Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Kényelem. Önnek készült.

Kényelem. Önnek készült.

Szüksége van az autóra, de a partnerénél maradt az autókulcs? Kérje meg, hogy küldje el az okostelefonjára. A személyre szabásnak köszönhetően pillanatok alatt aktiválhatja az egyéni beállításait. Érezze magát otthon - akkor is, ha az irodába tart: Mondja egyszerűen azt, hogy "Induljunk a munkába" és a Volkswagen járműve máris elindítja a navigációt. Mert jobban érti Önt, mint eddig bármikor. Ez a csapatmunka.

Online állóhelyzeti fűtés

 

Hideg napokon fűtse elő az autóját, miközben reggelizik. Ezen kívül a "We Connect" alkalmazás használatával az online állóhelyzeti fűtés* szolgáltatáshoz beállíthatja az indulási időpontot, így egy előfűtött és jégmentesített jármű várja Önt.

* Kizárólag az opcionális állóhelyzeti fűtéssel együtt használható.

 

Mobil kulcs

 

Vége az autókulcs keresgélésének - az okostelefonját használhatja autókulcsként*, így azzal nyithatja ki és indíthatja el pillanatok alatt a Volkswagen járművét. Küldjön további kulcsokat a barátai és a családtagjai számára, tegye számukra is egyszerűvé az Ön járművének használatát. Az első öt mobil kulcs ingyenes, további mobil kulcsokat az infotainment rendszere In-Car Shop webáruházban vagy a We Connect webshopban vásárolhat.

* Csak az opcionális "Discover Pro" (Passat, Arteon és Golf) navigációs rendszerrel vagy a Discover Media (csak Golf) szolgáltatással és a We Connect alkalmazással együtt érhető el. A Passat és az Arteon modellekhez öt ingyenes, a Golf modellhez a funkció megvásárlását követően ugyancsak öt mobil kulcs áll rendelkezésre. A mobil kulcsok a We Connect szerződés megkötésétől számított első 4 éven belül válthatók be. A mobil kulcs továbbadásához a Volkswagen Ident eljárással ellenőrizni kell a személyazonosságot. Kompatibilis okostelefonra történő telepítést követően a mobil kulcs az adott okostelefonhoz kötötten egy évig érvényes.

Személyre szabás

 

Volkswagen járműve felismeri Önt és VW-fiókja létrehozását és a járműbe történő első bejelentkezést követően teljesen automatikusan és felszereltségtől függően aktiválja számos rendszer egyéni beállításait az üléstől kezdve a világításon, klímán, infotainment és navigációs rendszeren át a vezetőtámogató rendszerig. Maximális kényelem változó járműveknél és különböző felhasználóknál.

Online beszédvezérlés

 

Az opcionális beszédvezérlés online frissítésével az eddiginél jobb beszédvezérlés érhető el. Válassza ki online a kedvenc zenéjét, hangbevitellel keresse meg kedvenc webrádióadóját és navigálás közben profitáljon az úti cél intuitív beviteléből. Az új Golfban ezen kívül e-maileket diktálhat, illetve olvastathat fel vagy kezelheti In-Car alkalmazásait - anélkül, hogy ehhez le kellene vennie a szemét az útról.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata