Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Jármű áttekintése.
Minden, amit tudni szeretne.

Jármű áttekintése.
Minden, amit tudni szeretne.

Ön fekszik az ágyban és kavarognak a gondolatai: Lekapcsoltam a világítás a járműben? Lezártam az ajtókat? Szerencsére, mindezért már nem kell többé aggódnia. Ellenőrizze mindezt az okostelefonján. Okostelefonja azt is megmutatja, hol parkolt le előző nap. Ezen kívül tájékoztatja Önt a jármű állapotáról vagy az indulás előtt elvégzendő ellenőrzésekről. De vezetnie még Önnek kell.

Digitális kezelési útmutató

 

Az Ön Golf modellje számos műszaki funkciót és lehetőséget kínál az Ön számára. Ezért a Golf járműve kezelési útmutatója nem csak nyomtatott vagy online változatban érhető el, hanem előretelepített alkalmazásként közvetlenül a jármű infotainment rendszerében is behívható. A digitális kezelési útmutatóval gyors, áttekinthető és érthető válaszokat kap a kérdéseire - interaktív és egyszerűen hozzáférhető a közvetlenül a jármű infotainment rendszerén keresztül.

Ajtók és világítás

 

Az alkalmazás "Ajtók és világítás" funkciójával meggyőződhet arról, hogy a Volkswagen ajtói zárva vannak-e, és az állóhelyzeti világítás ki van-e kapcsolva. Gyors ellenőrzés az Ön lelki nyugalmáért.

 

 

Vezetési adatok

 

A "Vezetési adatok" funkció elemzi az Ön vezetési módját és információt szolgáltat például az átlagos fogyasztásról.

 

Parkolási pozíció

 

A "Parkolási pozíció" szolgáltatással mindössze egyetlen érintésbe kerül, hogy megtalálja. Mi több, azt is megtekintheti, hogy szükség esetén hogyan jut el oda a leggyorsabban.

 

Járműstátusz

 

Mindenhonnan belátható: az összes releváns járműadat. Például a fennmaradó megtehető útszakasz, a kilométeróra aktuális állása vagy az akkumulátor újbóli feltöltésére figyelmeztető információ.

 

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata