Megérkezés – már elindulás előtt

ergoComfort ülések

Egyszerűen foglaljon helyet, kapcsolódjon ki és élvezze mindezt! Az exkluzív ergoComfort ülések nemcsak elegáns külsővel rendelkeznek, hanem különösen jót tesznek a hátnak is. A beépített masszázsfunkciónak köszönhetően pedig a munkába menet is egy kisebb wellness-kirándulásnak felel meg.

  • Az ülés közepe és belső szélei opcionálisan "Nappa" bőrből
  • 14 féle beállítás, masszázs és memória-funkció a vezetőoldalon
  • Állítható deréktámasz
  • Igény szerint az első ülés aktív klímával egészíthető ki az Elegance felszereltségi szint esetén

Az Arteon és Arteon Shooting Brake modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 4,9-7,6 l/100 km, CO2-kibocsátása: 127-172 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képen látható gépkocsik illusztrációk.

Sorozatgyártott járműhöz hasonló tanulmányautó. Ez a jármű még nem kapható kereskedelmi forgalomban.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.