Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Volkswagen elektromobilitás

Volkswagen elektromobilitás

ID. modellek

Az ID. nem csak az elektromos vezetést jelenti, hanem az Ön saját, kerekeken guruló személyes terét is. Rugalmasságának köszönhetően számtalan lehetőséget rejt. Intelligens, így megérti Önt. Szóról szóra. És tele van innovatív technológiával, amely a tisztán elektromos gyorsulás és hatótávolság új dimenzióját teszi lehetővé mindenki számára.

További információk az elektromos járművekről

Ennek a modellcsaládnak minden modellje az ID. elnevezést kapja, amely egy új, önálló termékcsaládot képvisel a Volkswagen portfóliójában.

A Bogár egykor nagy tömegeket mobilizált, a Golf minden generációjával innovációkat hozott a róla elnevezett osztályba, az ID. célja pedig, hogy az e-mobilitást széles vásárlói csoportok számára tegye vonzóvá.

Az ID. név az intelligens tervezés, az identitás és a jövőképes technológiák kifejezője.

A félvezetőkkel való ellátás jelenlegi helyzete és a fennálló rendelési állomány miatt az ID.3 Pro P. Life, Pro P. Business, Pro P. Style modellek 2023. negyedik negyedéve előtt nem szállíthatóak le. Az aktuális gyártási tervek szerint a szóban forgó időszakban az ID.3 már a design, az érték és a fenntarthatóság szempontjából továbbfejlesztett változatában kerül legyártásra. A kiszállítás időpontjában az ID.3 különleges modellek így az ügyfél javára el fognak térni a konfigurátorban feltüntetett modellekhez képest, a következőkben felsorolt eltérések kivételével:

Az ID. kormányának bőrborítását kiváló minőségű bőrutánzat váltja fel.
Az ID.3 különleges modellekre vonatkozó WLTP üzemanyag-fogyasztási és hatótávolsági adatok a dizájn fent leírt továbbfejlesztése miatt akár 2%-kal is eltérhetnek a jelenleg megadott értékektől.
Az ID.3 modellre jelenleg csak előszerződés köthető.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata