Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Volkswagen Eredeti Alkatrészek®

Volkswagen Eredeti Alkatrészek®

Egy Volkswagen körülbelül 10 000 különböző alkatrészből áll, melyek minden egyes darabja Volkswagen Eredeti Alkatrész®.

Nincs jobb nála!

A legújabb technikai színvonalat képviselő, csúcsminőségű termékek kiválóan irányított és felügyelt fejlesztési, termelési és tökéletesítési folyamatokat feltételeznek mind a gyártómű, mind pedig a beszállítók részéről. Ezért már az alkatrészek kifejlesztésénél gondot fordítunk a teljes gyártási folyamat ellenőrzésére. Ezzel a hibák még esetleges előfordulásuk előtt kizárhatók, a selejtek elkerülhetők, a költségek csökkenthetők, a terméktökéletesítések könnyebben és gyorsabban valósulnak meg.

Volkswagen Economy Alkatrészek

 • Kimondottan a négy évesnél régebbi járművekhez kerültek kifejlesztésre, ennek köszönhetően lehetővé teszik a jármű korának megfelelő gazdaságos javítást.
 • Valódi Volkswagen Alkatrészek, amelyek egy világmárka minden szakértelmét képviselik. Ezeket az alkatrészeket a konszern fejlesztési részlege ellenőrzi és engedélyezi.
 • Különlegesen vonzó csomagárakon érhetők el, beszereléssel együtt. Így Ön már előre pontosan tudhatja, hogy mennyibe fog kerülni a javítás.
 • Számos gyakori kopóalkatrész-javításhoz rendelkezésre állnak. Így a kínálat részei például az Economy fékbetétek és féktárcsák, kipufogódobok, indítóakkumulátorok, valamint lengéscsillapítók.
 • A vezetési stílustól függően nem olyan hosszú élettartamúak, mint a Volkswagen Eredeti Alkatrészek®, azonban a régebbi járművek esetében mindenképpen okos és előnyös árú megoldást jelentenek.

 

Volkswagen Economy ablaktörlő                               Ár: 7 610 Ft-tól

Volkswagen Eredeti Cserealkatrészek

Miután az Eredeti Alkatrészek a sok megtett kilométer után elkopnak, még mindig értékes anyagokat és energiát tartalmaznak. Ezért a Volkswagen visszaveszi a használt alkatrészeket, ipari eljárásokkal felújítja ezeket, és Eredeti Cserealkatrészként ismét piacra bocsátja. Miközben az "(általános) javításon" átesett motorokat általában csak a sérülés függvényében javítják, addig a Volkswagen a meghibásodott motorokat teljes egészében szétszereli. A kopóalkatrészeket minden esetben új alkatrészekre cseréli, a többi pedig ellenőrzésen és felújításon esik át. A Cserealkatrész Program nagyban hozzájárul az aktív környezetvédelemhez. A felújításnak köszönhetően az új alkatrészek előállításával szemben költségek és energiaigényes gyártási lépcsők takaríthatók meg.

 • A régi meghibásodott alkatrész ellenében cserélhetőek, amely visszakerül a felújítási programba.
 • Az új alkatrészeknek megfelelő, azokkal megegyező minőséget és garanciális feltételeket biztosítanak, azonban átlagosan 40 százalékkal olcsóbbak azoknál.
 • Mindig megfelelnek a legújabb műszaki színvonalnak. A sorozatgyártásban alkalmazott műszaki fejlesztések során nyert legújabb tapasztalatok a felújításban is hasznosításra kerülnek. Ennek köszönhetően a cserealkatrész fejlettebb műszaki színvonalat képviselhet, mint a visszaadott régi alkatrész.
 • Lehetővé teszik az idősebb járművek gazdaságos javítását, akár komoly motorsérülés esetén is.
 • Nagyon rövid időn belül rendelkezésre állnak. Ez lehetővé teszi az Ön járművének gyors javítását.
 • A Volkswagen Eredeti Alkatrészek® esetében adott, azzal megegyező vásárlási biztonságot nyújtanak.

Volkswagen Classic Parts

Oldtimer járművekhez szükséges alkatrészek.

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli Volkswagen márkaszervizeket.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata