Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Egyszerűen kapcsolatban maradni.
A We Connect szolgáltatásaival.

Egyszerűen kapcsolatban maradni.
A We Connect szolgáltatásaival.

We Connect felfedezése

Készen áll a mobil online szolgáltatások következő generációja számára: a 2021-es modellévtől kezdődően az aktuális Volkswagen új autók nagy része a We Connect szolgáltatással előkészítve várja Önt. A fixen telepített eSIM-kártyának köszönhetően az Ön Volkswagen járműve az első pillanattól kezdve onlineképes. Ezzel egyidejűleg a "We Connect alkalmazással" csatlakoztathatja okostelefonját a Volkswagen járművére, így hozzáférhet bizonyos járműfunkcióhoz és a gépkocsi állapotához. Fedezze fel a We Connect csatlakoztathatósági ajánlatait!

Navigáció

Érkezzen meg kipihenten

Tájékozódjon szinte valós időben a forgalmi helyzetről, és hagyatkozzon a legjobb útvonalra. Az intelligens asszisztensekkel kipihentebben érheti el az úti célját.

Tudjon meg többet

Kényelem

Helyezze magát kényelembe

Küldje el az autókulcsot okostelefonnal. Tegye egyedivé a Volkswagen járművét. Vezérelje kényelmesen az állóhelyzeti fűtést és az egyéb praktikus járműfunkciókat a We Connect alkalmazással vagy a javított hangvezérléssel. Nagyon egyszerűen. A We Connect alkalmazással.

Tudjon meg többet

Szórakoztatás

Maradjon a kiválasztott adáson

Hallgassa webrádión keresztül az élő rádióműsorokat vagy a podcastokat. Streamelje kedvenc zenéjét. És élvezze a WLAN-hotspotok nyújtotta teljes szabadságot. Az infotainment rendszerben található We Connect alkalmazással új szintre emelheti a szórakoztatás fogalmát.

Tudjon meg többet

Biztonság

Ne bízzon semmit a véletlenre

Probléma esetén hagyatkozzon az automatikus súgóra és a személyes tanácsadásra. Egy gombnyomással navigálja a "Sárga Angyalt" a járművéhez. Aludjon éjszaka jobban - az online riasztóberendezésnek köszönhetően. A We alkalmazásban megbízhat.

Tudjon meg többet

Jármű áttekintése

Kövesse nyomon a dolgokat

Okostelefonjával ellenőrizze az ajtókat és a világítást a Volkswagen járművében. Jelenítse meg, hogy hol áll az autója. Optimalizálja a vezetési módját. Ellenőrizze a járműadatokat, bárhol is van Ön. Így szemmel tarthatja mindazt, ami fontos.

Tudjon meg többet

Összes szolgáltatás

Egyszeri regisztrálással sokat profitálhat.

Minden hősnek van segítő társa. A We Connect szolgáltatásokkal Önnek ráadásul egy egész sor segítője van. Találja ki, hogy mely szolgáltatások felelnek meg a legjobban a mindennapjai számára, és mely feltételeknek kell teljesülniük. Itt tekintheti át egyszerűen és gyorsan a szolgáltatásokat és az opciókat.

Tudjon meg többet

Így aktiválhatja és használhatja a We Connect szolgáltatásokat

További információk a mobil online szolgáltatások We Connect alkalmazáson keresztüli aktiválásáról. 

Az aktiválás leírásának megtekintése

Töltse le a We Connect alkalmazást

Kapcsolódjon a Volkswagen járművére: Élje át a Car-Net és a We Connect előnyeit egyetlen alkalmazásban.

Ugrás az App Store oldalára

Ugrás a Play Store oldalára

Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kötött  

We Connect az Ön ID. modelljéhez, amely leegyszerűsíti a töltéskezelést, okostelefonon keresztül vezérelheti a kiválasztott járműfunkciókat, valamint állapot- és valós idejű információkat használ, hogy nyugodtabban töltse a napot. 

 

In-Car Shop és In-Car App - Így működik

We Connect ügyfélként a praktikus funkciókat és szolgáltatásokat közvetlenül az infotainment rendszere In-Car Shop webáruházában vásárolhatja meg és töltheti le. Pontosan úgy, ahogyan az okostelefonjával már megszokta. Akár a járműve We Connect Plus licencét is nagyon egyszerűen meghosszabbíthatja az In-Car Shop webáruházban vagy a We Connect webshopban, és így további egy vagy két évre profitálhat a We Connect mobil online szolgáltatásainak teljes kínálatából.

Upgrades szolgáltatások

 

Az Upgrades szolgáltatásokkal utólag és rugalmasan felszerelheti Volkswagen járművét a kiválasztott, kiegészítő funkciókkal.

További tudnivalók az Upgrades szolgáltatásokról

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata