Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Finanszírozási lehetőség

Forint alapú, pénzügyi lízing ajánlat

T-Roc Prime 1.5 TSI ACT
már 28 622 Ft havidíjtól!

 

Bruttó vételár*: 10 739 755 Ft
Bruttó első lízingdíj (regisztrációs adóval): 4 295 902 Ft
Finanszírozott összeg: 5 073 900 Ft + ÁFA

Garantált visszavásárlási ár: 6 073 210 Ft
Bruttó maradványérték: 6 073 210  Ft 

Ügyleti kamatláb: 4,49%
Kamatozás típusa: fix
Futamidő: 36 hónap

Futásteljesítmény: 20 000 km/év

THM: 3,6%
Referencia THM**: 3,7%
Havi bruttó lízingdíj: 28 622 Ft
Szerződéskötési díj (HBNY díj): 7 000 Ft"

Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 7 115 636 Ft

Tovább a Porsche Finance oldalára

Részletek

A Smart Buy rugalmas finanszírozási lehetőségeket kínál kedvező havidíjjal álmai autója megvásárlásához. A Porsche Finance Group Hungary szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a nyíltvégű pénzügyi konstrukciót az Ön igényeihez igazítsa. A lehetőségek között szerepel 20-50%-os önerő, 24-60 hónap közötti futamidő, valamint 10 000 és 70 000 km közötti éves futásteljesítmény-választék. A minimálisan finanszírozható összeg nettó
3 000 000 Ft.

Fontos része szolgáltatásunknak az is, hogy a szerződés aláírásánál máris lesz egy leendő potenciális vevője, a Porsche Lízing, aki a futamidő végén az előre meghatározott értéken átveszi az autót, amennyiben annak állapota megfelel a szerződéses feltételeknek.

A Smart Buy szolgáltatással Ön szabadon dönthet arról, hogy a futamidő végén mit kezd autójával. Választhat, hogy megtartja, vagy lecseréli egy új autóra. Ha úgy határoz, hogy megtartja autóját, rugalmasan dönthet a maradványérték visszafizetésének módját illetően, akár egy összegben, akár a futamidő hosszabbításával havi részletekben elosztva, a maradványérték összegének csökkentése mellett.

Az egyéniség új formája

Erőteljes külső megjelenésével, a beltér kiváló minőségével és formavilágával, valamint az értékes technikai funkciókkal a T-Roc magabiztos megjelenésű és mindezek kiemelik egyediségét.

Az erő belülről fakad

Bővebben a belső térről

Erőteljes karakter új megjelenéssel

Bővebben a külső megjelenésről

Külső megjelenés és belső tér

Fénydizájn

Magabiztos kisugárzás

Az elejétől a hátuljáig lenyűgöző a T-Roc új kialakítású fénydizájnja: már távolról feltűnik a jellegzetes LED-es nappali menetfény és szembetűnőek a modern, sötétített hátsó lámpák is. Opcionálisan elérhető a megvilágított hűtőrács, amely különleges kisugárzást kölcsönöz a markáns orrnak. Két további különlegesség: a beltérben elöl a hangulatvilágítás és az SUV rajzolatú logó kivetítése, amely az első ajtó nyitásakor hatásos belépőként szolgál. A modern befejezést a sötétvörös hátsó lámpák adják, opcionálisan dinamikus irányjelző fénnyel, amelyben egy animált fénysáv jelzi az irányt.

ergoActive ülés

A legjobb helyet foglaltuk le Önnek

Foglaljon helyet és élvezze az utat az opcionális ergoActive ülésben. Az ülést kényelmesen az alkatához igazíthatja. Ez tehermentesíti a hátat és biztosítja a megfelelő kényelmet és nyugalmat ülés közben. A T-Roc Style felszereltségtől kezdve az ergoActive ülés ArtVelours huzattal és masszázsfunkcióval ellátott elektromos deréktámasszal rendelhető. Így a munkába járás is egy kisebb wellness-kirándulásnak felel meg. Ezeket nyújtja még az ergoActive ülés:

  • beépített ülésfűtés

  • állítható lábtámasz

Multifunkciós kormánykerék

Itt minden Ön körül forog

A multifunkciós kormánykerékkel Ön nemcsak a T-Roc modellt irányítja, hanem a rádiót, a médialejátszót, a hangvezérlést, a telefont és a digitális kombinált műszerfal megjelenését is. A T-Roc Life és Style modellekben kérésére a kormánykerék fűthető. Amennyiben a T-Roc R-Line felszereltség mellett dönt, az opcionálisan fűthető, érintéssel vezérelhető, multifunkciós sportkormány várja.

Climatronic érintésvezérléssel

Reagál Önre

A T-Roc modellben az opcionális "Air Care Climatronic" klímaberendezés biztosítja a kellemes klímát. A vezérlés és a megjelenítés digitalizált, és érintőképernyőn egyetlen érintéssel elérhető, ezzel a kezelés kiemelkedően intuitív, ami igazán modern megjelenést kölcsönöz a műszerfalnak. A menet közbeni egyszerű és kényelmes kezelhetőségről funkcionális vezetőhornyok gondoskodnak. Így a tökéletes hőmérséklet mindig csak egy érintésre van Öntől.

Konnektivitás és Infotainment

Digitális műszerfal

A leglényegesebb információk szem előtt: az úttest

Az alapfelszereltségben elérhető digitális műszerfal minden fontos információt összefoglal a T-Roc 20,3 cm-es (8 colos) színes kijelzőjén, mindezt igényes grafikai ábrázolással. Vezetés közben a multifunkciós kormánnyal kezelhető kombinált műszerfal segítségével kényelmesen érheti el az olyan funkciókat, mint pl.: a hangrendszerek telefon vagy asszisztensrendszerek. T-Roc modellje opcionálisan Pro digitális műszerfallal is elérhető. A 26,04 cm-es (10,25 colos), nagyfelbontású képernyő az egyéni konfigurálás számos lehetőségét kínálja Önnek és további képernyőket is, például a navigációs térkép megjelenítését, közvetlenül a kormány mögött.

Rádió és navigáció

Utat mutat. A hangsávokon is.

Szeret zenét hallgatni vezetés közben? És útközben is tudni akarja, mi történik a világban? A korszakalkotó infotainment rendszer a T-Roc modell szerves része. Melyiket szeretné?

A rádióról és a navigációról bővebben

BeatsAudio™ hangrendszer

Ez a hang látható

Szívesen feltekerné? Az opcionálisan elérhető, 30 Watt teljesítményű Beats by Dr. Dre hangrendszerrel olyan hangélményt tapasztalhat a járműben, amely látható és érezhető. Hat darab egymással összehangolt, csúcsminőségű hangszóró biztosítja azt, hogy minden ülésen tökéletes legyen a hanghatás, a további mélynyomóknak köszönhetően pedig a különlegesen mély basszust a zsigereinkben érezhetjük. Az egészet az infotainment rendszer3 működteti, amely már beszálláskor "Beats by Dr. Dre" képernyővel üdvözli Önt.

Konnektivitás

Több, mint bitek és bájtok

A Volkswagen konnektivitási ajánlatai nagyobb kényelmet, biztonságot és szórakozást tesznek lehetővé. Internettel és mobiltelefonjával összekapcsolt T-Roc modellje biztosan viszi el Önt a céljához - Önnek csak vezetnie kell.

A konnektivitásról bővebben

Ismerje meg Ön is a T-Roc modellt

Technológia és vezetői asszisztensrendszerek

IQ.LIGHT

Még egy különlegesség: intelligens fény

Legyen úton akár éjjel, akár nappal vagy akár rossz időjárási viszonyok között: a T-Roc Style felszereltségtől opcionálisan elérhető IQ.LIGHT - LED-Mátrix fényszórók gondoskodnak a jobb látási viszonyokról. Miközben a "Dynamic Light Assist" segít, hogy a kanyargós utak előre meg legyenek világítva és a bekapcsolt távolsági fény ne vakítsa el4 a szembejövőket, a csúcsminőségű fényrendszer egyes LED szegmensei biztosítják a jobb fényelosztást, amelyet Ön a vezetési helyzetnek megfelelően célzottan be- és kikapcsolhat. Ez nemcsak az Ön, hanem a közlekedés résztvevőinek biztonságát is növeli.

Front Assist

Váratlan helyzet? A T-Roc ezt nem ismeri.

Az alapfelszereltség részeként elérhető gyalogosfelismerő rendszerrel rendelkező "Front Assist" vészfékasszisztens figyelmeztet a gyalogosokra vagy más járművekre és vészhelyzetben akár automatikusan fékez4.

ACC adaptív távolságtartó automatika

Nagy a forgalom? Nincs stressz.

Az ACC adaptív távolságtartó automatika tartja az Ön által előzetesen beállított maximális sebességet5, valamint a járműve előtt haladó járműhöz képest a követési távolságot6. Forgalmi torlódáskor a T-Roc modellje ezáltal automatikusan fékez és újraindul (az opcionális kettős tengelykapcsolós váltó esetében). Az ACC-t az opcionális navigációs rendszerrel összekapcsolva az előrelátó sebességszabályozás és kanyarodást segítő rendszer egészíti ki.⁠ Úgy segíti Önt a rendszer a sebességtúllépés megakadályozásában, hogy átveszi a hivatalos sebességkorlátozásokat6. Beállítható továbbá a jármű sebessége a navigációból származó útvonaladatoknak megfelelően a kanyarokban, kereszteződésekben (lekanyarodáskor) és körforgalmakban6.

Lane Assist

T-Roc modellje sávon belül marad

Monoton vezetés közben előfordulhatnak kockázatos helyzetek. Ekkor jön a képbe a "Lane Assist": 60 km/h sebesség felett felismeri, ha a jármű véletlenül elhagyja az úttestet. Korrekciós kormányrásegítéssel a járművezető figyelmét újra a vezetésre irányítja6.

„Park Assist” parkolássegítő rendszer

Egyszerű beparkolás

A T-Roc az alapfelszereltségben elérhető "Park Assist" parkolássegítő rendszerrel nemcsak jelzi a parkolóhely méretének megfelelőségét elhaladáskor, hanem be is parkol Ön helyett4,8. Önnek csupán a kuplung-, gáz- és fékpedált kell kezelnie. A többit megoldja a rendszer.

  •  Az érzékelők megkeresik a megfelelő parkolóhelyet (max. 40 km/h sebesség esetén)

  • Az úttal párhuzamos parkolóhelyek esetén beparkolásnál a jármű hosszához képest 80 cm-t kell hagyni a manőverezéshez, kiálláskor pedig legalább 25 cm-nek kell maradnia a jármű előtt és mögött

  • Az úttestre merőleges parkolóhelyek esetén mindkét oldalról 35 cm-es távolságot kell tartani

Easy Open & Close

A mindennapok segítője a könnyű bepakolásért

Mindkét keze csomagokkal van tele? A T-Roc csomagtere egyszerűen, a lábfeje segítségével nyitható és zárható. Az opcionális "Easy Open & Close" funkcióval a "Keyless Access" rendszer felismeri a zsebében lévő kulcsot. Elegendő egy kis mozdulat a jármű hátulja alatt és már nyílik vagy zárul is a csomagtér ajtaja, elektronikusan és automatikusan. Láthatja: az innovatív technológiák egyszerűbbé teszik a mindennapokat.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.