Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Egyszerű töltés mindenütt – a We Charge szolgáltatással

A We Charge szolgáltatás igénybevételével még kényelmesebben töltheti elektromos Volkswagen modelljét, otthon a hálózatba kapcsolt falitöltőről (wallbox), útközben pedig Európa több mint 200 ezer nyilvános töltőpontján. Egyszerűen, egyetlen kártyával – minden egy alkalmazásban.

Könnyű töltés a Volkswagen modellekhez

Mostantól sok mindennel kevesebbet kell foglalkoznia - a We Connect ID. alkalmazáson keresztül a We Charge már havi 0 forinttól hálózatba kapcsolhatja Önt a töltőállomásokkal, exkluzív árkedvezményeket kínálva a Volkswagen ID. tulajdonosoknak. Itt, illetve digitális kézikönyvünkből megtudhatja, hogyan egyszerűsíti a We Charge a töltést.

  • Több mint 200 ezer nyilvános töltőpont található és vehető igénybe szerte Európában
  • Töltés egész Európában egyetlen töltőkártyával
  • Minden igényre a megfelelő We Charge tarifa választható
  • Exkluzív árkedvezmények az IONITY gyorstöltő-hálózatban
  • Kényelmes otthoni töltés az Ön privát falitöltője (wallbox) intelligens töltési funkcióival

Töltés útközben

A We Charge segít töltőállomást találni az Ön közelében, illetve megtervezni útvonalát, emellett a töltőkártyával Európa-szerte több mint 200 ezer nyilvános töltőállomáson teszi lehetővé az akkumulátor feltöltését. Ezek között szerepelnek egyébként a legjelentősebb autópályák mentén működő IONITY gyorstöltő-állomások is, amelyeket egyszerűen vehet igénybe a We Charge szolgáltatással - teljes mértékben ellenőrzése alatt tartva költségeit.

A We Charge a We Connect ID. alkalmazásban

A We Charge funkciói a We Connect ID. alkalmazásban integráltan állnak az Ön rendelkezésére. Az alkalmazásban egyszerűen kereshet nyilvános töltőállomásokat, illetve valós időben ellenőrizheti, szabadok-e éppen. A teljeskörű költségellenőrzés érdekében összes töltési folyamatát áttekintheti, még tarifái és a kártya adminisztrációja is csupán egy-egy képernyőérintéssel átlátható. Jól hangzik? Itt letöltheti az alkalmazást.

Az App Store

A Play Store

We Charge Free - Csak annyit fizet, amennyit tölt

Aki otthon vagy munkahelyén tölt, gyakran csak rövid utakra használja elektromos Volkswagenét és évente átlagosan kevesebb mint 1900 kilométert tesz meg, a We Charge Free szolgáltatással indíthat - havi állandó költségek nélküli nyilvános töltéssel és a lehető leggyorsabb "áramtankolással" az IONITY gyorstöltő-állomásokon. Egyszerűbb nem is lehetne.

We Charge Go - Alkalomszerű töltések útközben

Például bérelt ingatlanban él, a városban szokott tölteni, túlnyomórészt rövid távokon autózik és időnként egy másik városba látogat családjához? Ez esetben a We Charge Go szolgáltatást ajánljuk, amellyel alapdíj nélkül a nyilvános töltőállomásokon "tankolhatja" gyorstöltésre is alkalmas ID.-modelljét és az IONITY árelőnyeiből is részesülhet.

We Charge Plus - Gyakori töltések, hosszú távok

A gyorstöltő funkcióval rendelkező olyan ID.-modellhez, amelyet évente több mint 2400 kilométeres futásteljesítmény mellett tölt fel otthon vagy útközben vezetője, a We Charge Plus szolgáltatást ajánljuk, amely csekély havi alapdíj ellenében vonzó árakon teszi lehetővé prémiumpartnerünk, az IONITY gyorstöltő-hálózatának igénybevételét.

Rövidesen az alkalmazásból is megrendelhető a We Charge kártya

Szeretné használni a We Charge szolgáltatást? Töltse le a díjmentes We Connect ID. alkalmazást, majd jelentkezzen be személyes Volkswagen-azonosítójával (Volkswagen ID). Rendelje meg töltőkártyáját a választott We Charge díjszabással, majd csupán aktiválnia kell a töltőkártyát és máris indulhat a töltés.

Az App Store

A Play Store

Gyakran ismételt kérdések

Honnan szerezhetem be a We Charge szolgáltatást?

A We Charge a We Connect ID. alkalmazásban áll rendelkezésre, amely 2020-ban, a Volkswagen ID.3 piaci bevezetésétől jelent meg az alkalmazásboltok (Google Play Store, Apple App Store) kínálatában. A We Charge igénybevételéhez a díjmentes Volkswagen-azonosító (Volkswagen ID) is szükséges, amelyet Ön az alkalmazásbeli regisztrációja során hozhat létre. El kell fogadnia továbbá a We Connect és a Volkswagen Group Charging GmbH általános szerződési feltételeit és adatvédelmi irányelveit, végül pedig a nyilvános töltőállomások a We Charge szolgáltatás kínálta igénybevételéhez válassza ki a kívánt díjszabást és aktiválja az alkalmazásban We Charge töltőkártyáját. Utóbbit ID.3 modellje átvételekor kaphatja meg vagy az alkalmazáson keresztül rendelheti meg egyszerűen, illetve szállíttathatja házhoz. További felvilágosítással Volkswagen szervizpartnere szolgálhat.

Mire van szükségem a We Charge használatához?

A We Charge használatához a következők szükségesek:

  • a We Connect ID. alkalmazás
  • a We Charge töltőkártya érvényes töltési díjszabással
  • a díjmentes Volkswagen-azonosító (Volkswagen ID)
Hol tölthetek a We Charge szolgáltatással?

A We Charge szolgáltatással több mint 200 ezer nyilvános töltőállomást vehet igénybe Európában. A We Charge a töltőinfrastruktúra szolgáltatóival is tárgyal, hogy a legjobb árat kínálhassuk Önnek. A We Charge ügyfelek kedvezményes hozzáférést élvezhetnek az IONITY gyorstöltő-hálózathoz, amely az európai autópályák mentén épül ki és különösen rövid töltési időkkel kínál lehetőséget a kényelmes hosszú távú utazásokra.

Mennyibe kerül az útközbeni töltés és hogyan fizethetem ki a We Charge használatakor a töltést?

Minden töltési folyamatot megelőzően leolvasható a töltés díja. A We Charge használatakor töltéseiről havi számlát küldünk Önnek, amelyet az Ön által választott fizetési mód szerint egyenlíthet ki. A pontos árak a töltőállomások üzemeltetőivel folytatott tárgyalásaink függvényében alakulnak, s célunk, hogy az ügyfeleink számára legkedvezőbb feltételekről állapodjunk meg.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata