Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Navigáció. Lásson még előrébb vezetés közben.

Navigáció. Lásson még előrébb vezetés közben.

Úton van és a szorít az idő? Ne aggódjon a forgalom miatt. A Volkswagen járműve szinte valós időben figyelmezteti a közlekedési dugókra, balesetekre vagy építkezésekre. És ezek figyelembe vételével tervezi meg az útvonalat.

Valós idejű információk

 

A valós idejű információkkal* még intelligensebb a navigációja: az olyan gyakorlati funkciókkal mint az online közlekedési információk, az online útvonal-meghatározás vagy online térképfrissítés Ön folyamatosan jól tájékozott marad. A folyamatosan frissített adatok hasznos információkat nyújtanak, és gondoskosnak arról, hogy a lehető legjobb útvonalon jusson el a céljához.

* a mindenkori mobilszolgáltató hálózati lefedettségétől függően áll rendelkezésre.

Parkolóhelyek

 

Keressen kényelmesen és stressz nélkül nyilvános parkolóhelyeket vagy parkolóházakat a közelben. A Volkswagen járműve infotainment rendszere tájékoztatja Önt az árakról, kapacitásokról és nyitvatartási időkről, valamint gyorsan és hatékonyan a kívánt úticélra vezeti Önt.

Benzinkutak és elektromos töltőállomások

 

Megjelenítheti a benzinkutak és elektromos töltőállomásokat az útvonal mentén az aktuális árakkal, nyitva tartási idővel és rendelkezésre állással együtt.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata