A Golf Variant. A család új büszkesége.

Kihívásokra készen

A Golf Variant elfeledteti velünk a puszta racionalitást. Ez az autó nem csak az eszünkre, de a szívünkre is hat, hiszen bőséges térkínálata és vonzó ára mellett sportos formavilággal is szolgál, amely mind kívül, mind belül stílusos és igényes benyomást kelt.

Galéria

Ismerje meg a Golf Variant legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Golf Variant legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Infotainment

Car-Net „Guide & Inform”

Hogy utazás közben se kelljen lemondania az Internetről.

Az Internet az élet számos területén hasznos lehet, így az autózásban is. Például aktuális adatokra támaszkodva szemmel tarthatja a forgalmat. Így előrelátóan tervezheti meg vagy módosíthatja az útvonalat. A "Car-Net Guide & Inform" opcionális online szolgáltatásai azonban még ennél is többet kínálnak.

Navigációs rendszerek

A legkedvezőbb út minden célhoz.

Legyen szó családi kirándulásról a zöldbe, vagy a nagyvárosok sűrű forgalmáról, az extrafelszerelésként kínált fejlett navigációs rendszerek segítségével a Golf Variant mindig a legkedvezőbb útvonalon juthat el a célhoz.

Mobiltelefon-előkészítés

A legjobb vétel, a legegyszerűbb kezelés.

A navigációs rendszerekhez és a Composition "Media" rádiótól felfelé e technikákhoz vezeték nélküli BLUETOOTH AUDIO kommunikációs interfésszel működő, integrált kihangosító is tartozik, amely kényelmesen a rádió, illetve a navigációs rendszer érintőképernyőjéről kezelhető.

Vezetői segédrendszerek

Park Assist

Tökéletes parkolás - hátradőlve.

Üdvözlet a jövőben: a Golf Variant volánja mögött a "Park Assist" rendszere révén olyan kényelmes a parkolás, mint még soha. A rendszer az útra merőleges, illetve azzal párhuzamos helyekre való beálláshoz teljes egészében átveszi a kormányzás feladatát, méri a szomszédos autók távolságát és a kiindulási pozíciót is pontosan meghatározza. A vezető összes feladata az egyes fokozatok kapcsolása, a gázadás és a fékezés. A "Park Assist" számára a legszűkebb parkolóhelyek sem jelentenek problémát, elegendő ugyanis az autónál elöl és hátul egyaránt mindössze 40 centiméterrel hosszabb parkolóhely is. Annak megadására pedig, hogy melyik oldalon kíván parkolni, a vezetőnek elegendő az irányjelzőt kitenni, s a "Park Assist" máris működésbe lép.

Gazdaságosság

TDI

Magas fokú takarékosság, alacsony károsanyag-kibocsátás.

A Golf Variant innovatív TDI-motorjai a vezetés zavartalan élvezetét károsanyag-kibocsátásban különösen szegény üzemmel ötvözik. A modern common-rail technika alacsony üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé, miközben a közvetlen befecskendezés és a turbófeltöltő segítségével akár 320 newtonméter forgatónyomatékot is produkál. További jelentős előnyként a TDI-erőforrások legújabb generációja kellemesen csendes üzemével is kitűnik.

TSI

Nagy teljesítmény, kis fogyasztás.

A Golf Variant korszerű TSI benzinmotorjai a "downsizing" innovatív koncepciójának köszönhetően magas teljesítményszintjüket alacsony üzemanyag-fogyasztással kombinálják. A közvetlen befecskendezésű TSI benzinmotorok már az alacsony fordulatszám-tartományokon is igazán meggyőző vonóerőt és forgatónyomatékot produkálnak. A Golf Variant TSI-motorjai kategóriájuk legtakarékosabb erőforrásai közé tartoznak.

Kényelem

ergoActive ülés

Kényelem minden úton.

A Golf Variant a hosszú túrákat is élménnyé varázsolja: a Comfortline és Highline felszereltségi szinteken kívánságra kapható ergoActive ülés 14-irányú állíthatóságával kínál sportosan határozott és a gerinc számára is optimális tartást, amely hatékonyan kíméli a hátat. A "New York" szövettel, illetve oldalpárnái belső felületén "Vienna" bőrrel borítva, mindenkor kiemelkedő üléskényelmet kínál. Az ülés igény szerint az egyéni méretekre szabható, mivel magassága, illetve ülőpárnája dőlésszöge és mélysége egyaránt állítható. Az ülésfűtés mellett mindenekelőtt a deréktámasz masszázs-funkciója számít igazi különlegességnek.

Az ergoActive ülést a Gesunder Rücken e.V. a hátat különösen kímélő termékként a "Bevizsgált és ajánlott" ("Geprüft & empfohlen") minősítésével látta el.

Panoráma billenő-/tolótető

Kilátás az álmokra.

Különleges pillanatok gombnyomásra: a Sky kivitelben szériafelszerelés elektromos panoráma billenő-/tolótető segítségével nap mint nap átélheti őket. Legyen szó akár az éjszaka csillagos egéről vagy a mélykék nyári égboltról, a Golf Variantból mindenkor lélegzetelállító a panoráma. Ám nem csupán ez szolgál frissítőül, hanem a lágyan simogató menetszél is a szabadság semmi mással össze nem hasonlítható élményét kínálja.

Lehajtható első utasülés-támla

Kihasználható tér.

Még több hely egyetlen kézmozdulatra: a lehajtható támlával készült első utasülés a Trendline és a Comfortline kivitelekbe rendelhető. Nagy előnye, hogy segítségével még több hely nyerhető és még hosszabb tárgyak szállíthatók. Ha pedig éppen nem szállít ilyeneket, a lehajtott üléstámla praktikus asztalként is használható.

Fűthető szélvédő

Zavartalan kilátás - télen is.

A jégkaparó akár a tárolórekeszben is maradhat: az extrafelszerelésként rendelhető fűthető szélvédő látható fémszálak nélkül bánik el a hóval és a jéggel. Előnyei azonban nyáron is élvezhetők, e szélvédő ugyanis hővédő és az infravörös sugarakat is visszaveri, hatékonyan mérsékelve nagy melegben az utastér felhevülését.

Csomagtér

Meggyőző térfogat.

Nyílik a csomagtér, garantált a mosoly: a Golf Variant minden holmi számára bőséges helyet kínál, legyen szó akár rövid szörf-kiruccanásról vagy a szupermarketbeli nagybevásárlásról. Különösen alacsony rakodóperemével és állítható magasságú csomagtér-padlózatával a nehéz tárgyak is könnyedén pakolhatók be. A négy rögzítőszem a rakomány biztonságos elhelyezését segíti. Ha pedig még több helyre lenne szükség, a csomagtér-roló egyszerűen kivehető és a padlózat alatt praktikusan tárolható. A lehető legnagyobb rakodótérfogat szolgálatában a lesüllyeszthető csomagtér-padló akár teljes egészében ki is vehető.

További lehetőségek

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés