Négy kamera veszi, mi történik az autó körül.

Area View.

A kívánságra rendelhető Area View környezet-megfigyelő rendszerrel - a kamerák látószögén belül - mindenkor kiválóan áttekintheti a helyzetet. A négy kamera az infotainment-rendszer képernyőjén különösen hasznos képpel szolgál, így Ön például olyan keresztutcákba is betekinthet, amelyek a vezetőülésből csupán nehezen lennének beláthatóak, de hajszálpontosan manőverezhet az utánfutó vonófejére, s tolatás közben is időben kerülheti ki a feltűnő akadályokat. Különösen kényelmes az Area View használata, ha szűk helyen kell manőverezni, mivel Volkswagenje minden oldalát jól áttekintheti.

A négy kamera képének egyesítésével hasznos madártávlati nézet állítható elő, amely - a kamerák látószögén belül - mindenkor pontosan mutatja, mi történik az autó körül. Ez különösen nehéz terepen jelent nagy előnyt a tájékozódásban.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Kalandok hét utasra és hetedhét országra Tiguan Allspace

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata