Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

MirrorLink®

MirrorLink®

Az okostelefonok praktikusak, mindig kéznél vannak, és minden helyzethez rendelkeznek egy találó alkalmazással. A MirrorLink® használatával akkor sem kell lemondania minderről a segítségről, amikor a kormány mögött ül.1 Kapcsolja össze a MirrorLink®-képes okostelefonját a járművel, és használja kényelmesen az alkalmazásokat az infotainment rendszer képernyőjén keresztül.

Így működik.

Többek között a következő alkalmazások támogatottak:

Spotify - Powered by RockScout, Glympse, Audioteka, AUPEO!, Parkopedia, RockScout, DoorBird, Stitcher és további alkalmazások

Követelmények.

 

A MirrorLink®¹ a "Composition (Media)" rádiórendszerrel vagy a "Discover Media", és a "Discover Pro" navigációs rendszerekkel, valamint a "Ready 2 Discover" rendszerrel kapható. Az Ön mobil készülékének - amely alkalmazásait szeretné az infotainment rendszer képernyőjéről kezelni - támogatni kell a Android™ operációs rendszert, az 1.1 verziótól.² A Volkswagen szorosan együttműködik a nagy okostelefon-gyártókkal, hogy elősegítse az App-Connect technológiák széleskörű támogatását.

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata