Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Biztonság. Gyors segítségnyújtás kérésre.

Biztonság. Gyors segítségnyújtás kérésre.

Kiutazna a zöldbe, de épp defektet kapott? Nem számít. Ahelyett, hogy bosszankodna, aktiválja egyszerűen a műszaki segélyhívást és máris érkezik a segítség. Akkor is jó kezekben van, ha a járműve balesetet észlelt. Vészhelyzet esetén a jármű automatikusan elindítja a segélyhívást. A lehető legjobb ellátást kapja és a mentők megérkezéséig ez a funkció gondoskodik az Ön személyes felügyeletéről. Így érezhető a biztonság.

Segélyhívó szolgáltatás

 

A "Segélyhívó szolgáltatás" gondoskodik Önről vészhelyzet esetén. Súlyos baleseteknél, például amikor kiold a légzsák, a jármű automatikusan elindítja a segélyhívást. Ha Volkswagen járműve balesetet érzékel, a szolgáltatás felveszi a kapcsolatot a Volkswagen segélyhívó központtal, és továbbítja a fontos információkat a mentőszolgálatnak. Ezen kívül a gomb megnyomásával Ön is értesítheti a segélynyújtókat.

Műszaki segélyhívás

 

Műszaki meghibásodás esetén gyorsan kiérünk a helyszínre. Egyetlen gombnyomással aktiválhatja a műszaki segélyhívást a járműben, és elküldheti a hely- és a járműadatokat a Volkswagen készenléti szolgálat számára. A hívást fogadó alkalmazottak segítenek beazonosítani a hiba okait, és szükség esetén szervizautót küldenek, ha a probléma nem oldódik meg hamarosan.

 

Online riasztóberendezés

 

Dőljön hátra kényelmesen, mivel a Volkswagen járműve tud vigyázni saját magára. Betörési kísérlet esetén a We Connect alkalmazás az okostelefonján keresztül vagy e-mailben értesíti Önt.*

 

* Kizárólag az opcionális riasztóberendezés szolgáltatással együtt érhető el

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata