Zárja be a menüt

Szórakoztatás.
Szórakoztatás a gyorsítósávon.

Szórakoztatás.
Szórakoztatás a gyorsítósávon.

Kezd unalmassá válni a hosszú utazás a nyaralási célig? Használja ki, hogy a járművében minden tetszőleges streaming-, webrádió- és infotainment szolgáltatáshoz hozzáfér. A WLAN-hotspotok használatával a gyerekei akár nyolc készüléken is szörfölhetnek egyszerre, így garantált, hogy mindig a kedvenc programot nézhessék. Jól hangzik?

Amazon Alexa*

 

Az Amazon Alexa autóban található applikációval útközben megtervezheti a napját, előre felmelegítheti otthonát vagy megírhatja bevásárlólistáját. Golf gépjárművének infotainment rendszerébe integrálva a megszokott módon használhatja az Amazon Alexa funkciót az "Alexa" beszéd-paranccsal anélkül, hogy kezét el kellene vennie a kormányról. Az interakciók során Alexa folyamatosan tanul. 

* Az Amazon, Alexa és az ezekhez tartozó logók az Amazon-com Inc. és leányvállalatainak védjegyei.  Az ismertetett Alexa-funkció használata függ az okosotthon technológiáktól, az Alexa használatához Amazon felhasználói profilra van szükség. A Volkswagen AG lehetővé teszi az Alexa ügyfél-hozzáférést a járműveiben, a felhőalapú Alexa szolgáltatásokat az Amazon biztosítja. Az Alexa gépjárműben történő használatához szüksége van továbbá Volkswagen ID azonosítóra és érvényes We Connect szerződésre, mely tartalmazza a beszédvezérlés opciót. Az adatkapcsolat költségét Önnek kell állnia. Az Alexa járműben használható applikáció kizárólag Nagy-Britannia, Írország, Németország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország és Franciaország ügyfelei számára gyártott járművekben érhetők el/használhatók. Arról, hogy az Ön járművében elérhetők-e ezek a funkciók, érdeklődjön márkakereskedő partnerénél. Azért csak a fent nevezett országokban használható az Alexa In-Car applikáció, mert az Amazon Alexa csak ezekben az országokban érhető el.

Médiastreaming

 

Az Apple Music és Tidal streaming szolgáltatások most közvetlenül és egyszerűen elérhetőek a Volkswagen járműve infotainment rendszerén keresztül*. Jelentkezzen be meglévő hozzáférési adataival és élvezze menet közben a legjobb szórakozást.

 

* A szolgáltatások használatához kiegészítő adatmennyiség szükséges. Ez térítés ellenében közvetlenül a járműben beszerezhető a  Cubic Telecom mobilszolgáltatási partnerünkön keresztül vagy az ügyfél adatkapcsolatán (okostelefon tethering) keresztül megvásárolható.

Webrádió

 

Slágergyanús dal szól? Ragadja meg azonnal a Volkswagen internetrádiójának előnyeit. A webrádió* szolgáltatással gyerekjáték élő rádióműsorok és podcastok keresése, illetve lejátszása. 

 

* Privát adatcsomagokra van szükség ( Cubic Telecom vagy Tethering a saját okostelefonnal).

WLAN-hotspot

 

A jármű beépített WLAN-hotspotja* stabil internetkapcsolatot biztosít Önnek és útitársainak, használatával akár nyolc készüléken is szörfölhet. Az adatcsomagok infotainment rendszer keresztüli megvásárlásával ellenőrizheti az adathasználatot.

 

* Privát adatcsomagokra van szükség ( Cubic Telecom vagy Tethering a saját okostelefonnal).

Legyen mindig online a Cubic Telecom adatcsomagjaival 

  

Legyen mindig gyors Internet Volkswagen gépjárművében - egyszerűen és áttekinthetően 

Tudjon meg többet

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata