Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

ID. BUZZ. Mindenhol otthon.

Az ID. BUZZ A mobilitás jövőjének alakítása számunka azt jelenti: elektromobilitást mindenkinek.

Maximális szabadsággal, lelkesedéssel és egyéniséggel. Olyan járműveket fejlesztünk, amelyek megmutatják, milyenek az emberek, akik vezetik őket. És hogyan élnek. Azért dolgozunk a nagy ötleteken és az apró részleteken, hogy a jövőt mindenki számára jobbá tegyük.

Lejátszás

Az ID. BUZZ Legjobb ötleteinkkel felszerelve újradefiniálja az autó fogalmát: iránymutatás, mobil otthon és a tér a kreativitásnak. Ha úgy akarod, az ID. Buzz ismeri a kedvenc dalodat. És tudja, miben támogat az utadon. Például a variálható csomagtér-koncepciójával és nagyobb hellyel a család és a kalandok számára. Utazzatok együtt a természetbe és maradjatok éjszakára. Az AR-Head-Up-Display segítségével gyerekjáték megtalálni a legtávolibb helyeket. Hirtelen érzed a szelet és a tengert. Életre kelnek az emlékek. Pont, mint az ID Buzz szemei, amikor téged üdvözöl intelligens LED-es fényszóróival.

A Volkswagen ID. Buzz modellje öröm a családnak. És veled van a stresszes hétköznapokon is. Mivel az elektromos jármű egyszerűen minden olyat nyújt, ami egyszerűbbé teszi éltedet: modern kényelem, teljesen új belső dizájn és hamarosan majdnem teljesen automatizált vezetési mód, mellyel sofőrként te magad leszel az útitárs. És ehhez megkapod a téged inspiráló szabadságot.

A tér varázsa. Nagy kalandok a csomagtérben.

Azért, hogy saját ID. Buzzodban flexibilis maradhass, figyeltünk az optimális helykihasználásra. A tágasabb csomagtér teret enged a nagy ötleteknek. És ha akarod, a belső térben könnyed mozdulatokkal még több rakodóhelyet nyerhetsz. A flexibilis üléskoncepciónak köszönhetően ez egészen egyszerű.

AR-Head-Up-Display. Hightech élmény a kalandoroknak.

Az ID. Buzz utat mutat. AR-Head-Up-Display kijelzője kivetíti a navigációt közvetlenül a jármű elé az úttestre. És a kiterjesztett valósággal működő kivetítésnek köszönhetően pontosan ott látod a nyilakat, amerre mész. Így mindig célhoz érsz anélkül, hogy le kellene venni a pillantásod az útról.

LED-es "szemek". A lényeges tekintet.

A hagyományos kerek fényszóró helyett az ID. Buzz intelligens LED "szemekkel" rendelkezik, amelyek interaktívan kommunikálnak a járművezetővel és a gyalogosokkal. Ha például be akarsz kanyarodni, fényszórói a kívánt irányba mutatnak. Sőt, ha az ID. Buzz gyalogost vagy kerékpárost vesz észre az út mentén, abba az irányba néz és fényjelzésekkel finoman felhívja rá a figyelmet. Nagyon előrelátó, igaz?

A kerék újragondolva.

Az ID. Buzz játékosan könnyű, mivel mindent intuitívan rád szabtunk. Műszerfalán nincsenek többé gombok és billentyűk. A kormányba épített érintőképernyőnek köszönhetően elegendő egy könnyed érintés, hogy működjenek a funkciói. Csak egyszerűen érintsd meg a kormányt és már kezdődhet is a következő kalan

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata