Alkalmazásait használja Volkswagenjében is

App-Connect

 Okostelefonjának alkalmazásait szeretné biztonságosan és kényelmesen használni járművében? Az App-Connect1) funkcióval ez könnyebb, mint valaha. A kiválasztott alkalmazásokat és tartalmakat közvetlenül Volkswagenjében kezelheti. Ezek az infotainment rendszer kijelzőjén jelennek meg, így azokat Ön kényelmesen, közvetlenül a látóterében kezelheti. Így rendkívül egyszerűen hozzáfér például a zenékhez, üzenetekhez, térképekhez vagy hangoskönyvekhez. Három, lehetőségek széles választékát nyújtó interfészt is kínál a Volkswagen az okostelefonok csatlakoztatására: Apple CarPlay™, Google Android Auto™ és MirrorLink®. Igazán kényelmes az Apple CarPlay™ és a Google Android Auto™ használata, mivel vezeték nélkül csatlakoznak a "Discover Media" és a "Discover Pro" navigációs rendszerekhez, valamint a "Ready 2 Discover" rádióhoz. A Tiguan Allspace Elegance és a Tiguan Allspace R-Line modellekben az App-Connect az alapfelszereltség része, a Tiguan Allspace Life esetében pedig járműve In-Car Shop2) szolgáltatásán keresztül utólag megrendelheti és aktiválhatja az App-Connectet.

1) Az App-Connect kompatibilis az Apple CarPlay™, Android Auto™ és MirrorLink® technológiákkal. A figyelemelterelés elkerülése érdekében útközben csak tanúsítvánnyal rendelkező alkalmazások tudnak elindulni. Kérjük, ebben az összefüggésben vegye figyelembe, hogy néhány alkalmazás nem érhető el mind a három technológia számára, és ezen technológiák elérhetősége országonként eltérő lehet. Az okostelefonok kompatibilitásával kapcsolatos információk az Apple CarPlay™ rendszerhez a https://apple.com/de/ios/carplay/ oldalon, az AndroidAuto™ rendszerhez a https://android.com/intl/de_de/auto/ oldalon és a MirrorLink® rendszerhez a https://mirrorlink.com/ oldalon érhetők el.

2) Az Upgrades termékek megvásárlásához szüksége van Volkswagen ID felhasználói fiókra, érvényes We Connect szerződésre és az Ön főfelhasználói státuszának megerősítésére, vagyis arra, hogy összekapcsolja felhasználói fiókját az adott járművel. További követelmény, hogy a jármű rendelkezzen az adott termékhez szükséges technikai feltételekkel. Az aktuális járműhöz elérhető Upgrades termékeket a főfelhasználó az infotainment rendszer In-Car Shopjában tekintheti át vagy a We Connect webshopon a shop.volkswagen-we.com oldalon. A díjköteles termékek az In-Car Shopban és a We Connect webshopon is megvásárolhatók az ott feltüntetett és elérhető fizetési módok egyikével. A megvásárolt és aktivált Upgrades funkciók a járműben maradnak, minden járművezető használhatja őket és más járműbe nem vihetők át.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.