Alexa Golfot vezet.

Amazon Alexa

Amazon Alexa1) a Volkswagen utasterében található. Ez azt jelenti, hogy Ön, ahogy otthon megszokhatta, használhatja Alexát az új Golfban. Alexa segíthet Önnek menet közben, pl.: az időpontok egyeztetésében vagy a bevásárlólistája összeállításában. Nem megy ki a fejéből egy bizonyos dal? Kérje meg Alexát, hogy keresse meg a címét az Amazon Music alkalmazásban. Alexa, az In-Car App letölthető új Golfjába a webáruházból.

Az Amazon, az Alexa és minden ahhoz tartozó logó és mozgó védjegy az Amazon.com, Inc. vagy azok leányvállalatainak védjegye. A bemutatott Alexa-funkció függ a Smart Home technológiától, az Alexa használatához Amazon felhasználói fiók szükséges. A Volkswagen AG az Alexa használatát azokban a járművekben teszi lehetővé ügyfelei számára, amelyek rendelkeznek az Amazon által biztosított, felhőalapú szolgáltatásokkal. Az Alexa In-Car App Volkswagenben történő használatához szükséges egy Volkswagen ID és We Connect szerződés, amelyben elérhető a hangvezérlés szolgáltatás. Az adatkapcsolat költségei Önt terhelik. Az Alexa In-Car App kizárólag Nagy-Britanniában, Írországban, Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban forgalomba helyezett járművekben elérhető/használható. Volkswagen-partnere tájékoztatja Önt arról, hogy járműve teljesíti-e ezeket a feltételeket. A fent említett országok jelenleg csak az Alexa In-Car App használatát támogatják, mivel az Amazon Alexa csak ezekben az országokban áll rendelkezésre.

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Az árak tájékoztató jellegűek és nem kartellben meghatározott irányárak. Tartalmazzák az osztrák fogyasztási átalányadót (NoVA), 20% áfát, a NoVA-ról szóló törvény 6. §-ában megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. Német nyelvű szövegeink gördülékenyebb olvashatósága érdekében a személyekre csak a nőnemű vagy csak a hímnemű alakot használjuk. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással (715/2007/EK jelenleg hatályos rendelete) határozták meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.  

A Golf GTE modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 1,1-1,6 l/100 km, CO2-kibocsátása: 26-36 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képeken látható gépkocsik illusztrációk. 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.