Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Egyszerűen bárhol tankolhat áramot – a We Charge használatával

A We Charge 2,3 az az intelligens szolgáltatás, amely lehetővé
teszi, hogy feltöltse ID. modelljét otthon és Európa-szerte a
jelenleg több mint 250 000 töltőponton.

A We Charge 2,3 az az intelligens szolgáltatás, amely lehetővé
teszi, hogy feltöltse ID. modelljét otthon és Európa-szerte a
jelenleg több mint 250 000 töltőponton.

Egyszerűen bárhol tankolhat áramot – a We Charge használatával

A We Charge 2,3 az az intelligens szolgáltatás, amely lehetővé
teszi, hogy feltöltse ID. modelljét otthon és Európa-szerte a
jelenleg több mint 250 000 töltőponton.

Egyszerűen töltsön útközben

Az elektromobilitásnak könnyűnek és szórakoztatónak kell lennie - elvégre mindenhová pihenten kell megérkeznie. Egyszerűen húzza elő a We Connect ID. alkalmazást és ellenőrizze a legközelebbi töltőállomást - a Volkswagen ID-n keresztül máris elkezdheti a jármű töltését és az árelőnyök gyűjtését. 

 • Több ezer nyilvános töltési pont keresése és használata
 • Egész Európában egyetlen kártyával tölthet elektromos áramot
 • Minden igényhez megtalálja a megfelelő We Charge díjszabást
 • Exkluzív árelőnyök az IONITY gyorstöltő hálózaton

Gyorsútmutató letöltése

Mintha Önre szabták volna: We Charge díjszabásaink

A We Charge használatával havi 0,- Ft4 mellett kapcsolódhat a nyilvános töltőállomásokra, és exkluzív árelőnyöket nyújtunk minden Volkswagen ID. járműtulajdonosnak. A We Charge Free, We Charge Go és We Charge Plus tarifával három töltési díjszabás5,6,7,8 közül választhat, amelyeket az egyéni igényekre szabtunk - itt mindenki megtalálja a magáét az alkalmi töltőktől kezdve a gyakori töltőkig.

We Charge Free

 • IONITY 280 Ft4 per kWh
 • Egyéb töltési pontok 100 Ft per kWh

Töltési folyamatonkénti felár üzemeltetőtől függően4,9

 • Havi alapdíj 0,00 Ft8
 • Nincs minimális szerződési időszak

Csak annyit fizessen, amennyit feltölt

Aki otthonában vagy munka közben tölt, és Volkswagen járművét gyakran és rövidebb szakaszokra használja, az a We Charge Free díjszabással indít. Ennek előnyei: Minden E-modell és/vagy hibridmodell nyilvános töltőhálózatot használ havi fixköltségek nélkül, és az IONITY gyorstöltő oszlopoknál Európa-szerte a lehető legrövidebb idő alatt tölt. Egyszerűbben nem is lehet.

We Charge Go

 • IONITY 189 Ft4 per kWh
 • Egyéb töltési pontok 0,- Ft

Töltési folyamatonkénti felár üzemeltetőtől függően elmarad9

 • Havi alapdíj: 2599,- Ft4,7,8
 • ID. termékcsalád | A szerződés futamideje 12 hó

Útközbeni alkalmi töltésekhez

Például bérelt lakásban lakik, és az ID. modelljét a városban tölti, jellemzően csak rövid útszakaszokat tesz meg a járművével és hétvégenként ellátogat egy-egy városba? Akkor az Ön számára a We Charge Go a megoldás. Ebben az esetben a nyilvános töltési pontokon felár nélkül töltheti fel járművét, és kedvező díjszabással használhatja az IONITY gyorstöltő oszlopait, amennyiben erre alkalmas ID. járművel rendelkezik.

We Charge Plus

 • IONITY 100 Ft4 per kWh
 • Egyéb töltési pontok 0,- Ft

Töltési folyamatonkénti felár üzemeltetőtől függően elmarad9

 • Havi alapdíj: 5999,- Ft4,7,8
 • ID. termékcsalád | A szerződés futamideje 12 hó

A sokat töltők számára és hosszútávú töltésekhez

A We Charge Plus tarifát ajánljuk minden, gyorstöltésre alkalmas ID. modellel rendelkező járműtulajdonos számára, aki havonta egynél több alkalommal tölt útközben IONITY töltőoszlopnál. Alacsony havi alapdíj ellenében Európa-szerte profitálhat a prémium partnerünk gyorstöltő hálózata által biztosított különösen vonzó és előnyös díjszabásból.

We Charge a We Connect ID. alkalmazás

A We Charge funkciói integrálva vannak a We Connect ID. alkalmazásba. A nyilvános töltőállomásokat egyszerűen megkeresheti az alkalmazásban, és valós időben ellenőrizheti azok rendelkezésre állását. A költségek teljes átláthatósága érdekében megtekintheti az összes töltési folyamatot. A töltési díjszabásai és töltőkártyája kezelése is egy ujjal elvégezhető. Jól hangzik? Kattintson ide az alkalmazás letöltéséhez és a regisztrációs útmutatónkért. Alternatívaként beolvashatja a QR-kódot, és letöltheti az alkalmazást közvetlenül az okostelefonjára.

Tovább az App Store-hoz

Tovább a Play Store-hoz

We Charge In-Car App

Egyszerűen induljon el és mi közvetlenül a következő töltőállomáshoz navigáljuk. Mindez megoldható. Az Over-the-air Update frissítéssel a We Charge alkalmazás nagyon egyszerűen csatlakoztatható a navigációs rendszerhez. A We Charge nézetben a töltőállomásokat teljesítmény és elérhetőség szerint szűrheti, majd közvetlenül elindíthatja az útvonalvezetést anélkül, hogy elhagyná a navigációs alkalmazást. Így Ön mindig kapcsolatban marad, és mindenhol megtalálja a kapcsolatot.

 

Töltés otthon stressz nélkül

ID. Charger töltőjével Ön otthonról is teljesen hálózatba kapcsolt. Ön csak pihenjen, miközben járműve töltődik. Dőljön hátra, és az alkalmazáson keresztül irányítsa kényelmesen a Wallbox állomását. Így mindig kézben tarthatja a töltési folyamatokat, kezelheti a Wallboxot és számos más beállítást is elvégezhet. 

Az ID. Charger: Otthona így lesz töltőállomássá

Szeretne otthon lazítani, miközben tölt a járműve? Az Elli Wallbox ID. Charger töltőjével közvetlenül hazaviheti a modern töltési koncepciót. Különösen hasznos: A hálózatba kapcsolt ID. Charger Connect és Pro modellek intelligens töltéskezelési funkciókat kínálnak, amelyeket a We Charge használatával távolról vezérelhet, konfigurálhat és kezelhet.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol szerezhetem be a We Charge szolgáltatást?

A We Charge a We Connect ID. alkalmazás része, amely a Volkswagen ID.3 2020-as piaci bevezetését követően lesz elérhető a Google Play Store és az Apple App Store alkalmazásáruházban. A We Charge használatához ingyenes Volkswagen ID azonosítóra van szükség, amelyet az alkalmazásba történő regisztrálással hozhat létre. Ezen kívül el kell fogadnia a We Connect, valamint a Volkswagen Group Charging GmbH Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi irányelveit. Annak érdekében, hogy ezt követően közterületi töltőoszlopoknál a We Charge használatával tölthesse fel járművét, ki kell választania egy díjszabást, és az alkalmazásban aktiválnia kell a We Charge töltőkártyát. Ezt az ID.3 modell kiszállításával együtt kapja meg vagy egyszerűen megrendelheti az alkalmazással, és azt házhoz szállítással kézbesítjük Önnek. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön kedvenc szervizpartnerénél.

Mire van szükségem a We Charge használatához?

 A We Charge használatához a következőkre van szükség: 

 • a We Connect ID. alkalmazásara,
 • We Charge-töltőkártyára és érvényes töltési díjszabásra
 • ingyenes Volkswagen ID.-ra
Hol tölthetek a We Charge szolgáltatással?

A We Charge szolgáltatással Európa-szerte több mint 250 000 nyilvános töltőállomáson töltheti fel járművét. A We Charge a töltőinfrastruktúra szolgáltatóival tárgyal arról, hogy a Ön számára legkedvezőbb árat érhesse el. A We Charge ügyfelek kedvező hozzáférést kapnak az IONITY gyorstöltő hálózathoz, amely az európai autópálya-hálózatokban van telepítve és a nagyon rövid töltési idő révén a hosszútávú utazásokhoz is kényelmet biztosít.

Mennyibe kerül az útközbeni töltés, és hogyan fizethetem ki a töltést a We Charge szolgáltatással?

A töltés költségét a töltőoszlop minden töltési folyamat előtt kijelzi. Ha Ön a We Charge szolgáltatást használja, akkor havonta elküldjük Önnek az igénybe vett töltési folyamatokról. kiállított számlát. Ezt az Ön által megadott fizetési módon keresztül emeljük le a számlájáról. A pontos árak a töltőoszlopok üzemeltetőivel folytatott tárgyalásainktól függenek. Célunk az, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb feltételeket érjük el.

Lépjen velünk kapcsolatba

 

Kérdése, ötlete van, vagy visszajelzést szeretne adni számunkra? Hívjon bennünket az alábbi ingyenes számon!

Elérhetőség: +36 80 021 421

A nap 24 órájában rendelkezésére állunk. Amennyiben telefon szolgáltatója nem támogatja ezt a számot, hívja a +36 1 677 7377 telefonszámot. A hívás díja az egyes szolgáltatók mindenkori tarifájának felel meg. Külföldi hívás esetén roaming díjak léphetnek fel.

Írjon nekünk e-mailt:

wecharge-support(kwfat)volkswagen(kwfdot)de

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata