Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az ID. család Az elektromos mobilitás jövője.

Az ID. család Az elektromos mobilitás jövője.

Az ID. család mindent biztosít számodra, amit az e-mobilitás jövőjétől elvárhatsz: elektromos, hatékony, zéró helyi károsanyag-kibocsátással rendelkezik, amellyel megoldást nyújthat az egyre mobilabbá és városközpontúvá váló társadalmunk számára.

A jövő a küszöbön áll: az ID.3 1ST

Az ID.3 1ST modellel a mobilitás új korszaka veszi kezdetét: 100%-ban elektromos és digitálisan intelligens, hálózatba kapcsolt. Egy elektromos jármű, amelyben a progresszív dizájn, az intuitív kezelhetőség és az újfajta térérzet lenyűgöző vezetési élménnyé válik. Szállj be és éld át a jövőt.

Egy modul. Számos modell.

Egy modul. Számos modell. Legyen városi autó, SUV vagy tágas hétszemélyes jármű, a modulrendszerű elektromos hajtáskoncepció - röviden MEB - mindent megad, amire a jövő elektromos mobilitásától várhatsz, mert ezt az újonnan fejlesztett járműplatformot kifejezetten elektromos autókra terveztük. Ami ebben különleges: a MEB-nek köszönhetően optimálisan kihasználhatók a technológia lehetőségei. Ez azért jó hír, mert számodra pluszt jelent a tér, a variálhatóság, a hatótávolság, a kényelem és a dinamika terén. Vagy egyszerűen a mobilitás új fajtája.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata