Ne maradjon le az adásról!

Streaming & Internet

A "Streaming & Internet"1)2) szolgáltatással a Tiguan Allspace-ben évezheti kedvenc zenéjét. Elegendő egyszer bejelentkezni a már meglévő hozzáférési adataival és már élvezheti is a közvetlen hozzáférést a jármű infotainment rendszerén keresztül, anélkül, hogy külső készülékekre lenne szüksége. A webrádió1),2) szolgáltatással pedig élvezheti az internetrádió minden előnyét az utastérben, így gyerekjáték lesz az élő adások és podcastok keresése és lejátszása. A beépített WLAN-hotspot1),2) biztosítja az internetkapcsolatot Önnek és utasainak, akár nyolc készüléken is lehetővé téve a böngészést.

1) A streaming-szolgáltatások használatához személyes adategyenleg (eSIM vagy WLAN adatcsomag megosztás) szükséges és már meglévő felhasználói fiók az adott streaming szolgáltatáshoz.


2) A "Streaming & Internet" szolgáltatások, valamint a WLAN-hotspotok használatához díjköteles adatcsomagokat a külső mobilszolgáltató partnerünktől, a "Cubic Telecomtól" vásárolhat, amelyet számos európai országban használhat a hálózati lefedettség függvényében. Az árakkal és a támogatott országokkal kapcsolatban bővebb információt a https://vw.cubictelecom.com oldalon talál.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.