Ön ismeri az úti célt, az ID. járműve pedig a legrövidebb utat

Online közlekedési információk

Mostantól a forgalom nem zökkenti ki a ritmusból, mivel a Volkswagen ID. járműve együtt gondolkozik Önnel. A navigációs rendszere szinte valós időben használja az online közlekedési információkat, felismeri a baleseteket, az útépítéseket, vagy a forgalmat befolyásoló egyéb tényezőket, és az optimális útvonalat javasolja Önnek. Ezzel időt és felesleges idegességet takaríthat meg.

Online útvonal-meghatározás

Szeretné gyorsan és kipihenten elérni a kívánt úti célját? Akkor bízza a navigációt egyszerűen az ID. járművére. Az online útvonal-meghatározással az ID. járműve kezdetektől képes figyelembe venni a közlekedési előrejelzéseket, az útvonal aktuális forgalmi helyzetét, és képes előre kiszámítani az optimális útvonalat.

Parkolóhelyek

Különösen a városközpontokban hiányoznak a szabad parkolóhelyek, a keresés pedig idegtépő lehet. A jövőben hagyatkozzon inkább az ID. járművére. A "Parkolóhelyek" szolgáltatás a szolgáltatást támogató parkolóhelyektől függően megmutatja Önnek, hogy mely parkolóházban vannak még szabad helyek, és ezt át is veszi úti célként a navigációba. Hasznos funkciók: ID. járműve megmutatja a parkolási díjakat, a parkolóhely teljes kapacitását, a szabad parkolóhelyek számát és a nyitva tartási időt.

A We Connect Start szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, valamint a felhasználónévvel és jelszóval be kell jelentkeznie a We Connect Start szolgáltatásba. Továbbá külön We Connect Start szerződést kell kötnie online a Volkswagen AG vállalattal. A jármű átvételét követően 90 nap áll rendelkezésére, hogy regisztrálja azt a We Connect ID. alkalmazás használatával (beszerezhető az App Store vagy a Google Play Store webáruházban), és a We Connect Start szolgáltatásait a megállapodás szerinti futamidő teljes időtartam alatt használhassa.
A We Connect Start mobil online szolgáltatások használatát a beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. Az ehhez tartozó és Európában felmerülő adatköltségeket a "Webrádió" és a "WLAN-hotspot" szolgáltatások kivételével a Volkswagen AG viseli a hálózati lefedettség keretében. A "Webrádió" és a "WLAN-hotspot" szolgáltatások használatához díjköteles adatcsomagok vásárolhatók a "Cubic Telecom" külső mobilszolgáltatási partnerünkön keresztül, amelyek a hálózati lefedettség területén számos európai országban használhatók. Az árakat és a szolgáltatásokat támogató országokat a https://vw.cubictelecom.com weboldal ismerteti. A "Webrádió" és a "WLAN-hotspot" mobil végkészüléken (pl. okostelefonon) keresztül is igénybe vehető, amennyiben a készülék használható mobil WLAN-hotspotként. Ebben az esetben a megfelelő szolgáltatások csak az Ön és a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződés alapján és csak a mindenkori mobiltelefon-hálózat lefedettségi területén belül vehetők igénybe. Az interneten keresztüli adatcsere miatt a mobiltelefonos díjszabástól függően többletköltségek merülhetnek fel, különösen a külföldön történő üzemeltetés esetén (pl. barangolási díjak).


Az ingyenes We Connect ID. alkalmazás használatához megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerre, valamint adatopcióval rendelkező SIM-kártyára és az Ön, ill. a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződésre van szükség. 
A szolgáltatáscsomagokban leírt egyes szolgáltatások elérhetősége a felszereltségtől és a járműtől függően különböző lehet, és országonként változhat. A szolgáltatások a szolgáltatási szerződésben megállapított időtartamig állnak rendelkezésre, és a szerződés időtartama alatt tartalmilag változhatnak. További tudnivalók a www.connect.volkswagen-we.com weboldalon és a Volkswagen szervizpartnereknél szerezhetők be. A mobilszolgáltatás díjszabási feltételeit a mobilszolgáltatójánál szerezheti be.

Energiafogyasztás, kWh/100 km: 15,4-13,1 (kombinált); Co₂-kibocsátás: 0 g/km; hatékonysági osztály: A+

A beszédvezérléshez 2 vagy 3 zónás légkondicionáló berendezésre van szükség. Az online beszédvezérlés jelenleg a következő nyelveken érhető el: német, angol (GB és US), francia, olasz, holland, lengyel, portugál, svéd, spanyol és cseh.

 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

We Connect Start
Összekapcsolja és támogatja Önt,
így nyugodtabban ér céljához

Töltőállomások keresése, szinte valós idejű közlekedési információk használata, valamint funkciók vezérlése okostelefonnal: A We Connect Start mindennel összekapcsolja a Volkswagen ID. járművét, ami fontos.

Töltőállomások keresése, szinte valós idejű közlekedési információk használata, valamint funkciók vezérlése okostelefonnal: A We Connect Start mindennel összekapcsolja a Volkswagen ID. járművét, ami fontos.

We Connect Start
Összekapcsolja és támogatja Önt,
így nyugodtabban ér céljához

Töltőállomások keresése, szinte valós idejű közlekedési információk használata, valamint funkciók vezérlése okostelefonnal: A We Connect Start mindennel összekapcsolja a Volkswagen ID. járművét, ami fontos.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata