Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Volkswagen Eredeti akkumulátorok

  • Télen -25°C-ig hidegindítási garanciát nyújtanak, és elhanyagolható vízfogyasztásuknak köszönhetően még a legforróbb nyárban is megbízhatóan működnek.
  • Az Ön számára teljesen karbantartásmentesek.
  • Önkisülési aránya a használat teljes időtartamán keresztül alacsony marad.
  • Beépített savszint kijelzéssel rendelkeznek, amelyről az első pillantásra megállapítható, hogy az akkumulátor rendben van-e.
  • Élettartamuk tekintetében egyedülállóak, mivel gyártásuk során kizárólag a legkiválóbb minőségű anyagokat használjuk fel, amelynek köszönhetően kimagasló ár-érték arányt nyújtanak.
  • Ár: 26 360 Ft-tól

Volkswagen Eredeti izzók

A meghibásodott vagy hibásan beállított világítás a sötét évszakokban rossz fényviszonyok esetén a közlekedés összes résztvevője számára biztonsági kockázatot jelent. Ehhez véleményünk szerint nem csak az összes világító- és jelzőberendezés beállításának és működésének ellenőrzése tartozik hozzá, hanem az ablaktörlő- és -mosóberendezés ellenőrzése is. Ugyanis ez is a gépkocsi közlekedésbiztonságát szolgálja.

Ár: 7 318 Ft-tól

Egy izzó meghibásodását a legtöbb esetben csak az adott világítótest működésképtelenné válásakor és a műszerfalon a megfelelő ellenőrző lámpák felvillanásakor észleljük. Ekkor azonban már létre is jött a balesetveszélyes állapot. Az ilyen hiányosságok megszüntetéséhez magas minőségi színvonalú és hosszú élettartamú eredeti izzóink állnak nagy választékban rendelkezésre. Miközben az olcsó izzók izzószálai gyorsan elpárologhatnak, röviddel az élettartamuk vége előtt még megfelelnek az ECE szabvány fénykibocsátási teljesítményre vonatkozó előírásának. És ez az időtartam a mi Long- Life izzóinknál nagyon hosszú lehet. Ugyanis ezeknek az izzóknak az élettartama több mint kétszerese a normál izzókénak. Ma, amikor sokan nappal is bekapcsolt világítással közlekednek, ez egy fontos költségtényező. A nem megfelelő izzók kevesebb fényt bocsátanak ki és vakíthatják a szemben haladó autók vezetőit. Ezen kívül rosszabb lesz a gépkocsi észlelhetősége a közlekedés többi résztvevője számára. A korlátozott látás mindezeken kívül a koncentrálóképesség romlását valamint, a szemek erőltetése miatt, gyorsabb kifáradást okoz. Sok országban a meghibásodott világítással történő közlekedés akár szabálysértést is okozhat és pénzbírság lehet a következménye.

Volkswagen Eredeti ablakmosó folyadék (1 liter)

A havas latyak és az utak szórására használt só sok esetben az új ablaktörlőlapátok ellenére is szinte teljesen lehetetlenné teheti a kilátást a gépkocsiból. Ekkor már csak az ablakmosó berendezés működtetése segíthet. Legalábbis akkor, ha a tisztítószer elég erős és hatásos a különböző szennyeződésekkel szemben. Ezen kívül megfelelő fagyállósággal kell rendelkeznie, hogy ne fagyjon meg az ablaktörlőlapátokon, az összekötőcsövekben vagy a mosófúvókákban. Ekkor nem lenne képes ellátni a feladatát. Ha magára az üvegre fagy rá, akkor a jégképződés miatt még jobban rontja a kilátást és növeli az ablaktörlőlapátok súrlódását. Eredeti ablakmosófolyadék koncentrátumunk már az egy rész koncentrátumból és két rész vízből álló keverék esetén is -16 °C-ig biztosítja a fagyállóságot. Az ablaktörlőlapátok így alaposan meg tudják tisztítani az üveg felületét.

Ár: 1 125 Ft-tól

Volkswagen Eredeti ablaktörlők

Az ablaktörlőlapátok ugyancsak döntő szerepet játszanak a közlekedés biztonságosságában. Ugyanis szélben és minden időjárási körülmények között is biztosítják a tökéletes látási feltételeket a közlekedők számára. Azonban ha az elkopott gumi miatt már nem képesek csíkmentesen letörölni a szélvédőüveget, ez - különösen a téli időszakban, amikor már délután is elvakíthatják a vezetőt a szembejövő járművek - veszélyes helyzeteket előidézve akadályozhatja a kilátást. A szélvédőn lévő csíkok vagy vízfoltok esetén ezen kívül jelentős mértékben romlik a vezető koncentrálóképessége. Ennek a vezető kifáradása lehet a következménye. Ezért már a kopás első jeleinek megjelenésekor le kell cserélni az ablaktörlőlapátokat. Az eredeti standard ablaktörlőlapátok ilyenkor nagyon jó megoldást jelentenek. De a tökéletes hatást az eredeti Aero ablaktörlőlapátok biztosítják. Ezek a magas minőségi színvonalat képviselő termékek elsősorban a konszern újabb modelljeinél maguktól értetődőek, átalakító készletünkkel azonban utólag a régebbi modellekre is felszerelhetők. Az Aero ablaktörlőlapátoknál az elegáns dizájnnak két funkciója van: két speciális eljárással gyártott és a szélvédő görbületéhez illeszkedő precíziós rugós sínek nem csak a kitűnő stabilitásról gondoskodnak, hanem a kitűnő tapadást is biztosítják az üvegen. A rugós sínek és az ablaktörlőlapátok rendszerint azonos hosszúságúak, így nem jön létre úgynevezett "nyomásmentes" túlnyúlás az ablaktörlőlapátnál. Az egyenletes nyomáseloszlás gyors, kitűnő törlési eredményt biztosít. Ezen kívül megakadályozza az ablaktörlőlapát gumijának pontszerű kopását. A külső gumiajak egyébként is nagyon nagy kopással szembeni ellenállást biztosít. Az Aero ablaktörlőlapátjainknak rendszerint az élettartamuk is hosszabb, mint a hagyományos ablaktörlőlapátoké. Ezen kívül a fém keret és a csuklók elhagyásával a hagyományos ablaktörlőlapátokhoz képest sokkal jobban megfelelnek a téli körülményekhez. Mindezek mellett a komfortról az aerodinamikai dizájn gondoskodik. Így az Aero ablaktörlőlapátok még nagy sebességeknél sem okoznak zajt. Erről a kis súrlódási ellenállást biztosító bevonat gondoskodik.

Ár: 10 260 Ft-tól

Volkswagen Eredeti fogasszíj készletek

Ár: 46 647 Ft-tól

Volkswagen Eredeti hűtőfolyadék (1,5 liter)

Ár: 5 500 Ft-tól

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli Volkswagen márkaszervizeket.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata