Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Szinte minden más autónál sokoldalúbb Golf

 

Golf. Szinte minden más autónál sokoldalúbb.

A Golf generációk óta formálja saját kategóriáját. Mindenkori aktuális típusa a jövő generációinak lesz jelentős mérföldkő.

Felszereltség és kialakítás

Klasszikus Golf: sportos, dinamikus és igazán figyelemreméltó. A modell izgalmas dizájnja a legmagasabb elvárásokat is túlszárnyalja.

Külső megjelenés A dinamika és az elegancia találkozása.

Első pillantásra nyilvánvaló, hogy ez egy hamisítatlan Golf: az újratervezett fényszóróktól és lökhárítóktól, a dinamizmust sugalló hűtőrácson át, a hátsó diffúzorig, illetve LED hátsó lámpákig, az autó megjelenése éppoly figyelemreméltó, mint a korábbi generációk modelljei.

Utastér Nagyobb belső tér, nagyobb kényelem.

A megnövelt belső térben a kényelem, a minőség és az új műszaki megoldások játszák a főszerepet. Mindezek egyetlen célt szolgálnak: hogy minden útja a lehető legpihentetőbb élmény legyen.

Lámpák Egy szempillantás alatt felvillanyoz.

A Golf lámpái igazi karaktert adnak az autónak. Ráadásul számos lehetőség közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő megoldást. De bármelyik mellett teszi le a voksát, az autója körül elfelejtheti a sötétséget.

Kerekek Ahogy tetszik: keréktárcsa-választék.

Az optimális gördülő ellenállású futófelülettel rendelkező abroncsokkal felszerelt, optimalizált aerodinamikájú, 16 hüvelykes Astana könnyűfém keréktárcsák kiválóan jelzik a környezettudatosságra és helyi károsanyagkibocsátás-mentességre való törekvést, ami e-Golf autója megalkotásának fontos mozgatórugója volt.

Ismerje meg a Golf legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Infotainment

Annyit telefonálhat vezetés közben, amennyit szeretne - csak a kezeit közben tartsa a kormányon. A Golf két, kényelmesen használható, opcionális mobiltelefon előkészítést is kínál.

Infotainment

Rádió

Vissza az áttekintéshez

Ha arra vágyik, egyszerű rádióként is használhatja a rendszert.

Szeret vezetés közben úgy zenét hallgatni, hogy közben semmilyen fontos információról nem marad le, ráadásul mindezt első osztályú környezetben? Akkor a Golf rádióját imádni fogja.

Navigáció

Vissza az áttekintéshez

Hogy biztosan élmény legyen a vezetés.

A választható navigációs rendszerek innovatív funkciók garmadáját kínálja. Így nem csupán az eltévedést zárhatja ki, de a vezetés közbeni felhőtlen szórakozásról is gondoskodhat.

Car-Net Guide & Inform

Vissza az áttekintéshez

Mindig az úti cél felé, mindig jól értesülten.

A Car-Net Guide & Inform szolgáltatás az aktuális helyzetéhez közeli érdekes látnivalókról, az Önhöz legközelebbi parkolókról vagy épp benzinkutakról tájékoztatja. Friss közlekedési információkat kaphat, opcionálisan a dugók elkerülésére szolgáló javaslatokkal vagy akár internetes hírekkel.

Telefonhívások

Vissza az áttekintéshez

Megkönnyítjük a kommunikációt.

Annyit beszélhet vezetés közben, amennyit csak szeretne - csak mindkét kezét tartsa közben a kormányon. A Golf két kényelmesen használható, opcionális mobiltelefon előkészítést kínál.

Vezetői segédrendszerek

Golfjának intelligens vezetőisegédredszereinövelik a vezetés kényelmét, és segítségükkel nemcsak megoldhatja, de, akár el is kerülheti a veszélyes helyzeteket. Még, ha csak ritkán tudatosul is Önben, hogy ezen funkciók léteznek, megnyugtató érzés, hogy szükség esetén rendelkezésére állnak.

vezetoisegedrendszerek

ACC & Front Assist

Vissza az áttekintéshez

Hogy a zsúfolt városi utakon se veszítse el nyugalmát.

Az adaptív távolságtartó automatika (ACC) funkció biztosítja nyugalmát az utakon. A gyalogosfelsimerés funkcióval ellátott városi vészfékezés funkciót is tartalmazó első segédradar térfigyelő rendszer az alapfeszereltség része.

Traffic Jam Assist és Emergency Assist

Vissza az áttekintéshez

Akkor is halad, ha beállt a forgalom.

A választható (forgalmi dugóban segédkező rendszer) Traffic Jam asszist az idegesítő araszolás során segít elkerülni az ilyenkor jellemző koccanásos baleseteket. A szintén opcionális (vészhelyzetben segítő rendszer) Emergency Assist észleli, ha a vezető nem ura a járműnek, és félautomatikus módon átveszi a jármű irányítását.

Park Assist

Vissza az áttekintéshez

Parkolni könnyen is lehet.

Még mindig saját maga parkolja le autóját? A választható Park Assist nem csupán parkolóhelyet talál, de az ilyenkor elkerülhetetlennek tűnő kormánytekergetést is megspórolhatja Önnek.

Holttérfigyelő

Vissza az áttekintéshez

Segít Önnek sávváltásban, és a kiállásban.

A holttérfigyelő, autózás közben folyamatosan pásztázza a kocsi mögötti és melletti tereket, így sávváltás esetén időben figyelmeztetheti a vezetőt az esetleges veszélyekre. Mindemellett a rendszer segít a parkolóhelyről történő kiállásban is.

Gazdaságosság

 

 

A motorok

Az alacsony fogyasztás, nagy teljesítmény.

Mind a TSI benzines, mind a TDI dízelmotor izgalmas opció, hisz alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett képesek nagy teljesítményre.

További információ

Aktív hengerszabályzó rendszer

Két henger pihenhet Ön pedig üzemanyagot takaríthat meg.

Amikor kevesebb erő is megteszi, szinte észre sem vehető, hogy a motor mindössze két hengerrel fut. Ez az aktív hengerszabályzó rendszernek köszönhető, amely jelentős benzinmegtakarítást tesz lehetővé.   

További információ

4MOTION

Mindig a jó úton.

Nedves és egyenetlen útfelületen is jó tapadást szeretne? Az opcionális 4MOTION összkerék-meghajtás, ezt szinte bármilyen körülmények között biztosítja. 

További információ

Vezetési profil kiválasztása

Alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához.

Takarékosan vagy sportosan szeret vezetni? Esetleg a kényelmet tartja szem előtt? Az opcionális "Vezetési stílus kiválasztása" funkció révén, az autó menet közbeni viselkedését teljes mértékben saját stílusához, valamint az aktuális időjárási- és útviszonyokhoz igazíthatja.

További információ

Kényelem

A Golf bőséges alapfelszereltsége, egyszerű kezelése és kényelmi extrafunkcióinak széles tárháza segíti, hogy minden napja a nyugalom jegyében teljen.

Kímélje a hátát.

ergoActive ülés

A 14 fokozatban állítható ergoActive sportülés elsőosztályú kényelmet biztosít a volán mögött. Az ülés alkalmazkodik a testvonalhoz, enyhítve ezzel a vezető hátának terhelését. Ez az innovatív, fűthető ülésmegoldás beépített masszázsfunkciót is kínál. 

További információ

Mindig tökéletes hangzás.

DYNAUDIO Excite

Jobban szól a zene a kocsiban, mint otthon! Az opcionális DYNAUDIO Excite hangrendszert kimondottan az autóba tervezték, ami még a vájtfülű zenerajongók elvárásait is bőven túlszárnyalja.  

További információ

Válassza az időtlen eleganciát.

Bőrhuzatok

Minden úton elkíséri a luxus, mással össze nem hasonlítható élménye. Golf autójához opcionálisan választhatja a legjobb minőségű bőrből készült, illetve ArtVelours megoldásokat. Köztük a fűthető üléshuzatot, illetve a multifunkciós kormányra készült borítást.   

További információ

Pontosan azokat az információkat látja, amelyekre kíváncsi.

Active Info Display

Az analóg kilométerórák ideje lejárt. Ha úgy kívánja, a hagyományos megoldást nagy felbontású kijelzőre cserélheti. Az innovatív Active info display az aktuális sebesség és üzemanyagszint mellett, számos egyéb hasznos információval látja el Önt. 

További információ

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata