Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Egyszerűen tankolhat áramot – a We Charge használatával

A We Charge 2,3 az az intelligens szolgáltatás, amely lehetővé
teszi, hogy feltöltse ID. modelljét otthon és Európa-szerte a
jelenleg több mint 500 000 töltőponton.

A We Charge 2,3 az az intelligens szolgáltatás, amely lehetővé
teszi, hogy feltöltse ID. modelljét otthon és Európa-szerte a
jelenleg több mint 500 000 töltőponton.

Egyszerűen tankolhat áramot – a We Charge használatával

A We Charge 2,3 az az intelligens szolgáltatás, amely lehetővé
teszi, hogy feltöltse ID. modelljét otthon és Európa-szerte a
jelenleg több mint 500 000 töltőponton.

Egyszerűen töltsön útközben

Az elektromobilitásnak könnyűnek és szórakoztatónak kell lennie - elvégre az elektromos járművével mindenhová pihenten kell megérkeznie. Egyszerűen kapja elő a Volkswagen alkalmazást és ellenőrizze a legközelebbi töltőállomást - és máris elkezdheti a jármű töltését, valamint a We Charge díjszabástól függően árelőnyökben is részesülhet.

  • Több ezer nyilvános töltési pont keresése és használata
  • Egész Európában egyetlen töltőkártyával tölthet elektromos áramot
  • Szinte minden igényhez megtalálja a megfelelő We Charge díjszabást
  • Exkluzív árelőnyök az IONITY gyorstöltő hálózaton

Mintha Önre szabták volna: We Charge díjszabásaink

A Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) We Charge tarifái közvetlen hozzáférést biztosítanak Önnek az Elli folyamatosan növekvő európai töltőhálózatához. A We Charge Free, We Charge Go és We Charge Plus tarifával három töltési változat közül választhat, amelyeket Ön egyéni töltési igényekre szabtunk. Továbbá lehetőség van a Plug&Charge használatára az összes tarifa esetében.

A Volkswagen felhasználói fiók és a Volkswagen alkalmazás beállításában, valamint az alkalmazás és a töltőkártya használatában is támogatjuk Önt, hogy megkönnyítsük a belépést.

We Charge a Volkswagen alkalmazásban

A We Charge funkciói integrálva vannak a Volkswagen alkalmazásba. A nyilvános töltőállomásokat egyszerűen megkeresheti az alkalmazásban, és valós időben ellenőrizheti azok rendelkezésre állását. A költségek teljes átláthatósága érdekében megtekintheti az összes töltési folyamatot. A töltési díjszabásai és töltőkártyája kezelése is egy ujjal elvégezhető. Jól hangzik? Itt töltheti le az alkalmazást. Alternatívaként beolvashatja a QR-kódot, és letöltheti az alkalmazást közvetlenül az okostelefonjára.

Tovább az App Store-hoz

Tovább a Play Store-hoz

We Charge In-Car App

A We Charge In-Car App segít a töltési pontok részletes keresésében egy adott helyen. Az In-Car Shop webáruházból ingyenesen letölthető és telepíthető. A töltőoszlopok többféleképpen is szűrhetők: Pl. teljesítmény, rendelkezésre állás, Plug & Charge-képesség, szolgáltató vagy töltődugasz szerint. Az In-Car App élő és előrejelzett elérhetőséget, valamint a töltési pont közelében található érdekességeket, például illemhelyeket és éttermeket is megmutatja. A kívánt töltési pont egyszerűen átvihető a navigációs rendszerbe, és közvetlenül odanavigálható, vagy integrálható az útvonalba. A We Charge In-Car App alkalmazás a navigációs rendszerben a töltőoszlopok adatait is kibővít.
Ezenkívül az In-Car App lehetőséget nyújt visszajelzések adására és más felhasználók visszajelzéseinek elolvasására.

 

Töltés otthon stressz nélkül

ID. Charger töltőjével Ön otthonról is teljesen hálózatba kapcsolt. Ön csak pihenjen, miközben járműve töltődik. Dőljön hátra, és az alkalmazáson keresztül irányítsa kényelmesen a Wallbox állomását. Így mindig kézben tarthatja a töltési folyamatokat, kezelheti a Wallboxot és számos más beállítást is elvégezhet. 

Az ID. Charger: Otthona így lesz töltőállomássá

Szeretne otthon lazítani, miközben tölt a járműve? Az Elli Wallbox ID. Charger töltőjével közvetlenül hazaviheti a modern töltési koncepciót. Különösen hasznos: A hálózatba kapcsolt ID. Charger Connect és Pro modellek intelligens töltéskezelési funkciókat kínálnak, amelyeket a We Charge használatával távolról vezérelhet, konfigurálhat és kezelhet.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol szerezhetem be a We Charge szolgáltatást?

A We Charge integrálva van a Volkswagen alkalmazásba, amely elérhető a Google Play Store vagy Apple App Store webáruházokban. A We Charge használatához ingyenes Volkswagen ID azonosítóra van szükség, amelyet az alkalmazásba történő regisztrálással hozhat létre. Ezen kívül el kell fogadnia a VW Connect és a We Connect, valamint a Volkswagen Group Charging GmbH Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi irányelveit. Annak érdekében, hogy ezt követően közterületi töltőoszlopoknál a We Charge használatával tölthesse fel járművét, ki kell választania egy díjszabást, és az alkalmazásban aktiválnia kell a We Charge töltőkártyát. Ezt a kiszállítás során kapja meg vagy egyszerűen megrendelheti az alkalmazással, és azt házhoz szállítással kézbesítjük Önnek. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön kedvenc szervizpartnerénél.

Mire van szükségem a We Charge használatához?

 A We Charge használatához a következőkre van szükség: 

  • a Volkswagen alkalmazásra,
  • We Charge-töltőkártyára és érvényes töltési díjszabásra,
  • ingyenes Volkswagen felhasználói fiókra

 

Hol tölthetek a We Charge szolgáltatással?

A We Charge szolgáltatással Európa-szerte több ezer nyilvános töltőállomáson töltheti fel járművét. A We Charge a töltőinfrastruktúra szolgáltatóival tárgyal arról, hogy a Ön számára legkedvezőbb árat érhesse el. A We Charge ügyfelek kedvező hozzáférést kapnak az IONITY gyorstöltő hálózathoz, amely az európai autópálya-hálózatokban van telepítve és a nagyon rövid töltési idő révén a hosszútávú utazásokhoz is kényelmet biztosít.

Mennyibe kerül az útközbeni töltés, és hogyan fizethetem ki a töltést a We Charge szolgáltatással?

A töltés költségét a töltőoszlop minden töltési folyamat előtt kijelzi. Ha Ön a We Charge szolgáltatást használja, akkor havonta elküldjük Önnek az igénybe vett töltési folyamatokról. kiállított számlát. Ezt az Ön által megadott fizetési módon keresztül emeljük le a számlájáról. A pontos árak a töltőoszlopok üzemeltetőivel folytatott tárgyalásainktól függenek. Célunk az, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb feltételeket érjük el.

Lépjen velünk kapcsolatba

 

Kérdése, ötlete van, vagy visszajelzést szeretne adni számunkra? Hívjon bennünket az alábbi ingyenes számon!

Elérhetőség: +36 80 021 421

A nap 24 órájában rendelkezésére állunk. Amennyiben telefon szolgáltatója nem támogatja ezt a számot, hívja a +36 1 677 7377 telefonszámot. A hívás díja az egyes szolgáltatók mindenkori tarifájának felel meg. Külföldi hívás esetén roaming díjak léphetnek fel.

Írjon nekünk e-mailt:

wecharge-support(kwfat)volkswagen(kwfdot)de

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata