Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Der ID.R Challenge AcceptID

Benyomást hagy. Nyomok nélkül.

A Volkswagen ID.R az innovatív elektromobilitás kompromisszumok nélküli teljesítménypotenciálját képviseli. A károsanyagkibocsátás-mentes versenyautó ezeket a nagy elvárásokat már 2018-ban, a Pikes Peak nemzetközi hegyi versenyen elért új rekordjával teljesítette.

De ez még közel sem volt elég. Az elektromos autóval elért rekordot a világ legnívósabb versenypályáján zúzzuk porrá: a 20,8 km hosszú Nürburgring-Nordschleife-pályán. Romain Dumas, a Volkswagen pilótája 6:05,336-os idejével 40,56 másodperccel túlszárnyalta Peter Drumbeck korábbi rekordját.

Az ilyen sikerek bizonyítják, hogy nyomok nélkül is lehet nagy hatást elérni. #ChallengeAcceptID

Versenyben az idővel. A jövőért.

Az ID.R legfontosabb szerepe nem az, hogy egyik rekordot a másik után döntse meg a világ legkeményebb pályáin. A legnagyobb kihívást az jelenti, hogy példaképpé és az elektromos járművek következő generációjának éllovasává váljon.

Versenytársait és a korát is megelőzve.

Ha rekordokat szeretnénk dönteni, nem elég egy gyors autó. Ötletek kellenek, amelyek megtörik a konvenciókat. Újra és újra. Mert a dinamikus elektromobilitás területén a sebesség nemcsak az utakon, hanem a fejlődés mértékében is meghatározó. Ezért minden ID.R által megtett kilométer az ID. család további modelljeinek hasznára válik.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata