Felismeri, mi jöhet: Car2X

Car2X

Azok a járművek, amelyek kommunikálnak egymással a közlekedés során, biztonságosabbá teszik az utakat, kevesebb forgalmi torlódást okoznak és figyelmeztetnek a kialakul vészhelyzetekre. Az alapfelszereltségben elérhető, veszélyre figyelmeztető rendszer hasznos információkkal segíti a vezetőt, pl.: figyelmeztet az építkezésekre vagy a speciális mentőjárművek közeledésére. A kommunikáció WLAN-on (pWLAN-on) keresztül a Car2X technológia segítségével működik.
A Car2X technológiával ellátott, opcionális ACC adaptív távolságtartó automatika számos hasznos információt nyújt a vezetőnek és vészhelyzet esetén aktívan beavatkozhat az eseményekbe a rendszer keretein belül. Például a forgalmi torlódás végén. WLAN-on (pWLAN-on) keresztüli folyamatos adatcsere segítségével.

Ez az opció későbbi időpontban rendelhető.

Az itt ábrázolt járművek és felszereltségek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Használhatja a konfigurátorunkat is az aktuálisan elérhető modellek és felszereltségek összességének áttekintéséhez.

Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.