Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az összekapcsolt lehetőségek világa We Connect az ID. modellekben

Az összekapcsolt lehetőségek világa We Connect az ID. modellekben

Üdvözöljük az Ön ID. modelljének online szolgáltatásaiban

A We Connect azt jelenti, hogy az online közlekedési információknak köszönhetően elkerülhetjük a dugókat hazafelé menet. A belső tér előmelegítése reggeli közben, új kedvenc állomások felfedezése és podcast epizódok hallgatása a járműbe épített webrádióval. Röviden: a We Connect új szintre emeli a digitális lehetőségeket az Ön személygépkocsijában. Számos intelligens hétköznapi megoldás áll az Ön rendelkezésére az ID. Szoftver 3.0 verziótól, felszereltségtől függően.1

Intelligens navigáció

Nyugodtabban célba érni

Optimalizálja az útvonalat és az utazási időt online térképfrissítésekkel és pontos, közel valós idejű közlekedési információkkal. Küldjön navigációs célpontokat az alkalmazáson keresztül az ID. modellének. Az online POI-keresés nemcsak különleges célpontokhoz, például nevezetességekhez vagy éttermekhez vezethet, hanem a nagy adatbázisnak köszönhetően számos hasznos információt is kínál. Például töltőállomásokat és ingyenes parkolóhelyeket is megjeleníthet. Ez még könnyebbé teszi a mindennapi életét. És egyszerűen még jobbá.

Személyes kényelem

Az Ön igényeire szabva

Tartsa naprakészen az ID. járműve szoftverét a fedélzeti frissítésekkel. Számos infotainment- és járműfunkciót vezérelhet online hangvezérléssel.2 És már a beszálláskor fogadják Önt személyes kényelmi beállításai, beleértve a kívánt hőmérsékletet is. Ennél kényelmesebbet nem is kaphat.

Szórakozással együtt

Ott vagyunk már?

Élvezze kedvenc állomásainak és podcastjainak átfogó kínálatát a hálózati lefedettségtől függően. Tágítsa látókörét, és induljon felfedezőútra a webrádió kimeríthetetlen választékával. Az első osztályú szórakoztatás egyszerűen az ID. járművek szerves része.

Mobil biztonság

Az Ön ID. járműve segíti Önt

2G/3G hálózati lefedettségen belül egy gombnyomással aktiválhatja a műszaki segítségnyújtást.3 Vészhelyzet esetén az automatikus segélyhíváson keresztül gyors segítséget kaphat a személyes segítségnyújtással. Kevesebbet bízhat a véletlenre, ha a biztonságról van szó.

ID. egy pillantásra

Tudja, mi a fontos

Ellenőrizze elektromos autója hatótávolságát, és győződjön meg arról, hogy az ajtók és ablakok zárva vannak-e, a fényszórókat pedig lekapcsolta-e - egyszerűen, az okostelefonján a We Connect ID. applikáció segítségével.4 Ezzel figyelmét más fontos dolgokra irányíthatja.

Az összes szolgáltatás

Egy pillantásra

A We Connect és a We Connect Plus segítségével számos hasznos online szolgáltatást vehet igénybe ID. járművében, amelyek támogatják és szórakoztatják Önt. Itt áttekintheti digitális ajánlatainkat és a hozzájuk tartozó használati követelményeket.

A We Connect aktiválása ID. járművében

Kövesse aktiválási útmutatónkat az ID. járműhöz való csatlakozáshoz a We Connect alkalmazás használatával.

Aktiválási utasítások megtekintése

We Connect ID. App letöltése

Az elektromos autójához tartozó távoli funkciókkal, a járműre és a We Charge töltési szolgáltatásra vonatkozó információkat is láthatja. Szkennelje be a kódot, és töltse le az alkalmazást4 közvetlenül okostelefonjára.

Tovább az App Store-hoz 

Tovább Play Store-hoz 

További funkciók az In-Car Shop-ban

ID. járműve hálózatba kapcsolt. Így közvetlenül az autójában letöltheti és aktiválhatja a hasznos digitális termékeket, vagy meghosszabbíthatja a meglévő szerződéseket. A We Connect Webshopban és az In-Car Shopban, közvetlenül az Ön infotainment rendszerén megjelenik minden, az Ön ID. járművéhez elérhető termék. Ha díjköteles termékről van szó, az aktiválás a fizetés beérkezése után azonnal lehetséges. Egyszerűen ellenőrizze az adatokat és a fizetési részleteket, majd fejezze be a megrendelést. Az új funkció akkor lesz elérhető, amikor legközelebb online kapcsolattal elindítja elektromos autóját.

Csatlakoztathatóság az ID. Software 2.4 vagy régebbi szoftverrel rendelkező ID. járművekben

Ha a modell még nem rendelkezik legalább ID. Software 3.0 szoftverrel, használhatja a We Connect Start szolgáltatásait: az online közlekedési információkat, szórakoztató és távoli funkciókat.

We Connect Start 

A We Connect Start5 kínálata összeköti Önt az ID. járművével, és számos hasznos előnyt kínál Önnek. Így például megtudhatja, hogy az ID. melyik szoftververziót használja éppen:

Nyissa meg a "Setup" menüpontot az ID. járműve infotainment rendszerében. Ezután navigáljon a "Rendszerinformációk" menüpontra. Az Ön ID. modelljének szoftver verziója az "ID. Szoftver" szakaszban olvasható.

További információk a We Connect Startról

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata