Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Upgrades szolgáltatások
Az Ön jövőjére programozva.

Upgrades szolgáltatások
Az Ön jövőjére programozva.

Minden jót kívánunk a jövőhöz! Utólag.

A We Connect jelenti a belépést a mobil online szolgáltatások és szervizek legújabb generációjába számos Volkswagen modellnél. Kérésre a kezdetektől onlineképes, így Önnek számos We Connect szolgáltatás áll rendelkezésére. A Volkswagen ID-val történő egyszeri aktiválást és regisztrációt követően a We Connect nemcsak kellemesebbé, hanem kényelmesebbé teszi a mindennapi életet. Újdonság, hogy Volkswagen járművét a jármű megvásárlása után is aktiválhatja bizonyos új funkciókhoz. Az Ön igényeinek megfelelően utólag is testreszabható. Teljesen egyszerűen az infotainment rendszer In-Car Shop webáruházban vagy a We Connect webshopban. Itt tekintheti meg We Connect főfelhasználóként a járművéhez megvásárolható "Upgrades" funkciókat, majd kényelmesen online be is szerezheti azokat.

Az Ön Volkswagen járműve soha nem hagyja abba a tanulást: Upgrades szolgáltatások a We Connect használatára előkészített járművekhez

Navigáció: mindig legyen képben arról, hogy merre jár

 

Jobb tájékozódást szeretne? Akkor engedélyezze utólag a "Ready 2 Discover" infotainment rendszeréhez a navigációs funkciókat, és tegye járművét még értékesebbé egy intuitív navigációval. Az engedélyezéssel egy integrált, intuitív navigációhoz jut hozzá Európa térképes ábrázolásával és a hasznos helyekhez (POI-k) való hozzáféréssel. Az engedélyezés után ezek a funkciók tartósan rendelkezésére állnak a járműben, és használatukhoz nincs szükség internetkapcsolatra vagy We Connect szerződésre. A praktikus offline funkciók mellett a We Connect Plus licenc használatával további hasznos online szolgáltatásokhoz is hozzáférhet. Így az online közlekedési információknak köszönhetően Ön mint főfelhasználó közel valós idejű tájékoztatást kap az útvonalán felmerülő változásokról és veszélyekről, az online útvonal-meghatározás gondoskodik az optimális és előrelátó célravezetésről. Az infotainment rendszerének "Tartózkodási hely megosztása" funkciójának bejelölése esetén az online térképfrissítés automatikusan és rendszeresen elvégzi a térképek frissítését, amint a járműve online.

Hangvezérlés: "Helló Volkswagen"


A Volkswagen járműve érti Önt. A "Hallo Volkswagen" megszólítással Ön belép egy természetes párbeszédbe, ami lehetővé teszi a telefon, a média és a navigáció kiválasztott funkcióinak biztonságos és kényelmes vezérlését. Ehhez engedélyezze a "Ready 2 Discover"5 vagy a "Discover Media" infotainment rendszeréhez a hangvezérlést, és vezérelje a jármű számos funkcióját a hangjával. A jármű modelljétől és felszereltségétől függően sok további kiválasztott funkció is vezérelhető beszédhanggal. Így Ön csupán a vezetésre és az útra koncentrálhat és jobban élvezheti a vezetést.

App Connect³: Vigye magával az alkalmazásait a járművébe


Az App-Connect használatával a kiválasztott alkalmazások és tartalmak közvetlenül összekapcsolhatók a Volkswagen járművével, és az adatok átvihetők az infotainment rendszer kijelzőjére, ahol kényelmesen és áttekinthetően kezelhetők a látómezején belül. Így az elképzelhető legegyszerűbben hozzáférhet például a zenecsatornákhoz, hírekhez, térképekhez vagy hangoskönyvekhez. A Volkswagen három interfészt kínál az okostelefonok csatlakoztatására, számos további lehetőséggel: Apple CarPlay™, a Google által kiadott Android Auto™ és a MirrorLink®. Az Apple CarPlay™ és a Google Android Auto™, valamint a "Discover Media" és a "Ready 2 Discover" navigációs rendszerek Upgrades szolgáltatásaként vezeték nélkül is használható. Vezetés közben csak tanúsított alkalmazások indíthatók el, hogy megakadályozható legyen a figyelem elterelése a vezetésről. 

További Upgrades funkciók az Ön Golf járművéhez.

Automatikus távolságszabályozó4

 

Az automatikus távolságszabályozó (ACC) folyamatosan tartja az Ön által beállított sebességet max. 210 km/h értékig. Ha az Ön Golf járműve egy Ön előtt haladó járműhöz közeledik, akkor az ACC a rendszer határain belül automatikusan hozzáigazítja a sebességet ahhoz a járműhöz, és így tarthatja az Ön által beállított távolságot.

Light Assist: Elvakításmentesen. Szinte minden helyzetben.


A "Light Assist" fényszóró-szabályozás teljesen új megvilágításba helyezi az éjszakai vezetést az új Golffal. A szélvédő mögé beépített kamerával a Light Assist a rendszer keretein belül felismeri a szembejövő vagy az Ön előtt haladó járműveket, és automatikusan átkapcsol a tompított és a távolsági fényszóró között. Ugye, milyen jó kilátások ezek?

Közlekedési táblák felismerése: megmutatja, ami fontos

 

A jelzőtábla-felismerés a rendszer határainak keretein belül kamera segítségével képes felismerni a sebességkorlátozásokat, valamint az előzési tilalmakat és a veszélyjelző táblákat, és ezeket megjeleníti a többfunkciós kijelzőn. Így könnyebben áttekintheti a forgalmat.

Hangulatvilágítás (többszínű): a belső nyugalomért.


Hozza ki a személyiséget a Golf járművéből. Az alap hangulatvilágítás bővítésével az egyedi színválasztás révén hangulattól függően világítható meg a jármű belső tere. Upgrades szolgáltatásként a (többszínű) hangulatvilágítás kibővített színcsomaggal, és ezáltal nagyobb színválasztékkal áll rendelkezésére a belső világítás kialakításához. Legyen szó hűvös vagy meleg színárnyalatról, megvilágított nagyvárosról vagy sötét éjszakai országútról: mindenütt kiválaszthatja az Önnek és utasainak megfelelő hangulatot.

Hangulatvilágítás (effektekkel): világosan informatív

 

A hangulatvilágítás (effektekkel) az egyes funkciók intuitív módon érzékelhető megjelenítésével egészíti ki az alap hangulatvilágítást. Ehhez a felszereltségtől függően olyan figyelmeztető és tájékoztató tartalmak tartoznak, mint például a gyorsítás vagy az ajtófigyelmeztetés megjelenítése.

Az Ön Volkswagen járműve Upgrades funkcióinak áttekintése

Itt találja az első nem kötelező érvényű betekintésünket azzal kapcsolatban, hogy a jármű mely kiválasztott "Upgrades" szolgáltatásokat engedélyezheti alapvetően utólag. Általában szükség van arra is, hogy a jármű rendelkezzen az Upgrades szolgáltatások használatához szükséges hardverrel és műszaki funkciókkal. Keresse fel az infotainment rendszer In-Car Shop webáruházát vagy a We Connect webshopot és ellenőrizze, hogy ezek közül konkrétan melyek érhető el az Ön Volkswagen járműve számára. Főfelhasználóként itt tekintheti meg konkrétan és szerezheti be az Ön járművéhez rendelkezésre álló funkciókat, és szerezheti be azokat.

Golf 8 és modellváltozatai További "We Connect" előkészítéssel rendelkező járművek*
Navigáció Későbbi időpontban
Hangvezérlés Későbbi időpontban
App-Connect Későbbi időpontban
Távolságifény szabályzás (Light Assist) -
Hangulatvilágítás (többszínű) -
Hangulatvilágítással (effektekkel) -
Automatikus távolságszabályzás (ACC) -

* Passat Variant, Arteon, Arteon Shooting Brake, Tiguan, Tiguan Allspace, Touran, T-Roc, T-Roc Cabriolet, T-Cross, Taigo, Polo

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata