Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új T‑Cross MOVE

 1. 1.

  A következő képek extra felszereltségű járműveket mutathatnak. Vissza az oldal tetejére

 2. 2.

  Az itt ábrázolt és bemutatott járművek és felszereltségek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Használja konfigurátorunkat az aktuálisan elérhető modellek és felszereltségek áttekintéséhez, összehasonlításához. Vissza az oldal tetejére

Az új T‑Cross MOVE

 1. 1.

  A következő képek extra felszereltségű járműveket mutathatnak. Vissza az oldal tetejére

 2. 2.

  Az itt ábrázolt és bemutatott járművek és felszereltségek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Használja konfigurátorunkat az aktuálisan elérhető modellek és felszereltségek áttekintéséhez, összehasonlításához. Vissza az oldal tetejére

Rugalmas mindentudó

A T-Cross minden helyzetben remekel. A T-Cross MOVE egyedi modell a jól ismert rugalmassága mellett átfogó felszereltség-csomagjával nyújt kiemelkedőt. Többek között ide tartoznak a 16 colos "Zürich"könnyűfém kerekek, a fenntartható anyagokból és újrahasznosított PET-palackokból2 készült üléshuzatok, valamint a 2-zónás "Air Care Climatronic" klímaberendezés.

Elegáns és sportos

Bővebben a kerekekről

Az utazás során mindenkinek megfelelő klíma

Bővebben a 2-zónás „Air Care Climatronic” klímaberendezésről

Irányadó kikapcsolódás

Bővebben az infotainment rendszerről

A T-Cross MOVE modell részletes ismertetése

Külső megjelenés

Kompakt méretek, hatásos megjelenés

A dinamikus crossover-dizájn világossá teszi: a sokoldalú T-Cross MOVE igazi csapattárs a sportos életben. A fekete tetőléc kihangsúlyozza a vonalvezetést és praktikus hozzáadott értéket biztosít, az exkluzív 16 colos "Zürich"könnyűfém kerekek pedig a markáns megjelenésről gondoskodnak.

Belső tér

Belül is lenyűgöző

A T-Cross MOVE belső kialakítása a sportos eleganciát képviseli és spontán módon lenyűgöző. A hangulatvilágítás révén az egyes felületek - például a multifunkciós kormánykerék és a króm rátétek - igazán különleges fényben pompáznak. A szálcsiszolt nemesacél pedálburkolatok hozzájárulnak a sportosan elegáns megjelenéshez. A középső kartámasz és az ajtóburkolatok könyöklőinek állati eredetű anyagoktól és oldószerektől mentes ArtTex műbőr bevonata nemcsak jól néz ki, hanem kényelmes tapintású is. A szövetszőnyegek2 és a tetőkárpit2 újrahasznosított anyagokból, így például PET-palackokból készülnek. A többek között fűthető első üléseket is tartalmazó téli csomag pedig még kényelmesebbé teszik a járművet.

Üléshuzatok

Fenntarthatóan kényelmes: 
újrahasznosított anyagok

Az új MOVE speciális modellek ülései nemcsak kényelmükkel, hanem újrahasznosított anyagaikkal is lenyűgöznek. Az ülések középső sávjának, belső széleinek és az összes szegélynek az anyaga, valamint a fejtámaszok 100%-ban újrahasznosított poliészterből és újrahasznosított PET-palackokból készülnek. A sportos megjelenésről a hangsúlyos nyomatok és a színes varrások gondoskodnak. 

„MOVE” embléma és „MOVE” küszöbléc

Kérjük, szálljon be!

Ez a speciális MOVE modell azonnal megmutatja, mi rejlik benne: a B-oszlop külsején található fényes "MOVE" embléma a számos különleges funkcióra utal, beszálláskor pedig a "MOVE" feliratos, sportos küszöblécek hívják fel magukra a figyelmet. 

Hangulatvilágítás

Hangsúly a fényeken

Fényekkel varázsolja hangulatossá a belső teret. Legyen szó kivilágított nagyvárosról vagy éjszakai sötét országútról: útjai során mindig különleges hangulatot teremthet saját maga és útitársai számára.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.