Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Volkswagen elektromobilitás

Volkswagen elektromobilitás

A jövő elektromos

Az ID.3, az ID.4 elektromos SUV vagy az ID.5 elektromos SUV kupé modellekkel Ön dönti el, hogy életéhez melyik a legmegfelelőbb hajtásváltozat. A Volkswagen elektromobilitása sokoldalú hajtásrendszereket biztosít Önnek, amelyekkel öröm a vezetés, hatékonyabbak és a fogyasztásuk is kevesebb.

Tisztán elektromos közlekedés az elektromos járművekkel: hatékonyan és gazdaságosan.

A tisztán elektromos meghajtással számos kívánsága válhat valóra. Csendesen és kibocsátásmentesen közlekednek, ugyanakkor az elektromos járművek a hatékonyságukkal is lenyűgöznek. Az elektromotorok az innovatív hajtástechnológiának köszönhetően csendesek és rezgésszintjük alacsony, forgatónyomatékuk erőteljes. Így már indításkor érezheti a vezetés örömét. Számos intézkedés biztosítja számukra a nagyfokú hatékonyságot: Különösen takarékos a nagyfeszültségű akkumulátorból származó áram. Az autó lassítása érdekében fékként működnek, majd generátorként töltik fel újra az akkumulátorokat. A rekuperációnak köszönhetően a fékezéskor visszanyert energia a nagyfeszültségű akkumulátorban tárolódik.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata