Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Nagyobb hely az eleganciának és a kényelemnek

A jármű elején található széles hűtőrácstól kezdve az áramvonalas tetővonalon át egészen a lenyűgöző csomagtérig: újszerű dizájnjával az Arteon Shooting Brake megmutatja, hogyan kapcsolódik össze a magas szintű exkluzivitás és praktikusság.

Az Arteon Shooting Brake számos különlegességgel rendelkezik – röviden máris bemutatunk hármat

Külső megjelenés

Szuverenitás új dimenzióban

További részletek a külső megjelenésről

 

Belső tér

Csábítóan kényelmes

További részletek a belső térrel kapcsolatban

 

Pro digitális műszerfal

A leglényegesebb információk szem előtt

Bővebben a digitális kényelemről

 

Dizájn

Külső megjelenés

Szuverenitás új dimenzióban

Az Arteon Shooting Brake markáns hátsó kialakításának köszönhetően kategóriájából is kiemelkedő modell.

Az Elegance és R-Line felszereltségek részletei

LED-es hátsó lámpák

Úttörő fénydizájn

Az új LED-es dizájn hangsúlyozza a progresszív rajzolatú, Arteon Shooting Brake markáns hátsó részét. A LED-es elemek 3D hatást teremtenek, valamint fékezéskor váltanak a helyzetjelző és a féklámpa között. Azért, hogy Ön mindig megtalálja a járművét és otthonát, az utat a "Leaving home" és a "Coming home" funkciók jelzik Önnek.

Kerekek

Tetszeni fog Önnek: a kerékválaszték

Sportosabb és elegánsabb könnyűfém kerekek széles választéka hangsúlyozza a modell vonzó megjelenését.

A kerekek áttekintése

 

Belső tér

Csábítóan kényelmes

Hatalmas belső tere elegáns kényelemmel fogadja Önt. Teljesen az Ön igényeire szabtunk számos kezelőelemet, melyeknek harmonikusan összehangolt színei és anyagai biztosítják a prémium minőségérzetet és hangulatot. A felszereltségi szintnek megfelelően az ArtVelours szövettől kezdve a nappabőrön át különböző üléshuzatok állnak rendelkezésére. Az alumínium vagy valódi fából készült díszítőelemek pedig teljessé teszik a belső tér elegáns hangulatát. Látható és érezhető: az utazás minden pillanatában élvezheti ezt a belső kialakítást.

Hangulatvilágítás

Hangsúly a fényeken

Merüljön el a belső térben kedvenc színeivel. A fehér hangulatvilágítás szórt fényének köszönhetően kellemes légkör alakítható ki.

 • A műszerfal, a középkonzol, valamint az első és hátsó ajtók is lágy fényt kapnak.
 • Opcionálisan 30 különböző színben érhető el. A kiválasztott szín megjelenik a digitális kijelzőn is.

Digitális kényelem

Pro digitális műszerfal

A leglényegesebb információk szem előtt

Hagyományos sebességmérő vagy nagyfelbontású navigációs térkép? Nem kérdés: a Pro digitális műszerfal mindkettőre képes.

 • Nagyfelbontású, 26 cm-es (10,25 colos) TFT-színes kijelző
 • Különböző nézetek konfigurálhatók
 • Részletes vezetési adatok lekérdezése a multifunkciós kormánykerék vagy az infotainment rendszer segítségével
 • 2D vagy 3D térkép-megjelenítés
 • Célzott nagyítás a navigációs térképen
 • A kiválasztott információk teljes képernyős kivetítése
 • Kombinálható navigációs térkép és média-megjelenítések
Érintésvezérlés

Intuitívabb érintés

Az Arteonban a műszerfal klasszikus funkciógombjainak helyét és szerepét érintésre érzékeny felületek veszik át többnyire. Így például a Climatronic teljesen egyszerűen és intuitív módon, érintésre és sliderrel működik.

A Touch multifunkciós bőr sportkormány is egyszerű ujjmozdulatokkal irányítható. Az intelligens menüvezérléssel kombinálva számos funkcióhoz férhet hozzá. Minden utasítást tapintható visszajelzés kísér finom rezgés formájában.

Rádió és navigáció

Úttörő és diktálja az iramot

A "Discover Media" navigációs rendszer 20,3 cm-es (8 colos), színes érintőképernyője és közúti jelzőtábla-felismerő rendszerrel rendelkező intuitív navigációja lenyűgöző. A We Connect¹ online mobilszolgáltatásokkal Ön menet közben is folyamatosan csatlakozik a hálózathoz. Ezenkívül rendelkezésére áll nyolc hangszóró, Bluetooth-csatlakozás mobiltelefonokhoz, illetve két USB-interfész (C típusú) és App-Connect², ami Apple CarPlay™ és Android Auto™ használatával vezeték nélkül is működik.

Szeretne még egy lépést tenni a digitális jövő felé? Nem gond! Válassza az opcionális "Discover Pro" navigációs rendszert!

Tudjon meg többet a "Discover Pro" navigációs rendszerről

Harman Kardon hangrendszer

Szép zene, szép csomagolásban

Az opcionális "Harman Kardon" hangrendszer igazán lenyűgöző kifinomult hangzásával és stílusos, elegáns dizájnjával. Az akusztika szerelmeseinek készítettük, akik menet közben nemcsak egyszerűen zenét szeretnének hallgatni, hanem meg is akarják adni a zenehallgatás módját. Kiegyensúlyozott magas és mély hangok, tiszta basszus vár Önre. A "Harman Kardon" eddig nem tapasztalt hangzást visz az utakra és az Ön Volkswagenjébe. Ezt biztosítja:

 • 10 hangszóró
 • 1 mélynyomó
 • Központi hangszóró
 • 16 csatornás Ethernet erősítő
 • Surround hangzás

Ismerje meg Ön is az Arteon Shooting Brake modellt

Vezetői asszisztensrendszerek

Travel Assist

Tartja Önnek a sávot, másoktól pedig a távolságot

A "Travel Assist" kifejezetten hasznos vezetéstámogató rendszer a járműben. Egyetlen gombnyomással magas szintű menetkényelmet biztosít, miközben támogatja Önt az egyhangú és fárasztó vezetési helyzetekben.*

 • A "Travel Assist" különösen autópályán és jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, miközben a követési távolságot is figyelembe veszi a járművünk előtt haladó forgalomhoz képest.
 • A kettős tengelykapcsolós váltóval együtt kényelmesen vezethet forgalmi dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.

*A rendszer határain belül. A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására, és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

ACC adaptív távolságtartó automatika

Tartja a távolságot, és betartja a sebességhatárt

Az ACC adaptív távolságtartó automatika tartja az Ön által előzetesen beállított maximális sebességet*, valamint a járműve előtt haladó járműhöz képest a követési távolságot. Az ACC-t a navigációs rendszerrel összekapcsolva az előrelátó sebességszabályozás és kanyarodást segítő rendszer egészíti ki. Ezzel támogatja Önt a rendszer a sebességtúllépés elkerülésében, mivel betartja a hivatalos sebességkorlátozásokat.** A rendszer beállítja továbbá a navigációból származó útvonal adatainak megfelelően a jármű sebességét a kanyarokban, kereszteződésekben (lekanyarodáskor) és körforgalmakban.**

*A rendszer határain belül.
**Maximum 210 km/h-ig.

Front Assist

Ijedtség? Az új Arteon Shooting Brake-ben biztosan nem!

A gyalogosfelismerő rendszerrel ellátott "Front Assist" vészfékasszisztens egy ráfutásos baleset során segíthet Önnek mérsékelni a baleset következményeit, vagy ideális esetben akár elkerülni azt.* Felismeri a gyalogosokat az úttesten és idejében figyelmezteti a vezetőt. Amennyiben erre nem reagál a járművezető, a rendszer vészfékezést hajthat végre.*

*A rendszer határain belül.

Park Assist

Jól vezet és magától parkol

Az Arteon az opcionális "Park Assist" parkolássegítő rendszerrel nemcsak jelzi a parkolóhely méretének megfelelőségét elhaladáskor, hanem be is parkol Ön helyett.*,** Csak a kuplungot, gázt és a féket kell használnia. A többit megoldja a "Park Assist".

 • Az érzékelők megkeresik a megfelelő parkolóhelyet (max. 40 km/h sebesség esetén)
 • Az úttal párhuzamos parkolóhelyek esetén beparkolásnál a jármű hosszához képest 80 cm-t kell hagyni a manőverezéshez, kiálláskor pedig legalább 25 cm-nek kell maradnia a jármű előtt és mögött
 • Az úttestre merőleges parkolóhelyek esetén mindkét oldalról 35 cm-es távolságot kell tartani

*A folyamat bármikor kikapcsolható.
**A rendszer határain belül.

Area View

Teljes rálátás

Kiállás a zsúfolt belvárosban, tolatás járhatatlan terepen, utánfutó rögzítése: sok olyan helyzet adódhat, amikor járművezetőként szüksége lenne extra szemekre. Az opcionális, környezetfigyelő rendszerrel ellátott "Area View" ezt biztosítja: a jármű környezetét négy kamera figyeli, melyek hasznos képeket továbbítanak az infotainment rendszer képernyőjére. Szinte már varázslat: a kamerák összehangolása révén a rendszer madártávlati megjelenítést tesz lehetővé, így Önnek teljes rálátása lehet felülről járművére és annak környezetére.*

*A kamera korlátozott látóterében.

Légzsákok

Ami teljesen biztonságos: az új Arteon légzsákjai

Az Arteon megvédi Önt. És ez a védelem teljes körű. A járműben megtalálható:

 • Vezetőoldali légzsák és deaktiválható utasoldali légzsák
 • Oldallégzsákok elől, és fejlégzsákok
 • Térdlégzsák a vezetőoldalon
 • Opcionális oldallégzsákok hátul

Bővebben az Arteon Shooting Brake modellről

Döntsön most vagy fedezzen fel még többet

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.