Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Négy megújult és egy vadonatúj, teljesen elektromos modell

Elhalmozzuk újdonságokkal! Ismerje meg a szezon legstílusosabb modelljeit: sokoldalúak, innovatívak és kényelmesek, megoldást kínálnak az igényeire. Itt meg fogja találni az Ön számára az ideális útitársat! Megújult városi terepjáróink, a Touareg, a T-Cross, és a Tiguan mellett a 4 keréken guruló business classt, a legújabb Passatot is elhoztuk, valamint a teljesen elektromos és teljesen új ID.7 modellt.

ID.7

Úton a karbonsemlegesség felé

Az új, teljesen elektromos ID.7 modellel a Volkswagen újraértelmezi az elektromobilitás teljesítményét. A teljesen elektromos szedán modellben egyesül a nagy hatótávolság, a gyors töltés, a tágas helykínálat és az intuitív kezelés, mindezt a legmagasabb szinten biztosítja a Volkswagen.

Az új Passat

Business Class négy kerék

Az új Passat a jövőben csak Variant változatban kapható és még több helyet biztosít: 50 mm-rel nagyobb tengelytáv, akár 1920 literes csomagtér és még nagyobb hátsó lábtér teszik az új modellt társsá a mindennapokban, legyen szó üzleti ebédről, a gyerekek fociedzéséről vagy akár családi vakációról. Formavilága: egyértelműen Passat, jellegzetesen Volkswagen, ugyanakkor minden szempontból új. Az intuitívan kezelhető műszerfalon még nagyobb menetkényelem várja a modern asszisztensrendszereknek és az infotainment következő generációjának köszönhetően.

Az új T-Cross

Életre termett funkciók

Markáns formaterv, sok hely kompakt méretek mellett, modern technológia a nagyobb kényelemért a mindennapokra és szabadidőben: az új T-Cross játszva teljesíti a modern kompakt városi terepjárókkal szemben támasztott követelményeket.

Az új Tiguan

Bármerre visz az élet

Az új Tiguan elegáns és dinamikus külső megjelenésével tűnik ki. Nagy légbeömlők, keskeny hűtőrács és új kialakítású fényrajzolat emeli ki a jármű elejét. Áramvonalas vonalak és erőteljes arányok kölcsönöznek a karosszériának sportos formát. A belső tér is megújult, olyan innovatív felszereltségeket és opciókat nyújt Önnek, mint az új hangulatvilágítás, a nagyobb kijelző és az intelligens digitális nyelvi asszisztenst is magában foglaló, optimalizált kezelési koncepció.

Az új Touareg

Sportos, nemes, elágáns

Egyetlen pillantás is elegendő, hogy észrevegyük: karakteres, prémium SUV modell érkezik. Az új Touareg nemcsak a tökéletes formavilágú kialakítás és a luxus felszereltség egysége, hanem olyan, mindennapokra tervezett lenyűgöző modell, amit imádni fog.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata