Szerezzen be gyors internetet a Volkswagen járművéhez – egyszerű és áttekinthető¹

A kiválasztott In-Car App alkalmazások, webrádió, továbbá a WLAN-hotspot használatához kiegészítő adatmennyiségre van szüksége a járműbe gyárilag beépített eSIM-kártyához. Ez kényelmesen feltölthető a Cubic Telecom külső mobilszolgáltatón keresztül. Minden tovább gyakorlati We Connect szolgáltatás kapcsán a Volkswagen viseli a költségeket.

A Cubic adatcsomagok előnyei:

 • A WLAN-hotspot a járműben - az Ön, utasai és legfeljebb nyolc mobil végkészülék számára
 • Webrádió és Podcast hallgatása vezetés közben 
 • Adatcsomagok egyszerű előfizetése közvetlenül a járműben
 • Az adathasználat és a költségek teljes ellenőrzése
 • Egyetlen adatcsomag vásárlása, és az előfizetést máris használhatja számos európai országban

Előfeltételek:

 • A Volkswagen járműve fel van szerelve eSIM-kártyával
 • Aktív We-Connect licensz a járműhöz
 • Regisztráció a Cubic portálon
 • Az Ident-eljárás végrehajtása

 

Nagysebességű internet útközbeni használatra: 1 GB Cubic Telecom adatmennyiség ajándékba

Ön We Connect Plus szolgáltatást használ, és szeretné a szórakoztatási funkciókat, például a médiastreaminget csúcssebességű internettel a gyorsítósávra terelni? Akkor szerezze be a szükséges adatcsomagot, és a Cubic Telecom új ügyfeleként most ajándékba adunk Önnel 1 GB adatmennyiséget streameléshez és szörföléshez. Csak ameddig a készlet tart.²⁾

 

Árak:

 • 2 GB 30 napra: HUF 2.570,00
 • 5 GB 90 napra: HUF 5.800,00
 • 25 GB 365 napra: HUF 27.500,00


És így tovább: A myVolkswagen ügyfélszolgálaton a "Saját járművek és We Connect" menüpont alatt találja az aktív We Connect Plus szerződéssel rendelkező aktuális járműveihez az "Adatmennyiség vásárlás a Cubic Telecom szolgáltatón keresztül" hivatkozást. Alternatívaként a Cubic Telecom hivatkozását is megtalálja a We Connect alkalmazás járműbeállításaiban az "Adatcsomagok" alatt. Innen a rendszer mobilkommunikációs partnerünk, a Cubic Telecom oldalára vezeti Önt. A Cubic Telecom partnerünknél elvégzett sikeres egyszeri regisztrációt követően a továbbiakban kényelmesen és a járművétől valamint annak felszereltségtől függően újabb adatcsomagokat rendelhet hozzá az infotainment rendszerében elérhető In-Car Shop webáruházban, valamint kapcsolódhat az internetre. 

1) A Car-Net szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, valamint a felhasználónévvel és jelszóval be kell jelentkeznie a Car-Net szolgáltatásba. Továbbá külön szerződést kell kötnie online a Volkswagen AG vállalattal. Az átadást követően 90 nap áll rendelkezésére, hogy a portal.volkswagen-we.com oldalon regisztrálja a járművét annak érdekében, hogy a teljes futamidő alatt használhassa a szolgáltatásokat. Ha később kerít sort a regisztrációra, akkor annyival rövidebb lesz a díjmentes időszak. A Car-Net mobil online szolgáltatások használatát a beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. Az ehhez tartozó és Európában felmerülő adatköltségeket a webrádió és a hibrid rádió szolgáltatások kivételével a Volkswagen AG viseli a hálózati lefedettség keretében. A webrádió és a hibrid rádió szolgáltatások, valamint a WLAN-hotspotok használatához díjköteles adatcsomagok vásárolhatók a "Cubic Telecom" külső mobilszolgáltatási partnerünkön keresztül, amelyek a hálózati lefedettség területén számos európai országban használhatók. Az árakat és a szolgáltatásokat támogató országokat a https://vw.cubictelecom.com weboldal ismerteti. A webrádió és a hibrid rádió mobil végkészüléken (pl. okostelefonon) keresztül is igénybe vehető, amennyiben a készülék használható mobil WLAN-hotspotként. Ebben az esetben a megfelelő szolgáltatások csak az Ön és a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződés alapján és csak a mindenkori mobiltelefon-hálózat lefedettségi területén belül vehetők igénybe. Az interneten keresztül fogadott adatcsomagokra a mobiltelefonos díjszabástól függően többletköltségek merülhetnek fel, különösen a külföldön történő üzemeltetés esetén (pl. barangolási díjak). Az ingyenes We Connect alkalmazás használatához megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerre, valamint adatopcióval rendelkező SIM-kártyára és az Ön, ill. a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződésre van szükség. A szolgáltatáscsomagokban leírt egyes Car-Net ("Guide & Inform Premium" és "Security & Service") szolgáltatások elérhetősége országonként változó lehet. A szolgáltatások a szolgáltatási szerződésben megállapított időtartamig állnak rendelkezésre, és a szerződés időtartama alatt tartalmilag változhatnak. További tudnivalók a portal.volkswagen-we.com weboldalon és a Volkswagen szervizpartnereknél érhetők el. A mobilszolgáltatás díjszabási feltételeit a mobilszolgáltatójánál szerezheti be.

2) Ennek előfeltétele, hogy a "Cubic Telecom" portálon regisztrálnak egy aktív We Connect Plus licensszel és "Streaming & Internet", csak a Ready 2 Discover, Discover Media és Discover Pro infotainment rendszerekhez elérhető szolgáltatáscsomaggal rendelkező járművet; a regisztrációt járművenként egyszer, szolgáltatásscsomagok előzetes megrendelése nélkül kell elvégezni és a regisztráció nem vihető át más járműre. Az ingyenes 1GB adatmennyiség csak a jármű átadásától számított 12 hónapon belül aktiválható, és aktiválást követően három hónapig használható. Csak ameddig a készlet tart. A "Cubic Telecom" Általános Szerződési Feltételei érvényesek: https://vw.cubictelecom.com/en/termsAndConditions

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az Ön digitális szolgáltatásai a mindennapokban.

Az Ön digitális szolgáltatásai a mindennapokban.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata