Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az elektromos mobilitás víziója.

A jövőbelátás legjobb módja, ha mi magunk találjuk fel azt. Ezért aktívan dolgozunk a jövő elektromobilitásán. Minden elképzelésünkkel, ötletünkkel és technikai lehetőségeinkkel. Ezért olyan járműveket készítünk, amelyek az életedet egyszerűbbé és jobbá teszik. És ez a legjobb bizonyíték arra, hogy a jövő már régen elkezdődött.

Ahogy a neve is mutatja, az ID. VIZZION koncepcióautó a mi elképzelésünk a jövő elektromos autóiról: felső kategóriás limuzin progresszív dizájnnal, intelligens belső térkoncepcióval és úttörő technológiával. Az első és a hátsó tengely elektromotorjai különösen dinamikus gyorsulást tesznek lehetővé. A padlólemezbe épített, nagy teljesítményű lítiumion-akkumulátor biztosítja az akár 665 km hatótávolságot

Az ID. VIZZION modellel te vagy a középpontban. Ezt már a beszálláskor tapasztalod, mert a jármű arcfelismerés alapján azonosít és kinyitja neked az ajtókat. Ezzel egyidejűleg lüktetnek a járművet körülvevő LED-es fénysávok. Belül egy hatalmas lounge-ban érzed majd magad és élvezheted az ergonomikus ülések kényelmét. Az oldalablakok és a panoráma üvegtető kérésedre elsötétednek.

Az egyetlen, amiről le kell mondanod, az a kormány. A kezelőelemek virtuálisak és kiterjesztett valóság segítségével vetülnek ki a belső térben. Csak Mixed-Reality szemüveggel látod őket. Az interakció ösztönös, ezért játszi könnyedségű. Az ID. VIZZION felismeri gesztusaidat és hallgat a szavadra. Sőt, idővel azt is megtanulja, hogyan alkalmazkodjon hozzád egyre jobban. Sci-finek tűnik, pedig hamarosan tudománnyá válik, fikció nélkül.

Az ID. VIZZION modellel a teljesen automatizált vezetés valósággá válik. Az autó a legmodernebb technológiáknak köszönhetően maga lesz a sofőr. És azt csinálhatsz utazás alatt, amihez kedved támad: izgalmas multimédiás szórakozás, koncentrált munka vagy egyszerűen csak pihenés. A belső tér világítása és hőmérséklete automatikusan a te igényeidhez igazodik. Ezen kívül további innovációk találhatók a járműben, melyekből nemcsak te, hanem a közlekedés többi részvevője is profitál. Az ID. VIZZION mindenkire gondol.

Úttörő technológia.

Guiding Projection

Az ID. VIZZION nemcsak rád, hanem a közlekedés többi részvevőjére is gondol. 8000, egyenként irányítható LED-es HD-Mátrix fényszórói virtuális zebracsíkokat vetítenek az úttestre. A járókelők így észlelik, hogy az ID. VIZZION felismerte őket és biztonságosan átkelhetnek az úton.

Virtuális valóság.

AR Interfész.

Az ID. VIZZION egyike a világ első elektromos járműveinek, amelyek bepillantást engednek 2030-ba. Akkor már nem lesz kormánykerék. És nincs is rá szükséged, mert mindent gesztusvezérléssel és hanggal fogsz irányítani. A kezelőelemek virtuálisak. Mindent a Mixed-Reality szemüveg segítségével látsz. Sci-finek tűnik, de hamarosan valósággá válik.

Űrhajó.

Belső tér.

Az ID. VIZZION ellentétesen nyíló ajtói kényelmes hozzáférést tesznek lehetővé a teljesen új fejlesztésű belső térhez. Az "Open Space" koncepciót úgy alakítottuk ki, mintha egy hatalmas lounge ölelne körül. Foglalj helyet az egyik ergonomikus ülésben, sötétítsd el az ablakokat, ha szeretnéd, aktiváld a zajelnyomót és használd ki az időt munkára vagy kikapcsolódásra.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata