ID. Szoftverfrissítés 3.0
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

ID. Software 3.0 Update

Profitáljon ezzel a frissítéssel a számos optimalizálásból, mint pl. a töltő- és energiamenedzsment, a navigáció, a beszédvezérlés és egyebek továbbfejlesztéseiből.

ID. szoftver 3.0 frissítés

Az ID. 3.0 szoftverrel a Volkswagen továbbfejlesztéseket bocsát rendelkezésre, pl. a töltő- és energiamenedzsment, a navigáció és a beszédvezérlés területén. Ön ugyancsak profitál az új funkciókból, mint a "Járműszerviz" In-Car alkalmazás vagy a "Szerviz időpontegyeztetés" szolgáltatás. A frissítés az Ön számára költségmentes. Ezek közül a továbbfejlesztések közül sok az ügyfelek visszajelzésén és ötletein alapul.

Lejátszás

1.

Mit tartalmaz az ID. 3.0 szoftver?

További információk a Mobil Online szolgáltatásokról

Volkswagen App:

Jelenleg az ID. modelljével használja a We Connect-et. Ezzel a frissítéssel most kívánságra költségmentesen megkapja a mobil online szolgáltatások következő generációját, amely két csomagból áll: We Connect és We Connect Plus. A We Connect ezen kívül további járműre vonatkozó szolgáltatásokat tartalmaz, mint pl. az ajtók valamint a világítás státusza és működési idejének korlátozása. A We Connect Plus többek között az online különleges úti cél keresést tartalmazza a navigáció számára és a Volkswagen a webrádió adatköltségeit is átvállalja. A kezdeti futamidő után a We Connect Plus díj ellenében meghosszabbítható.

Volkswagen App - Parkolási hely

Volkswagen App - Járműstátusz

Volkswagen App - Hőmérsékletinformációk

GYIK – kérdések és válaszok gyors áttekintése

Mi a különbség az ID. szoftver 3.0 frissítés és a gyári ID. 3.0 szoftver között?

ID.-je gyártásának időpontjától függően vagy már gyárilag az ID. 3.0 szoftverrel került kiszállításra vagy a frissítést kaphatja meg a 3.0 szoftver számára. Egyes szoftverfrissítési funkciók nagysága eltérő lehet.

A következő táblázat az ID. modellek számára áttekintést ad a 3.0 szoftvernél a gyári és a frissítéssel elérhető különböző funkciókról. 

Optimalizált töltő- és energiamenedzsment

Továbbfejlesztett navigáció

Kényelem

In-Car alkalmazások és funkciók

Mobil Online szolgáltatások

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata