Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

MEB: modulrendszerű elektromos hajtáskoncepció

Egy modul. Számos modell.

Egy modul. Számos modell. Legyen városi autó, SUV vagy tágas hétszemélyes jármű, a modulrendszerű elektromos hajtáskoncepció – röviden MEB – mindent megad, amire a jövő elektromos mobilitásától várhatsz, mert ezt az újonnan fejlesztett járműplatformot kifejezetten elektromos autókra terveztük. Ami ebben különleges: a MEB-nek köszönhetően optimálisan kihasználhatók a technológia lehetőségei. Ez azért jó hír, mert számodra pluszt jelent a tér, a variálhatóság, a hatótávolság, a kényelem és a dinamika terén. Vagy egyszerűen a mobilitás új fajtája.

Még több hely a kibontakozásnak

A Volkswagen az alapoktól gondolta újra az elektromobilitást. Sem belső égésű motor, sem kardántengely és sebességváltó vagy tank- és kipufogórendszer nem szükséges. Igazi szerencse számodra és mérnökeink, valamint tervezőink számára is. A következmények: A tengelytáv nagyobb, a túlnyúlás kisebb lesz és a kisméretű elektromos motorok közvetlenül a tengelyeknél helyezkednek el. Ezzel nemcsak dinamikus a jármű megjelenése, hanem minden jármű számára tökéletes alapot jelent, a kompakttól az egyterűekig. Átélheted a teljesen új térélményt és nagyobb hely jut benne neked, az útitársadnak és a csomagodnak.

Energia rendszerben

Az ID. család központi eleme a gyorstöltésre alkalmas akkumulátor-rendszer, amelyet helytakarékossági és biztonsági okokból a padlólemezbe építettünk. Lejjebb lesz a súlypont és így jobb súlyeloszlást tesz lehetővé annak érdekében, hogy élvezhesd a különösen kiegyensúlyozott és dinamikus menettulajdonságokat. Ezenkívül az akkumulátor személyre szabható. Ha például nem tartod olyan fontosnak a hatótávolságot, mert inkább városban vezetsz, elegendő számodra egy kisebb akkumulátor. Így még kedvezőbb áron érhető el a jármű. Ha azonban a hosszú utakra több energiára van szükséged, egyszerűen válaszd a nagyobb akkumulátorral rendelkező járművet.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata