Dupla hajtás. Dupla vezetési élmény.

 

Az Arteon Shooting Brake eHybrid egy elektromotorral és egy TSI-benzinmotorral felszerelt plug-in hibrid jármű. A jármű helyi károsanyag-kibocsátás nélkül és halk e-üzemmódban indul, ekkor csak az elektromotor üzemel. Aktiválja a hibrid üzemmódot a vezetési profil kiválasztásával, hogy az 1,4 literes négyhengeres belsőégésű motor és a 85 kW (115 LE) teljesítményű elektromotor kombinációjával rendelkezésére álljon a 160 kW-os (218 LE-s) rendszerteljesítmény. Bízza az Arteonra a két motor optimális összehangolását, vezessen hosszabb szakaszokon is hatékonyan, vagy a két motor együttes erejét kihasználva gyorsuljon akár 7,8 másodperc alatt 0-ról 100 km/h sebességre.

A navigáció és a hajtásvezérlés összjátéka igazi különlegességet tartogat hibrid üzemmódban. Adja meg induláskor az érkezési célját a navigációban és indítsa el aktív hibrid üzemmódban az útvonaltervezést, így optimalizálva a belső égésű motor és az elektromos hajtás összjátékát a teljes útszakaszra. Ez optimalizált fogyasztású vezetéskor mindkét hajtásváltozat leghatékonyabb működését és az elektromos hatótávolság maximális meghosszabbítását jelenti.

 

Konfigurátor

Hatótávolság
Hatékony indulás

Az új WLTP eljárás* alapján meghatározott, kb. 57 km-es pusztán elektromos hatótávolsággal az Arteon Shooting Brake eHybrid bebizonyítja, hogy a plug-in hibrid technológiának köszönhetően már nem jövőbeli vízió a hatékony mobilitás. És mindez helyi károsanyag-kibocsátás és szinte hang nélkül. 

Felszereltség
Szép jövő

Az eHybrid meghajtás Elegance és R-Line felszereltségi szinteken érhető el. Ehhez olyan átfogó kényelmi és dizájn különlegességek tartoznak, mint az innovatív 3D LED-es hátsó lámpák dinamikus irányjelzőkkel, a digitális műszerfal vagy a "Discover Media" navigációs rendszer beépített Streaming & Internet* szolgáltatással, már az alapfelszereltségben.

Az Elegance és az R-Line felszereltségű modellek ezen túlmenően választható lehetőségek széles palettáját biztosítják Önnek:

·         különféle, a színekre és anyagokra vonatkozó beltéri opciók

·         sportülések

*A streaming-szolgáltatások használatához személyes adategyenleg (eSIM vagy WLAN adatcsomag megosztás) szükséges és már meglévő felhasználói fiók az adott streaming szolgáltatáshoz.

 

Töltésmenedzsment
A teljes feltöltésnek nem kell sokáig tartania

Arteon eHybrid modelljének töltése egyszerű: egyszerűen csatlakoztassa a töltőkábelt egy otthoni csatlakozóaljzatra vagy opcionálisan elérhető wallboxra. Utóbbi esetén a lítiumion akkumulátor 3,5 óra után éri el a teljes töltöttségi szintet. Ha éppen úton van, Európa-szerte több mint 100 000 töltőállomás áll rendelkezésére, amelyeknél készpénzzel vagy érintésmentesen is fizethet.

 

Sport program
Több erő a "Tipp-S" segítségével

Senkinek nem lesz gombnyomásra jó kedve. Önnek igen. Legyen teljesen elektromos vagy az elektromotor és a belső égésű motor kombinációja: válassza ki a hajtási üzemmódot egyszerűen a vezetésiélmény-kapcsoló megnyomásával. Hibrid üzemmódban a két hajtás ereje összeadódik, rendkívüli hatékonyságot biztosítva.

"Tipp-S": billentse a váltókart oldalra és máris aktiválta az "S" menetfokozatot (sport program). Így a hibrid meghajtás teljesítmény-tartalékait maximálisan ki tudja használni és széles mosollyal folytathatja útját. Egy újabb pöccintés a váltókarra, és újból visszaáll a jármű a hatékony "D" hajtási üzemmódra

Az Arteon Shooting Brake eHybrid modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 1,1-1,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 27-40 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képeken látható gépkocsik illusztrációk. 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.