Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Limousine modellek

A Volkswagen Limousine modelljei

Még sohasem hatottak ennyire újszerűnek e klasszikus formák, mint a Volkswagen limuzinjain. Kiegyensúlyozott és harmonikus arányaikat sportosan elegáns vonalvezetéssel és igényes részletmegoldásokkal kombinálják. Áramvonalas kontúrok és tiszta formák kölcsönöznek e modelleknek egyéni és exkluzív összhatást.

Passat

Önnek időből van a legkevesebb? Hozza ki a belőle a legtöbbet!

Nagyon elfoglalt és gyakran indul üzleti útra, vagy a család mindennapjait kell kézben tartania? Akkor fontos, hogy megbízható jármű álljon a rendelkezésére. Az új Passat ebben segít, és még sok minden másban: az a dolga, hogy megkönnyítse az Ön feladatait. Az intuitív funkcióknak köszönhetően minden utazás valódi élmény, amelyet magas szintű kényelemben élvezhet.

Arteon

Összetéveszthetetlen.

Az Arteon első látásra felismerhető, mert dizájnja egyértelmű üzenetet fogalmaz meg. Szálljon be és engedje, hogy lenyűgözze az elegáns beltér és az intuitív kezelhetőség.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata