Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Kettővel jobban megy.
A Golf GTE.

Garantált vezetési élmény: a Golf GTE rendszerteljesítménye 180 kW/245 LE.  Ezt a lenyűgöző teljesítményt hatékony plug-in hibrid technológiájának köszönhetően éri el.

A Golf számos különlegességgel rendelkezik. Máris bemutatunk közülük hármat:

Külső megjelenés

Sportosan elegáns megjelenésű

Tudjon meg többet a külső megjelenésről

Plug-in hibrid technológia, 180 kW (245 LE).

A teljesítmény jó. A hatékonyság még jobb.

Tudjon meg többet a technológiáról

Belső tér

A tökéletes, sportos kényelem.

Tovább a belső térhez

Külső megjelenés

Külső megjelenés

Sportosan elegáns megjelenésű

Mozgékonyság és aerodinamika - ezekkel az értékekkel rendelkezik a Golf GTE és ezt meg is mutatja. Egyértelműen megjelenik például a kék díszléceken, amelyek a Volkswagen emblémától a jármű elején át a dinamikusan kialakított LED-es fényszórókig húzódnak*. Ugyan a GTE kipufogócsövét semmiképpen sem kell elrejteni, a krómozott diffúzor mögött még van hely. A hangsúlyos LED-es hátsó lámpák és a tetőspoiler kombinációja a teljes hátsó résznek különösen markáns hatást kölcsönöz.

*Az opcionális IQ.LIGHT LED-Mátrix fényszórókkal a kék díszléc a fényszórókig folytatódik.

IQ.LIGHT

Golf GTE modelljének különlegességei: IQ.LIGHT

A Golf GTE már alapfelszereltségben rendelkezik LED-es főfényszórókkal, amelyek dinamikusan, oldalt a sárvédőig húzódnak, a jármű hátulján pedig a keskeny LED-es hátsó lámpák dominálnak. Golf GTE modellje opcionálisan IQ.LIGHT-tal felszerelhető. A beépített "Dynamic Light Assist" távfény-szabályzással rendelkező, különösen erős LED-Mátrix fényszóró megvilágítja Önnek az utat. A csomag része továbbá az innovatív, dinamikus irányjelző fény, amely a kanyarodás irányát animált fénycsíkkal mutatja.

Kerekek

Maratoni távfutó vagy sprinter? A kerékválasztékunkban mindkettő megtalálható.

Visszafogottabb vagy látványos - Ön melyik típusba tartozik? A Golf GTE felnijeivel hangsúlyozhatja egyedi stílusát és jól mutat.

Bővebben

LED-es ködfényszóró

Igazi különlegesség rossz időjárási körülmények között

Köd, intenzív hóesés vagy eső? Az opcionális, új 5 részes méhsejt kialakítású, lökhárítóba épített LED-es ködfényszóró további fényt biztosít. Röviden nyomja meg és máris máshogy látja a világot. És Golf GTE modellje még markánsabb.

A külső hangulatvilágítás

Ön tetszik neki. Ezzel a modellel pedig könnyű.

A Golf GTE a külső hangulatvilágításával üdvözli Önt: használja a távirányítású kulcsot vagy az opcionális, Safe funkcióval rendelkező Keyless Access indítórendszert, és ahogy közeledik a járműhöz, a fényszóró és a hátsó lámpák felvillannak.  Az ajtókilincs mélyedései és a hűtőrács kék sávja is világít, Golf GTE modellje a külső tükörből vetíti ki a fényt a talajra.

Ismerje meg Ön is a Golf GTE-t.

Technológia

Motor

Golf GTE modellje erős és hatékony

A Golf GTE erőteljesen gyorsuló hibrid meghajtása egy szinte hangtalan, zökkenőmentes hajtóerővel rendelkező elektromotorból és egy innovatív, 1,4 literes, 110 kW (150 LE) teljesítményű, közvetlen befecskendezésű TSI motorból áll, amelyek kisebb fogyasztásnál biztosítják a megfelelő dinamikát. A Golf GTE mindkét motorjának együttes erejével 6,7 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra és 225 km/h végsebesség elérésére képes. Ennek eredménye a 180 kW-os (245 LE) rendszerteljesítmény és az imponáló, akár 400 Nm forgatónyomaték. A három, intuitívan működő hibrid hajtásváltozat mellett a tisztán elektromos üzemmód ideális a városi környezetben akár 64 km hatótávolságig (WLTP)5). Tehát városban vezethet elektromos üzemmódban, országúti előzésnél használja mindkét motort, utazáskor pedig a TSI motor növeli a hatótávolságot. Amint hazaérkezett, az elektromotor akkumulátorát normál csatlakozóaljzattal öt óra alatt teljesen feltöltheti. Opcionális fali töltőkészülékkel vagy nyilvános töltőállomáson az alapfelszereltségben elérhető 3-as változatú, 2-es típusú töltőkábellel a teljes töltés akár 3 óra 40 perc alatt lehetséges.

Töltés és elektromos hatótávolság

Egyetlen akkumulátor-töltéssel messzebbre jut, mint gondolja

Miért tankolna benzint, ha az áram olcsóbb? Az elektromotor akkumulátorát a Plug-in hibridnek köszönhetően Golf GTE modelljében egyszerűen, otthoni csatlakozóaljzattal töltheti. Legkésőbb 5 óra elteltével a folyadékhűtéses lítiumion akkumulátor teljesen feltöltődik és akár 64 km-es maximális hatótávolságot tesz lehetővé a WLTP5) alapján. 

Kapcsolt energiatermelés (rásegítés)

Rásegítés az összteljesítményért

Maximális teljesítmény: az úgynevezett "rásegítés" során az elektromotor együtt dolgozik a TSI közvetlen benzinbefecskendezéssel. Ez azt jelenti, hogy a két meghajtás összekapcsolódik, így Önnek különösen nagy húzóerő áll rendelkezésére. A funkció a "hibrid/sport" módban választható.

Kettős tengelykapcsolós váltó

A váltással spóroljon, ne a vezetési élménnyel

Szálljon be és indítson! A kettős tengelykapcsolós váltó új fejlesztésű váltókarral biztosítja a vezetési élményt, megszakítások nélkül. Így gond nélkül válthat a fokozatok között és akár az üzemanyag-fogyasztást is csökkentheti. A váltókar megnyomásával egyszerűen válassza ki a kívánt fokozatot, amely aztán az elektronikus Shift-by-Wire sebességváltóval állítható. Ez különösen praktikus torlódáskor: az opcionális Travel Assist funkcióval a rendszer segít az elinduláskor és fékezésnél.

XDS+ elektronikus differenciálzár

Még több élmény a kanyarokban

Ki gondolta volna, hogy egy olyan nyelvtörő, mint az XDS+ elektronikus differenciálzár ilyen széles mosolyt kelt? A Golf GTE-ben pontosan ez történik. Az XDS+ alapfelszereltségben jobb úttartást biztosít, ezáltal nyugodtabb érzetet kelt a kanyarokban. Így például az egyoldali, precíz féknyomásnak köszönhetően a kanyarodás sportosabb, gyorsabb és pontosabb. Nem csoda tehát, ha már a szerpentinek látványa is mosolyt csal az arcunkra.

Belső tér

Belső tér

Kívülről: Gyors.
Belülről: Nyugodt.

Az összetéveszthetetlen sportosság érdekében a GTE belső terében minden elemet összehangoltunk. A nemesacél pedáloktól kezdve a dekorbetéteken és a jellegzetes dekorvarrásokon át egészen a fekete tetőkárpitig. LED-es hangulatvilágítás biztosítja, hogy a fény a megfelelő helyeket hangsúlyozza. Már első pillantásra látható, ahogy az utastérben megjelenik a digitális jövő. Dominálnak a magas felbontású kijelzők és a funkciók jelentős része, mint a rádió, a klímaberendezés vagy a világítás érintésre érzékeny felületekkel és sliderrel kezelhetők.

Innovision Cockpit

Teljesen Önre szabva

A digitális műszerfal az opcionális "Discover Pro" navigációs rendszerrel kombinálva Innovision Cockpitté bővíthető. Ez azt jelenti, hogy a 10 colos (25,4 cm) és a 10,25 colos (26,04 cm) képernyők összekapcsolódnak. Az így kialakított képernyőtartomány a klasszikus tartalmak - fordulatszámmérő, sebességmérő és kilométerszámláló - mellett további hasznos adatokat is megjelenít, mindezt áttekinthetőbben és részletesebben. A Home képernyőn okostelefonjának kedvenc funkcióit jelenítheti meg.

Alapfelszereltségben a Golf GTE digitális műszerfallal rendelkezik.

Tudjon meg többet a digitális műszerfalról

Sportülések és bőr borítás

Dőljön hátra!

A belső kialakításban a GTE-megjelenés dominál. Miközben a Top sportülések borítását elöl az átlagon felüli élettartamú "Scale Paper" mintázat alkotja, a GTE-dizájn jellegzetesen kék hangsúlyai nemcsak a kormánykeréken, hanem a színes szövetszőnyegeken is megjelennek.
Extra adag elegancia? Az opcionális "Vienna" bőr borítás kiváló minőségben és finoman gondoskodik a csúcskategória hangulatáról. Perforált, fekete természetes anyagok díszítik az ülések belső részét és széleit az első Top-sportüléseken, amelyeken különösen jól érvényesül a kristályszürke kontrasztvarrás.

Multifunkciós bőr sportkormány érintésvezérléssel és kapcsolókarral

Intuitív érintés

Az utastér klasszikus funkciógombjait túlnyomórészt átveszik az érintésre érzékeny felületek. Így például a Climatronic teljesen egyszerűen és intuitív módon érintésre és sliderrel működik. A Touch multifunkciós bőr sportkormány is irányítható egyszerű ujjmozdulatokkal. Az intelligens menüvezérléssel kombinálva számos funkcióhoz férhet hozzá. Minden utasítást tapintható visszajelzés kísér finom rezgés formájában.

Head-up-Display

Technológia, amely előre tekint

Egyszerre láthatja a legfontosabb információkat és az úttestet. Ez az opcionális Head-up-Display egyik nagy előnye GTE modelljében. A szélvédő egy része vetítőfelületként megjeleníti a sebességet, a vezetői asszisztensrendszer jelzéseit vagy a navigációs rendszer utasításait. Az információk szembefényben is jól olvashatóak. Ha pedig már nincs szüksége a kijelzőre, bármikor kikapcsolhatja.

Tudjon meg még többet a Golf GTE-ről:

Számtalan egyedi konfigurálási lehetőség biztosítja Önnek, hogy Golf GTE modelljét személyre szabhassa.

További jellemzők

Konnektivitás

IQ.DRIVE

Vissza az áttekintéshez

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.