Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Kombi modellek

A Volkswagen Kombi modelljei

A Volkswagen kombi modelljei igazán sokoldalú tehetségek. Kényelmükkel éppoly meggyőzőnek bizonyulnak, mint menetteljesítményeikkel, mégpedig egyaránt kedvező üzemanyag-fogyasztás mellett. A sportos formák számára is bőséges teret kínálnak, kívül és belül stílusos és igényes megjelenéssel. Az esztétikus külsőt magas fokú belső variálhatóság egészíti ki, miközben a modern környezet kellemes hangulatot és térérzetet sugároz.

Golf Variant

Több Golf, mint valaha.

A Golf Variant sokoldalú és dinamikus - épp, mint Ön! Kívül összetéveszthetetlenül Variant, belül pedig digitális szabadság, variálhatóság jellemzi, mint minden Golfot.

Passat Variant

Önnek időből van a legkevesebb? Hozza ki a belőle a legtöbbet!

Nagyon elfoglalt és gyakran indul üzleti útra, vagy a család mindennapjait kell kézben tartania? Akkor fontos, hogy megbízható jármű álljon a rendelkezésére. A Passat ebben segít, és még sok minden másban: az a dolga, hogy megkönnyítse az Ön feladatait. Az intuitív funkcióknak köszönhetően minden utazás valódi élmény, amelyet magas szintű kényelemben élvezhet.

Arteon Shooting Brake

Nagyobb hely az eleganciának és a kényelemnek.

A jármű elején található széles hűtőrácstól kezdve az áramvonalas tetővonalon át egészen a lenyűgöző csomagtérig: újszerű dizájnjával az Arteon Shooting Brake megmutatja, hogyan kapcsolódik össze a magas szintű exkluzivitás és praktikusság.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata