Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Kalandok hét utasra és hetedhét országra Tiguan Allspace

 

Bőséges tér a kalandoknak.

A hegyi szerpentintől a tengerparti országútig - az új Tiguan Allspace volánja mögött bármilyen környezetben otthon érezheti magát - egyéni, erőteljes és mindig eredeti stílus.

Felszereltség és dizájn

Ilyen jól fest a sokoldalúság: az új Tiguan Allspace színvonalas kialakításban kínálja erényeit - a stílus és az igényesség jegyében.

Külső formavilág

Különleges kisugárzása vonzza a tekinteteket.

Többre csábít - fedezze fel a kompakt SUV-modellek új térdimezióját, s engedjen a kifejező fénydizájn, valamint az igényes formai elemek csábításának!

További információ

Utastér-dizájn

Bőséges tér, hogy otthon érezze magát!

Megtalálta új kedvenc helyét? Letisztult formai nyelvezetével a Tiguan Allspace utastere egy csapásra kellemes atmoszférát teremt.

További információ

Panorámatető

Még nagyobb szabadság - minden irányban.

Az extrafelszerelésként rendelhető panoráma toló-/billenőtető tekintélyes méreteivel kellemes, világos hangulatról gondoskodik és szabad kitekintést kínál az égbolt felé. Az első üvegelem egyaránt elektromosan elhúzható, emelhető, illetve süllyeszthető.

További információ

LED-technika

Jobb látást biztosítanak - és vonzzák a tekinteteket.

Az innovatív dizájn semmi mással össze nem téveszthető megjelenést kölcsönöz a Tiguan Allspace számára, ami az extrafelszerelésként rendelhető, markáns formájú LED-technikájú fényszórók és hátsó lámpák egyéni stílusú kialakításán is jól érzékelhető. A szintén opcionális Dynamic Light Assist rendszerének köszönhetően pedig a szemből érkezőket is csak a megnyerő formák kápráztathatják el - s nem a távolsági fény.

További információ

Könnyűfém keréktárcsák

Igényes dizájn, amely vonzza a tekintetet - mozgásban tart.

A Tiguan Allspace különleges dizájnelemek sokaságával szolgál. Ilyenek például könnyűfém keréktárcsái, amelyek az autó formavilágába tökéletesen illeszkedve a férfiasan sportos, dinamikustól egészen a stílusosan elegánsig terjedő karakterekkel ruházhatja fel.

További információ

Terepes (offroad) csomag

Nagyobb változatosság a mindennapokban.

További terepes extrafelszerelések is gondoskodhatnak róla, hogy a Tiguan Allspace a műutaktól távol is még nagyobb élvezettel szolgáljon.

További információ

Konnektivitás.

Ha épp telefonálnia kell menet közben, aktuális közlekedési információkra lenne szüksége, a navigációs rendszer segítségével kívánja elérni úticélját vagy egyszerűen csak kedvenc zenéit szeretné hallgatni, a Tiguan Allspace mindenkor lehetőségek sokaságát kínálja a korszerű technikák kényelmes és egyszerű használatára.

Car-Net "Security & Service"
Car-Net "Guide & Inform"
Car-Net App-Connect
Rádió és navigáció
App-Connect Cam-Connect

Car-Net "Security & Service"
Új perspektívákat tár fel – az utastérben is.

A Car-Net Security & Service2 opcionális szolgáltatásaival Ön igény szerint hozzáférhet autója fontos adataihoz. A segélyhívás szolgáltatás szükség esetén automatikusan lép kapcsolatba a Volkswagen segélyközpontjával. Az autó ütközésérzékelőinek köszönhetően az Ön pontos pozícióját és a járműadatokat is továbbíthatja, értesítve a mentőket. Ha Ön éppen baleset szemtanúja, a háromgombos modul megfelelő gombjával manuálisan is jelentheti.

Car-Net "Guide & Inform"
Ne keljen többet útra internet nélkül!

Az internet az élet számos területén nagyon hasznos dolog - az autóban is. Tekintse át például aktuális információk segítségével a pillanatnyi forgalmi viszonyokat, hogy előrelátóan tervezhesse, illetve szükség esetén megváltoztathassa útvonalát. A Car-Net Guide &Inform3 opcionális online-szolgáltatásai azonban jóval többet is kínálnak.

Car-Net App-Connect
Élvezze Volkswagenjében is kedvenc alkalmazásait!

App-Connect4 - három innovatív technika, amellyel okostelefonja bizonyos alkalmazásait az infotainment-rendszer érintőképernyőjén jelenítheti meg: MirrorLink™, Android Auto™ (Google) és Apple CarPlay™.

Rádió és navigáció
Jó, ha magunk választhatunk útitársat.

Volkswagenje volánja mögött mindig Ön dönt a műsorról. Ehhez kétféle rádió áll rendelkezésére a megfelelő hangszórókkal, könnyen kezelhető technikával és csatlakoztatási lehetőségek sokaságával. Vagy válasszon a két opcionális navigációs rendszer közül, amelyek multimédiás technikái aligha hagynak kívánnivalót maguk után.

App-Connect Cam-Connect
Sok a látnivaló – a hátsó ülésen is.

Nem csupán a cockpit szolgál számos új felfedeznivalóval, hanem olykor a hátsó ülések is. Annak érdekében, hogy itt mindent ellenőrzése alatt tarthasson, GoPro® kamerája1 állóképei az opcionális Car-Net App-Connect segítségével menet közben kényelmesen a rádió vagy a navigácós rendszer képernyőjén jeleníthetők meg.

Vezetői segédrendszerek.

A balesetek megelőzését célzó intelligens technikáival és extrafelszerelésként rendelhető vezetői segédrendszereivel a Tiguan Allspace a kritikus menethelyzetekben is hatékonyan segíti Önt – a vezetés megnyugtató élménye szolgálatában.

Vezetői segédrendszerek

Area View

Vissza az áttekintéshez

Előrelátó – minden irányban.

Legyen szó parkolásról a zsúfolt belvárosban vagy terepes manőverekről, ugye jó lenne, ha ezekben a nehezen átlátható helyzetekben is egyetlen pillantással át tudná tekinteni az autó teljes környezetét? Az extrafelszerelésként rendelhető Area View környezet-megfigyelő rendszer négy kamerájával már ezt is lehetővé teszi.

Lane Assist

Vissza az áttekintéshez

Mindig tartsa az irányt – az úton is.

Az egyhangú utazások, a beszűkülő forgalmi sávok és a keskeny országutak igencsak próbára tehetik az összpontosító képességet a hosszú utazások során. Az alapkivitelhez tartozó Lane Assist sávtartást segítő rendszer nagyban támogatja az ilyen menethelyzetek pontosabb megítélését, ezzel a balesetveszély minimálisra mérséklését.

Trailer Assist

Vissza az áttekintéshez

Könnyű parkolás – terjedelmes vontatmánnyal is.

Az extrafelszerelésként kínált Trailer Assist vontatmány-asszisztens utánfutóval manőverezéskor átveheti a kormányzás feladatát, sok fáradtságtól kímélve meg Önt.

Dynamic Light Assist

Vissza az áttekintéshez

Fényes pillanatok – sötétben is.

Éjszaka a távolsági fény növeli a látótávolságot, ám folyamatos be- és kikapcsolása megterhelő lehet. A dinamikus távfény-asszisztens (Dynamic Light Assist) ezért kívánságra automatikusan árnyékolja ki részlegesen a távolsági fényt.

Parkolási asszisztens

Vissza az áttekintéshez

Kényelmes parkolás – gombnyomásra

A Tiguan Allspace nem csupán célba juttatja Önt, hanem be is parkol. A kívánságra kapható parkolási asszisztens (Park Assist) menet közben az út mindkét oldalát figyeli, s amint megfelelő méretű parkolóhelyet talál, igény szerint az úttal párhuzamos és arra merőleges helyekre egyaránt automatikusan kormányoz be - majd ki.

Közlekedési torlódás asszisztens

Vissza az áttekintéshez

Automatikus és pihentető segítség - torlódásban is.

Sűrű forgalomban az extrafelszerelésként rendelhető közlekedési torlódás asszisztens segít szemmel tartani a többi járművet és - működési határain belül - önállóan, az éppen igénybe vett forgalmi sávot tartva, illetve gázt adva és fékezve reagálhat. Torlódó forgalomban szükség szerint meg is állíthatja az autót, majd bizonyos időn belül újra elindulhat. Mindezt a követési távolság automatikus szabályzásának (ACC) extrafelszerelésként kínált (A Comfortline felszereltségi szinttől széria), jól bevált technikája, valamint az éppen igénybe vett forgalmi sáv tartását segítő rendszer (Lane Assist) együttműködése teszi lehetővé. A közlekedési torlódás asszisztens araszoló (Stop-and-Go) forgalomban tehermentesíti hatékonyan a vezetőt, ilyen módon segítve a torlódások jellegzetes baleseteinek megelőzését.

Kényelem.

Az új, ismeretlen terep ritkán kényelmes - annál fontosabb, hogy az utazás az legyen. Bőséges térkínálatával és számos kényelmi felszerelésével a Tiguan Allspace az Ön számára a lehető legkellemesebbé teszi az utat.

Csomagtartó az Easy Open funkcióval
DYNAUDIO Excite Surround
ergoActive ülés
Active Info Display
Head-up-Display

Csomagtérajtó Easy Open funkcióval és elektromos zárással
Egyszerűen nyílik és zárul.

Az extrafelszerelésként kínált (Highline felszereltségi szinten széria) Easy Open funkció jóvoltából már indulás előtt kezdetét veszi a pihentető utazás. Nem kell a kulcsot keresgélnie, ha épp nehéz bőröndöt készül a csomagtartóba pakolni: elég egy kis lábmozdulat az autó hátulja alatt, és már nyílik is a csomagtérajtó. Hasonlóképpen könnyű a lecsukása is, elég megnyomni a belső oldalán található gombot. A csomagtérajtó csak akkor zárul, ha Ön a kulccsal már eltávolodott az autó hátuljától, illetve a gomb megnyomása után 20 másodpercet követően.

DYNAUDIO Excite Surround hangrendszer
Mindenkor tökéletes hangzás.

Zene az autóban, amely még az otthoni hifi-berendezésénél is szebben szól? A kívánságra rendelhető DYNAUDIO Excite Surround hangrendszer kifejezetten az autó térakusztikájára készült, s olyan hangzásélménnyel szolgál, amilyenre még Ön sem számított - még ha eleve high-end hangzáshoz szokott is.

ergoActive ülés
Szeme előtt az út, háta mögött a kényelem

Az AGR-minősítésű, extrafelszerelésként rendelhető ergoActive ülés mindenkor optimális kényelemről gondoskodik, hatékonyan tehermentesítve vezetés közben a hátat. Támlája dőlésszögének és az ülés magasságának állíthatósága mellett elektromos masszázsfunkcióval kiegészített, négy irányban állítható deréktámaszt is kínál.

Active Info Display
Az Ön igényeihez igazodik.

Fordulatszámmérő, sebességmérő, kilométer-számláló - az Active Info Display segítségével mindezt és még sok más információt is szemmel tarthat. A legjobb pedig, hogy mindig azokat az információkat állíthatja előtérbe, amelyek éppen a legfontosabbak az Ön számára.

Head-up Display
Minden szem előtt - a cél is.

Mindig tájékoztat, ám sosem vonja el a figyelmet: gombnyomásra emelkedik ki a műszerfalból az extrafelszerelésként rendelhető szélvédő-kijelző (Head-up-Display), a vezető közvetlen látóterében jelenítve meg olyan fontos információkat, mint például a sebesség, a navigációs adatok és a közlekedési táblák.

Driving Experience.

Vezessen bármerre is útja, az erőteljes motorokkal és a 4MOTION összkerékhajtással a térkép szinte bármely pontja elérhető. Az irányítás mindig az Ön kezében, mindenfajta úton. Az opcionális 4MOTION Active Control rendszerével ugyanis a Tiguan Allspace mindig optimálisan alkalmazkodik az út- és talajviszonyokhoz.

Menetprofil-választás

Mindig optimális hangolás.

Válassza ezen opcionális technikával mindig a legmegfelelőbb menetprofilt - Normal, Eco, Sport, Comfort vagy Individual -, pontosan a pillanatnyi körülményekhez igazítva a motor és a sebességváltó, illetve bizonyos vezetői segédrendszerek működését.

További információ

4MOTION

Ne veszítse el a tapadást!

Nedves és egyenetlen úton is optimális vonóerő-átadást szeretne? A kívánságra rendelhető 4MOTION összkerékhajtásnak köszönhetően ez immár csaknem mindenütt lehetővé vált.

További információ

4MOTION Active Control

Összehangolva

Autópályán vagy havas országúton - az opcionális 4MOTION Active Control az adott úthoz illeszkedő menetprofillal szolgál.

További információ

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata