Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új T-Roc MOVE

 1. 1.

  A következő képek extra felszereltségű járműveket mutathatnak. Vissza az oldal tetejére

 2. 2.

  Az itt ábrázolt és bemutatott járművek és felszereltségek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Használja konfigurátorunkat az aktuálisan elérhető modellek és felszereltségek áttekintéséhez, összehasonlításához. Vissza az oldal tetejére

Az új T-Roc MOVE

 1. 1.

  A következő képek extra felszereltségű járműveket mutathatnak. Vissza az oldal tetejére

 2. 2.

  Az itt ábrázolt és bemutatott járművek és felszereltségek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Használja konfigurátorunkat az aktuálisan elérhető modellek és felszereltségek áttekintéséhez, összehasonlításához. Vissza az oldal tetejére

Erőteljes személyiség, magabiztos játék

A T-Roc a SUV-ok előnyeit hozza játékba, például a magasabb üléspozíciót kompakt méretekkel. A speciális MOVE modell további előnyökkel tűnik ki. Például a 17 colos "Zürich"1 könnyűfém kerekekkel a sportos megjelenésért és az opcionális 2-zónás "Air Care Climatronic" klímaberendezéssel a megfelelő klíma eléréséért az utazás során.

Fenntarthatóan kényelmes: újrahasznosított anyagok

Bővebben az üléshuzatokról

Irányadó kikapcsolódás

Bővebben az infotainment rendszerről

A T-Roc MOVE modell részletes ismertetése

Kerekek

Elegáns és sportos: „Zürich”1 könnyűfém kerekek

A csúcsminőségű, fekete tükörpolírozott felületek, az öt dupla küllő és az aerodinamikai kialakítás teszi lenyűgözővé a 17 colos "Zürich"1 könnyűfém kerekeket.

Belső tér

Rengeteg belső érték

A T-Roc MOVE belső tere átgondolt funkcionalitással és minőségi hatásával nyűgözi le a kedvenc csapatát. A multifunkciós kormánykerék révén számtalan kezelőelemet tarthat a kezében, a szálcsiszolt nemesacél pedálborítások pedig a sportos jegyeket hangsúlyozzák. A hangulatvilágítás tökéletesen illeszkedik a különböző kezelőelemek krómozott rátéteihez, valamint a műszerfal és az első ajtóburkolatok új dekorbetétjeihez. A szövetszőnyegek2, a tetőkárpit2, a középső kartámasz2, a könyöklők2 és az ajtóburkolatok szövetbetétei2 újrahasznosított anyagokból készültek. A fűthető első ülések és a téli csomag további tartalma gondoskodik a nagyobb kényelemről.

„MOVE” embléma és „MOVE” küszöbléc

Kérjük, szálljon be!

Ez a speciális MOVE modell azonnal megmutatja, mi rejlik benne: a B-oszlop külsején található fényes "MOVE" embléma a számos különleges funkcióra utal, beszálláskor pedig a "MOVE" feliratos, sportos küszöblécek hívják fel magukra a figyelmet. 

2-zónás „Air Care Climatronic” opcionális felszereltség

Az utazás során mindenkinek megfelelő klíma

Melegük van az utasoknak? Ön pedig fázik? A 2-zónás szabályozással egymástól függetlenül állítható be a vezető- és utasoldali hőmérséklet. A 2-zónás "Air Care Climatronic" klímaberendezés intuitív érintőfelületeken keresztül szabályozható, és még ennél is többre képes: minél lassabban hajt, annál halkabban működik a ventilátor. A szélvédőmosó bekapcsolásakor vagy a hátramenetbe kapcsoláskor pedig automatikusan keringető üzemmódba kapcsol a rendszer, így távol tartja a kellemetlen szagokat. Hogy utazás közben mindenhol kellemes legyen a klíma.

Hangulatvilágítás

Hangsúly a fényeken

Fényekkel varázsolja hangulatossá a belső teret. Legyen szó kivilágított nagyvárosról vagy éjszakai sötét országútról: útjai során különleges hangulatot teremthet saját maga és útitársai számára.

Fénykivetítés

Fényes pillanatok

A tökéletes stadionban elengedhetetlen a megfelelő világítás. Ebben a speciális MOVE modellben ezt a fénykivetítés biztosítja: a külső tükörből egy fénygrafika világít a padlóra a jármű mellett, ami este is láthatóvá teszi a környezetet a könnyebb beszálláshoz

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.