazásokat és tartalmakat közvetlenül a Volkswagen járművében kezelje. Az adatok kábelen keresztül (vagy felszereltségtől függően akár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül) átvihetők az infotainment rendszer kijelzőjére, ahol kényelmesen és áttekinthetően kezelhetők a látómezején belül. Így az elképzelhető legegyszerűbben hozzáférhet például a zenecsatornákhoz, hírekhez, térképekhez vagy hangoskönyvekhez. A Volkswagen három interfészt kínál az okostelefonok csatlakoztatására, számos további lehetőséggel: Apple CarPlay, a Google által kiadott Android Auto és MirrorLink. Az Apple CarPlay és a Google Android Auto használata különösen kényelmes a We Connect számára előkészített járműveknél a "Discover Media" és "Discover Pro" navigációs rendszerek, valamint a "Ready 2 Discover" vezeték nélkül csatlakoztatási lehetősége révén. Vezetés közben csak tanúsított alkalmazások indíthatók el, hogy megakadályozható legyen a figyelem elterelése a vezetésről.¹

Az Ön lehetőségei az App-Connect csatlakoztatására:

Apple CarPlay

Az Apple CarPlay használatával menet közben az iPhone készülékéről kezelheti a kiválasztott alkalmazásokat. A We Connect számára előkészített járműveknél vezeték nélkül is.

Apple CarPlay

Android Auto

A Google Android Auto operációs rendszerével menet közben biztonságosan az okostelefonjáról kezelheti a megfelelő alkalmazásokat A We Connect számára előkészített járműveknél vezeték nélkül is.

Android Auto

MirrorLink

A MirrorLink segítségével a kormány mögött ülve sem kell lemondania a praktikus alkalmazásokról.

MirrorLink

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata