Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

E-szolgáltatások
Az Ön számára.

Csatlakoztassa és töltse fel energiával.

Az elektromobilitás tartósan megváltoztatja tankolási szokásainkat. Elvégre az elektromos járművel többé már nem töltőállomásra megy, hiszen szinte bárhol feltöltheti az akkumulátorát: háztartási/földelt csatlakozóval, Wallbox segítségével, nyilvános töltőállomáson vagy gyorstöltő-állomáson.

Csatlakozóaljzat

Otthon tölteni elektromos járművét egyszerűbb, mint gondolná. Egyszerűen csatlakoztassa a töltőkábelt a csatlakozóaljzathoz és a töltőcsatlakoztatót a járművéhez. Majd amint a kulccsal lezárta a járművet, azonnal megkezdődik a töltési folyamat.

Wallbox

Ha saját garázzsal vagy beállóval rendelkező háza van, a legegyszerűbb, ha beszerez egy opcionális Wallbox készüléket. A töltési folyamat ugyanolyan egyszerű, de sokkal kényelmesebb és gyorsabb, mint a háztartási/földelt csatlakozóval: egyszerűen vegye elő a csatlakozót, csatlakoztassa, zárja le a járművet, majd nyissa ki újra - kész. Az energia természetesen az otthoni hálózatból érkezik és az áramszolgáltatója a szokott módon számolja el. Kényelmesebb és gyorsabb, pont ahogy Ön szereti.

Töltőoszlopok

A városban vagy az autópálya melletti, díjköteles, közterületen lévő töltőoszlopok használatakor is egészen egyszerű a fizetés. Elektromos jármű vezetőjeként eldöntheti, melyik szolgáltató töltőáramát használja. Ez az úgynevezett Mobility Service Provider (MSP) olyan elszámolási díjat biztosít az Ön számára, amely tökéletesen igazodik az igényeihez - pont, mint a mobil díjszabás. Itt beállíthatja az egyéni igényeinek és szükségleteinek megfelelő opciókat. Amennyiben az MSP nem kapcsolódik töltőoszlophoz, az úgynevezett ad-hoc jellegű töltést ennek ellenére használhatja és közvetlenül a Charge Point Operatoron (CPO) keresztül pl. bankkártyával fizethet.

Car-Net
Autójában sem marad internet nélkül.

Az Ön digitális szolgáltatásai a mindennapokban.

App‐Connect.

Minden, amit szeret az okostelefonjában, mostantól a Volkswagen járművében is elérhető. Legyen iOS™ vagy Android™ rendszerű okostelefonja, az App-Connect útközben is kiváló csatlakoztathatóságot biztosít.

Guide & Inform.

Érdekes úti célokat kereshet a környezetében, közvetlenül az internetről megkaphatja a legfrissebb közlekedési információkat, és számos további funkció várja Önt.

Security & Service.

Automatikus balesetbejelentés, műszaki segélyhívás és online riasztóberendezés: A "Security & Service" csomaggal a biztonságos oldalon utazik.

e-Remote.

A Car-Net e-Remote szolgáltatással kényelmesen irányíthatja az elektromos vagy hibrid Volkswagen járművében elérhető szolgáltatásokat a We Connect alkalmazáson keresztül vagy a We Connect portál segítségével az asztali számítógépen.

Elektromos járművek karbantartása

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata