Naprakészre frissítve

Upgrades

Utólag személyre szabható: a Tiguan Allspace számos funkciója most először nemcsak frissíthető, hanem akár utólag is aktiválható Upgrades funkcióként1). Így a jövőben utólag aktiválható a "Ready 2 Discover" rádiós navigációja, az App-Connect2) (okostelefon alkalmazások csatlakoztatása) - az Apple CarPlay™ és a Google Android Auto™ alkalmazásokhoz akár vezeték nélkül is - és a hangvezérlés.

Bővebben

1) Az Upgrades termékek megvásárlásához Volkswagen ID felhasználói fiókra, érvényes We Connect szerződésre és a főfelhasználó megerősítésére van szüksége, így összekapcsolja felhasználói fiókját az adott járművel. További követelmény, hogy a jármű rendelkezzen az adott termékhez szükséges technikai feltételekkel. Az aktuális járműhöz elérhető Upgrades termékeket a főfelhasználó az infotainment rendszer In-Car Shopjában tekintheti át vagy a We Connect webshopon a shop.volkswagen-we.com oldalon. A díjköteles termékek az In-Car Shopban és a We Connect webshopon is megvásárolhatók az ott feltüntetett és elérhető fizetési módok egyikével. A megvásárolt és aktivált Upgrades funkciók a járműben maradnak, minden járművezető használhatja őket és más járműbe nem vihetők át.
2) Az App-Connect kompatibilis az Apple CarPlay™, Android Auto™ és MirrorLink® technológiáival. A figyelemelterelés elkerülése érdekében útközben csak tanúsítvánnyal rendelkező alkalmazások tudnak elindulni. Kérjük, ebben az összefüggésben vegye figyelembe, hogy néhány alkalmazás nem érhető el mind a három technológia számára, és ezen technológiák elérhetősége országonként eltérő lehet. Az okostelefonok kompatibilitásával kapcsolatos információk az Apple CarPlay™ rendszerhez a https://www.apple.com/de/ios/carplay/ oldalon, az AndroidAuto™ rendszerhez a https://android.com/intl/de_de/auto/ oldalon és a MirrorLink® rendszerhez a https://mirrorlink.com/ oldalon érhetők el.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.